Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
positive wrote:ja wstawiłam zupę brokułową... i szukam czegoś do zjedzenia...
a swoją drogą gdzie jest Aggi??
Aggie remontuje chałupkę i jest bardzo zajętaPisała do mnie ostatnio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 13:47
celia, Camille87, Lanusia93, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Amela ja jak miałam to ciasto w piekarniku to siedziałam przed szybką jak małe dziecko i czekałam aż się upiecze bo tak pachniało, ze już nie mogłam wytrzymać... I wtedy poczułam pierwsze "pukanie" mojego maluszka
Chyba będzie mały łasuch z niego hehe
amela, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje Wam dziewczyny za zyczenia
Sa to moje jedne z najszczesliwszych urodzin
Po co bedziecie piec ciastaniedawno przyszlam z cukierni i kupilam az 3 rodzaje ciasta. Wpadajcie na kawke
Mika nie obrazaj sie..Jesli chodzi Ci o fb to przeciez Monia Ci odpowiedziala,zerknij sobie na strone 625.
celia, amela, Jus1985, Sylka, Camille87, Lanusia93, pekinka82, mala_mi, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehehe Sylka
ja jak ostatnio robiłam murzynka to tak samo sterczałam przed szybko i się zastanawiałam kiedy to się upiecze
Dobrze kochane ide do sklepu bo jeszcze troszke pogadamy o tych ciastach i oszaleje...pa później jestem
Jus1985, Sylka, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:naleśniki w koszu, nie mogę się powstrzymać od płaczu :'( nie wiem czemu mi nie wyszły ale jakoś się tym nie przejęłam a płacze jak bóbr już jestem cała w czerwone plamy
Nie placzkup sobie patelnie teflonowa to nie beda przywieraly
Lanusia93, celia, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Strasznie dzisiaj. ..śpię po 20 minut i znowu dmuchanie nosa, znowu sen itd.
Mężuś poleciał do pracy do pewnie dłużej pośpie bo co chwila miał ważny problem do mnie
Chcę bardzo aby mi przeszło ...męcze się mega..mam nadzieje że Szczęście jest zdrowe:-)
Gratuluje wizytki :-*Ruda27, celia, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Sylka zima w pelni
u mnie tez padal ale deszcz jakis czas temu a teraz swieci slonce.
Mi tez zawsze gin drukuje kartki z wizytya a na tej ostatniej bylo napisane tylko ze ilosc wod plodowych w normie.
Jus wezme ta karte ciazy do dentysty jednak,a nuz sie przyda.
Dzis do mnie kuzynka przyjezdza to sobie poplotkujemy
Quendi nie znam sie ale wydaje mi sie ze nie zaszkodza...A ile to razy dziennie wdychamy spaliny samochodowe chcac nie chcac ? Czlowiek by musial z maska przeciwgazowa chodzic caly dzien
Bez przesadyQuendi, Jus1985 lubią tę wiadomość