Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Camille używam wyłącznie depilatora. Maszynką musiałabym chyba golić się codziennie
A wosk, konkretnie takie plastry, użyłam kiedyś przed wakacjami... Plaster zszedł wraz z naskórkiem i na nogach miałam ładne, równiutkie prostokąty, które nie chciały się opalać
Nigdy więcej
-
positive, u mnie też takie się zdarzają. Generalnie moje miasto to jakiś raj lumpeksowy, jest ich z 15, jak nie więcej. A w tym fajnym dużym, który odwiedzam często, są naprawdę piękne rzeczy, jest podzielony na 2 części- z wyceną, naprawdę dobre jakościowo rzeczy z metkami (z Nexta, New Looka itp.) i dział z odrobinę gorszymi- 15 zł/kg. A i tak są tam piękne rzeczy- kupiłam 5 body, 2 bluzki dla siebie i śpioszki za niecałe 8 zł.
Wszystko pięknie wisi na swoim miejscu, są podzielone działy, np. odzież dziecięca chłopiec, odzież dziecięca dziewczynka, kurtki i płaszcze damskie, spodnie męskie...
I towar jest często dokładany. Może warto wybrać się na całodniowy rajd po lumpeksach w pobliskim mieście? Na pewno coś upatrzysz, a ja sobie lubię czasem pogrzebaćTylko nie tak jak Kamilka, a pomiędzy wieszakami
Camille87, positive, mala_mi lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyHej kochane.
W koncu mam chwile, ale na telefonie i niezbyt wygodnie sie czyta..
Slyszalam ze w ciazy nie powinno sie jesc i pic rzeczy light.. Takze mleko najlepiej te tluszczoweodkad jestem w ciazy sie tego stosuje
Lanusia Ty zawsze piszesz fajnie i milo sie czytaakcje masz dobre
Mika nie odchodz, kazdego posty nieraz byly niezauwazone.. Niestety tak duzo nas tu jest
Dzieki dziewczyny za mile slowajestem juz duzo spokojniejsza
szkoda ze nie mam zdjecia, ale miesiac wytrzymam
Aaa co wyszlo, ze lozysko mam nisko.. Ze moge krwawic powiedziala ta doktor. I chce wczesniej isc fo lekarza po to zwolnienie, bo mysle ze to nie jest blacha sprawa.. Moze sie uda dostac te papiery...
Wiem ze ominelam duzo postow, ale dla mnie to niemozliwe do spamietania bo mialam pare stron do nadrobieniaLanusia93, Camille87, amela, positive, pekinka82, celia, Jus1985, Magda2013, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Cześć Kobietki :*
Dziś rano przywitał mnie znów śnieg i odkopywanie auta spod niego... Cały czas sypie i końca nie widać.. Ja chce wioooosssnneee!!!
Co do serów i wędzonych mięs - ja ostatnio zjadłam sałatkę grecką z fetą i nie mam z tego powodu wyrzutów sumienia. Tak jak mówi Camille teraz bardzo rzadko robi się przetwory z mleka niepasteryzowanego, trzeba po prostu zwracać na to uwagę i tyle. Ale sera pleśniowego nie zjem mimo że uwielbiam, bo obawiam się trochę tej pleśni.. A jak będę miała ochotę na wędzoną rybkę to najpierw ją zamrożę i będę miała czyste sumienie
Camille ja też walczę z problemem suchej skóry właśnie tak jak mówisz na nosie i czole... Złazi po prostu płatami, paskudnie to wygląda szczególnie gdy nałożę podkład... Już przetestowałam dużo kremów, ale najbardziej służy mi zwykły nivea soft i peeling. Ale to i tak nie jest to czego oczekuje. Wyprobuję ta maseczkę co poleca Madzikovy, ale to dopiero za miesiac jak będę w PL..
Magda2013 ja też jeszcze nie mam problemu z goleniem, aczkolwiek coraz trudniej mi się schylić i zajrzeć czy wszystko dokładnie zrobione
Camille prysznic wcale nie jest taki wygodny, ja żeby się ogolić i tak muszę usiąść na ziemi :p A tak mi się marzy kąpiel w wannie... Mmmmmm....
No i wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek Madziu!
Madzikovy mój mąż od zawsze chciał córkę, teraz gdy już jestem w ciaży mówi, ze wszystko mu jedno. Ale jak będzie córka to powiedział, ze będzie musiał postarać się o pozwolenie na brońOj te nasze chłopy...
Mika co się dzieje? Dlaczego uciekasz???? Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku.... A jeśli chodzi Ci grupę na fb nie będę się powtarzać, dziewczyny powiedziały już co robić
Kasieńko wracaj szybko do zdrowia!!! :*
Rany dziewczyny zwolnijcie!!!! Odpisuję, odpisuję a tu końca nie widać... Przeczytam jedną stronę a tu następna przybywa!!!
Jus dodałaś oleju do ciasta naleśnikowego?
Positive, Celia używacie depilatora? Ja zastanawiam się nad kupnem, możecie mi coś polecić?
No i przede wszystkim DARIA GRATULACJE!!!
Ruda27, positive, celia, Jus1985, Magda2013, mala_mi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLanusia93 wrote:positive, u mnie też takie się zdarzają. Generalnie moje miasto to jakiś raj lumpeksowy, jest ich z 15, jak nie więcej. A w tym fajnym dużym, który odwiedzam często, są naprawdę piękne rzeczy, jest podzielony na 2 części- z wyceną, naprawdę dobre jakościowo rzeczy z metkami (z Nexta, New Looka itp.) i dział z odrobinę gorszymi- 15 zł/kg. A i tak są tam piękne rzeczy- kupiłam 5 body, 2 bluzki dla siebie i śpioszki za niecałe 8 zł.
Wszystko pięknie wisi na swoim miejscu, są podzielone działy, np. odzież dziecięca chłopiec, odzież dziecięca dziewczynka, kurtki i płaszcze damskie, spodnie męskie...
I towar jest często dokładany. Może warto wybrać się na całodniowy rajd po lumpeksach w pobliskim mieście? Na pewno coś upatrzysz, a ja sobie lubię czasem pogrzebaćTylko nie tak jak Kamilka, a pomiędzy wieszakami
Ti ti ti bez dygresji proszeLanusia93, celia lubią tę wiadomość
-
Ruda27, łożysko nisko to chyba oznacza to przodujące. Ale ono się często podnosi wraz ze wzrostem macicy, u Ciebie na pewno tak będzie
A na zwolnienie pójdź sobie jak najbardziej, odpocznij
Ale mam chcicę na Pepsi.. No byłam w sklepie i nie kupiłam
Wypiłabym małą puszeczkę i zobaczyłabym czy mała fika po bąbelkachRuda27 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
nick nieaktualnyRuda skoro jest ryzyko krwawien to faktycznie przemysl kwestie l4..
Celia ja wlasnie ostatnio uzylam plastrow w okolicach bikini i mi sie taki czerwone plamki porobily tak jakby mi naczynka popekalychyba zbyt delikatna skora tam na wosk
Ale depilator mam philipsa taki troche przedwojenny bo kupiony w 2009 roku wiec od tamtej pory weszla kupa nowych bardziej zaawansowanych technologicznie
Sylka ja tez uzywam pilingu ale i po nim szalu nie ma
Co do prysznica chcialabym taki duzy z mozliwoscia siedzenia wtedy golenie wygodneSylka, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
Sylka, współczuję śniegu, to po pierwsze.
Ser feta możemy jeść, camembert też, one są wszystkie z pasteryzowanego mleka.
Jakbym miała depilator to bym korzystała, a naprawdę nie chce mi się spędzać każdego wieczoru z maszynką i pozacinanymi nogami.
Pewnie nie wytrzymam długo taka zarośnięta, ale przyjemnie kilka dni odpocząćCamille87, Sylka, celia lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
ja juz wysprzątałam domek i plecy bola ;/
Jus zeby Ci naleśniki nie przywierały to rozgrzej bardzo dobrze patelnie i troszke oleju na nia.
Cammila ja w tamtym tygodniu robiłam murzynka dwa razyi prawie sama całego zjadłam
Ruda mi gin też powiedział ze jak narazie mam nisko łożysko ale kazał się nie przejmować bo z każdym tygodniem powinno się podnosić i kazał skontrolować na 2-3 tygodnie.
Sylka ja ostatnio też jadłam sałatke grecką z feta ale było napisane z mleka pasteryzowanego także spokojnie zjadłam
Jeju musze iśc do sklepu ale tak mi się nie chce.....leń totalny dziś!Camille87, Sylka, Ruda27, Jus1985, Kajoni lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Oj kochana ledwo się do tego zmusiłam, jeszcze jedno pranie muszę tylko wstawić, ale wizja wyjścia do sklepu mnie po prostu przeraża :0
Jakie ciasto polecacie ?, mam ochote na jakieś ale nie mam pomysłów, może z jabłkami ?
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lanusia tak opisujesz ten swój SH że chyba się jutro do ciebie wybiorę
ja tam czasem lubię sobie pogrzebać... ale ostatnio jak byłam to ręce mnie bolały od przewalania tych zwał ubranek i jakoś tak nic mi w oko nie wpadło...
sylka jak mam brauna... ale nie pytaj jaki model bo nie pamiętam... ma dwie nakładki i taką jakby wkładkę którą można ochłodzić w zamrażarce i niby zmniejsza uczucie bólu... ja do depilacji jestem przyzwyczajona więc cierpię tylko na początku...
co roku chodzę też na depilację u kosmetyczki stref bikini i pach... i nigdy mi nic nie było... skóra zawsze pozostaje na miejscu... ale teraz w ciąży to nie wiem czy można??
Ruda tak jak Lanusia pisała nisko położone łożysko może się podnieść wraz ze wzrostem macicy... i musisz to kontrolować...Sylka, Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Amela ale jak na 20 tydzien to juz powinno isc do gory nie??
Ile wazyly wasze maluszki na polowkowych ?
Kurcze zle mi sie na tel czyta, zaraz nadrobie co Sylka i reszta pisala
Ja tez na tel pisze i mie czesto stronka zawiesza albo wylaczawrr
Moj Klusek wazyl 322 g Amelki chyba wiecej
A Twoj?celia, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylka ale macie przeboje z tym sniegiem
masakra hehe
U nas ladna pogoda ale wieje..
Ja uzywam zwykle maszynki, depilatora sie boje
Amela a moze serniczek mmm?
Ja tego murzynka moze jutro zrobie bo mam wolne
Madzikovy wiem co czujesz, moj wiem ze tez by sie corka troche rozczarowal.. Ale
Napewno pozniej faceci to zaakceptuja i beda bardzo kochacamela, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Cammilka daj przepis
Ruda moja mała waży w 20+1 t 381 g. A co do łożyska to gin kazał kontrolować po prostu to ale powiedział że powinno się podnieść i zazwyczaj tak jest także nie przejmujmy się na zapas na pewno się podniesie kochana !Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj wazy 349
Jest juz duzy na 21+1
Dziewczyny czuje sie jak hipopotam.. Powaznie! DZisiaj zauwazylam
Ze brzuch mi zas wyskoczyl..
Moj to w ogole sie smieje ze wygladam jak Obelix, bo mialam same spodnie ciazowe zalozone, tylko powiedzial ze powinny byc niebieskie czy jakies tamamela, celia, Camille87, Jus1985, Lanusia93, positive lubią tę wiadomość