Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madzikovy, widzisz?
"Dziadek się śmiał i to samo miał"
Dobre ciśnienieAle to z karty wysokie.
Świetnie Cię rozumiem, że masz nerwy na swojego W. o dziwny stosunek do córeczki. Zobaczysz, że za 2 dni się w niej zakochasz. Tylko mów do niej, będzie Ci łatwiej
Ruda27, dotrzymaj mi towarzystwa i skończ z goleniem
Gratulacje, słońce
Moni&, ja z kolei każdej nocy zaliczam sny erotyczne. Jak ja wytrzymam bez faceta?
mala_mi, moja mała to Kornelka. Kornelia Julia. Myślę też o Lilianie. Słyszałam o tych plamach na twarzy, to się nazywa chyba ostuda... Oby mnie to nie dopadłoMyszoskoczki zostają na razie
Camille87, a ja myślałam, że im bardziej tłuste mleko tym lepsze... Więc jak najbardziej Twoja wiadomość jest przydatna.
celia, mam nadzieję, że masz rację z tymi córeczkami tatusia... Że w końcu się przekona do małej. Bo na razie rozmawiamy raz dziennie i o dziecko nawet nie pyta... A to ciekawe co napisałaś o tych plemniczkach, moja teściowa ma 3 synów, to jest powód do narzekania
positive, dzisiaj odebrałam wypis i bakterie w moczu mam nieliczne. Ale już mi przeszło to szczypanie, ból, to trwa dwie godziny i mija... Faktycznie, coraz więcej dziewczynek. Proszę mnie zmienić na fb na liście, spodziewam się CÓRKI
Magda2013, stoooo lat
amela, tak, to płyn owodniowy.Camille87, celia, Jus1985, Madzikovy, mala_mi lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
celia wrote:Mika masz wiadomość
Jus jak ci się podoba imię dla mojej dzidźki?, ale jeśli zastanawiasz się nad zdrobnieniami itp to sie jeszcze bie raz zdziwisz bo co człowiek to inaczej do mnie mówi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 11:57
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Lanusia ja tez myslalam ze mleko im tlustsze tym lepsze, jak mowila Bosacka - 0% tluszczu, 0 witamin, 0 sensu
ale jak widac sie mylilam
Zawsze piłam 2% ale dzisiaj kupiłam chudsze -
cholercia....Mika!! dziewczyny wyslaly Ci wiadomosc na priv mam nadzieje ze szybko dolaczysz
Lanusia ja umieram jak czytam Twoje postydziedek sie smial...
no smial sie
ale ja i tak mialam przeczucie na dziewczynke, nawet 2 razy mi sie snila dziewczynka
Madzia wszystkiego najlepszego100 lat!!
Ja pije mleko 2 lub 3,2% bo reszta to woda...tak mnie mamusia uczyla
Jus1985, celia, positive, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mika1987, a co Ty opowiadasz! Tutaj czasami trzeba się dopominać o swoje, nie wszyscy czytają wszystkie posty, niektóre dziewczyny pewnie przelatują strony i tylko orientacyjnie patrzą co się działo. Wałkowałyśmy już ten temat
Na moje wiadomości też nieraz ktoś nie odpowie, ale wcale się nie dziwię, jak Wam pierdzielnę esej na pół strony to nie wymagam, żeby każda osoba czytała co tam się u nas dzieje
Chyba niewielu dziewczynom chce się siedzieć i czytać wszystko po kolei, ale akurat wpływu na Twoją obecność na Facebooku nie mam, tylko Aggie może Cię dodać, a ona chyba tutaj nie zaglądała na forum przez jakiś czas.
Właśnie, zmienicie mojego syna na córkę na liście na fb?
Byłybyśmy wdzięczne. Najwyżej za miesiąc znowu się upomnę o zmianę, jak sprawi nam psikusacelia, Madzikovy, Camille87, Jus1985, Kajoni, positive, Sylka, mala_mi lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzikovy, ja też czułam instynktownie dziewczynkę, chociaż chłopca chciałam. Ale po dłuższym namyśle... Cieszy mnie ta córcia. Przekażę jej wiedzę o owulacji, antykoncepcji, miesiączce, dniach płodnych, testach ciążowych uhuhuhu
Dobrze ją wychowam, będzie miała talent plastyczny i grała na jakimś instrumencie. I nauczę ją angielskiego
Wyjaśnię jej, żeby nie goliła nóg, pokażę jej jak wyglądają później ogolone po kilku dniach. I będziemy razem śpiewały piosenki po angielsku, urządzały karaoke, plotkowały przy filmach. Będę jej naprawdę słuchała, wspierała. Jeeezu ale się rozmarzyłam
Najpierw muszę przejść przez bóle porodowe, zielonoszare kupki i kolki..
Ja też chlipię mleczko 3,2%, innego nie potrafię
Ja pierdzielę, a na co tak chłopom dogadzać? Jaki oni wysiłek wkładają w swój wygląd? Przynajmniej do następnej wizyty od golenia sobie odpocznę
Kasieńka:), no ładnie... Więc można mieć gorzej. Przekichane. Boję się, że przy drugim dziecku znowu wyskoczy kobitkaCamille87, Madzikovy, Kasieńka:), celia, Kajoni, Sylka, Jus1985, mala_mi lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
nick nieaktualny