Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też czytam od deski do deski ... teraz kiedy jestem na zwolnieniu to mój codzienny poranny rytuał...
chociaż nie zawsze wszystko pamiętam...
kupiłam sobie właśnie buciki przez neta... ciekawe jakie przyjdą...? ale naprawdę są mi bardzo bardzo potrzebneCamille87, celia, Lanusia93, mala_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLanusia dziewczynki sa fajne
poza tym co napisalas corka zawsze pomoze w sprzataniu czy w kuchni w swieta
z kolei syn chyba nie jest taki wymagajacy
nje potrzebuje tak wielu ubran i kosmetykow i nie narzeka na swoj wyglad hehe ale to tematy mlodziencze
-
nick nieaktualny
-
ja kupowałam w eobuwie... tam można zawsze odesłać obuwie.. więc nic straconego... a mam już buty tej firmy więc liczę że rozm będzie dobrany...
ok uciekam myć głowę i zbieram się po małą do przedszkola...
może uda mi się dopchać do komp po południu pa... -
nick nieaktualny
-
Madzikovy, przeczytałam "hahahaha a Twoje perypetie z babcia i uciekajacym DZIADKIEM w nocy zna cala moja rodzina" i tak sobie myślę... Boże jak mogłam im opowiadać o jakichś rodzinnych sprawach? I to jeszcze takich, które nie miały miejsca? Czy ja jestem na pewno codziennie trzeźwa...?
Stracha mi narobiłaścelia, Madzikovy lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
Lanusia wszystko super, ale z tym goleniem ...
Mi się zdaje, że wy wszystkie faktycznie o goleniu mówicie maszynką. A ja - i to jest bohaterstwo dopiero - depiluję się raz w tygodniu!!!
Masakra, nienawidzę tego, ale jak zaniedbam choć trochę to taki wyleniały mamut wychodzi, że już sama nie mogę wytrzymaćpositive, Camille87, Lanusia93, Sylka, amela, mala_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lanusia93 wrote:Madzikovy, przeczytałam "hahahaha a Twoje perypetie z babcia i uciekajacym DZIADKIEM w nocy zna cala moja rodzina" i tak sobie myślę... Boże jak mogłam im opowiadać o jakichś rodzinnych sprawach? I to jeszcze takich, które nie miały miejsca? Czy ja jestem na pewno codziennie trzeźwa...?
Stracha mi narobiłaśhahahaha
Lanusia93, celia lubią tę wiadomość
-
O nie! To ja dla Was biegłam do sklepu po doładowanie do internetu, żeby poplotkować, a niedobre niewdzięcznice gdzieś uciekają
Camille87, positive lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
lanusia ja póki co jeszcze nie wyszłam... coś nie mogę się przemóc... a tak się teraz u mnie rozpadało że czekam aż chmury choć ciut przejdą...
zazdroszczę ci tego dużego lumpa w okolicy... bo u mnie to same szmateksy są... ubrania powyciągane i zmechacone... czasem zastanawiam się kto to kupuje??
a i przeszukałam całą swoją dokumentację z wizyt ginekologicznych nie ma najmniejszej wzmianki o wodach płodowych... pewnie nikt mi tego nie sprawdził... o ja już się o to upomnę !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 12:56
Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Lanusia ja lubie czytam Twoje posty:) tez czytam wszystko od deski do deski ale czasem cos mi poprostu umknie. niestety przy takiej ilosci nadrabiania sie nie da:P no i juz zapomnialam co mialam napisac no:P
czemu Ninkapa czula sie olewana, pisala do kogos w tej sprawie?
ale sie czujw przyd**iona dzisiaj ide sie polozyc bo zasne zaraz. bylam na zakupach z tesciowa wieje paskudnie az sie z domu nie chce wychodzic. dzis juz sie opiepszam do wieczoraLanusia93 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyU mnie tez slonko schowalo sie calkowicie jest ciemno i pewnie lada moment lunie..
Mi cos nie dobrze.. wstalam bo chcialam ten obiad zaczac robic a tu takie zawroty glowy ze szok
Polozylam sie dalej...
Ninkapa pisala w tym samym momencie co Paulia i obie zamilkly.. -
nick nieaktualny