Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLanusia, a nie mozesz wyjechac do mamy za granice? Tam masz mame i siostre nie? Moze bedzie wam tam latwiej?
Trzymaj sie kochana, mala mi bardzo dobrze mowi.. Jednak to Twoje zycie, Ty musisz decydowac..Lanusia93, Moni&, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Dobra, koniec pisania o takich rzeczach. To forum nie jest od TAKICH rozmów...
Muszę jakoś sobie dać z tym radę, przecież nikt obcy mi nie pomoże... Muszę przemyśleć co lepsze, ale tutaj na pewno długo nie pomieszkam, nie daję rady psychicznie słuchać takich tekstów.
I nie pozwolę nikomu obrażać mojego dziecka, niezależnie czy po pijaku czy na trzeźwo. Chyba jakieś granice przyzwoitości istnieją.
Jeszcze tylko Wam napiszę, że wczoraj kiedy wyszłam na spacer wieczorem zobaczyła mnie sąsiadka i dziś rano spotkała moich dziadków i opowiada im, że po nocy szwędam się po mieście (spacerowałam dookoła bloku).
Ku*!!!!! Co za chore sytuacje... Każdy się wpieprza w moje życie, ale nikt nie zaoferuje pomocy, mam już tego naprawdę dość.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 10:36
Moni&, Camille87, celia lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Ruda27, napiszę jeszcze tylko, że dostałam niedawno taką propozycję. Żeby odetchnąć, chociaż na kilka tygodni, tam prędzej dostałabym jakieś mieszkanie... Muszę rozważyć i tą opcję.
Moni&, MILA, celia lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
nick nieaktualny
-
Lanusia to samo mialam napisac co Ruda, a tym bardziej jak masz taka propozycje to sprobuj. a moze bedziesz chciala zostac na dluzej? cczasem takie spontaniczne decyzje sa najlepsze.
dziewczyny uciekkam jade na miasto pozalatwiac kilka spraw milego dnia:*Lanusia93, Ruda27, Kajoni lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
O, przynajmniej wiadomość od jednej bardzo wymagającej wykładowczyni mnie rozbawiła
"Jeśli ma Pani możliwość zaliczenia testów osobiście, to bardzo proszę podać datę i kiedy Pani będzie się dobrze czuła to proszę do mnie napisać i ustalimy termin (myślę że bieżące testy dobrze będzie zaliczyć do końca kwietnia)".
Nie, nie mam możliwości zaliczyć ich OSOBIŚCIE, przyślę babciępekinka82, celia, mala_mi, Moni&, Jus1985 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
nick nieaktualnyLanusia popieram Darie w 100% !! A jezeli nie wyjazd na stale to moze chociaz z nia porozmawiaj o sytuacjk w jakiej sie znalazlas, na pewno znajdzie sie jakies rozwiazanie! Wierze w to! Musze przyznac ze znalazlas sie w bardzo ciezkiej sytuacji Ty to wiesz ale nie ma sytuacji bez wyjscia! A mala mi ma stuprocentowa racje!! Toksyczny zwiazek bez przyszlosci nie ma sensu
Lanusia93, positive, Ruda27, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny nadrobić was to raczej nie mam szans spróbuję ale widzę że u Was tu też nie ciekawie się dzieje
Lenusia przykro się to czyta ech... normalnie ten alkoholizm w głowach ludzią przewraca trzymaj się cieplutko i musisz coś postanowić bo jak dzidzia na świat przyjdzie to powinnaś mieć spokój i cieszyć się dzidziąJa myślę żę się jeszcze wszystko poukłada i będzie dobrze
Ja niedawno byłam na wizycie i dzidzia rośnie jak na drożdżach i jest o tydzień starszawięc się cieszyłam ale płeć dopiero będziemy kukać 14,04 przed wyjazdem moim bo teraz się ułożyło do badań i pomiarów ale nic więcej nie ujawniło
A powiedzcie mi dziewczyny jeśli Ja mam zwolnienie chodzące to czy mogę pojechać odpocząć do brata za granicę jej ja już dawno kupiłam bilety i teraz myślę o tych kontrolach zus mi zakład płaci pieniądze ale zus chyba też to może sprawdzić tak? może Wy się orientujecie jak i co ?Lanusia93, MILA, celia, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Mika 28, dobre wiadomości
Lada chwila poznasz płeć.
Na pewno wszystko się ułoży, nie widzę innej opcji
Ach, te Wasze maluszki zawsze większeMoja królewna na szczęście nadrobiła, ale główkę ma maleńką
Boże, co za kretyn...
Moni& lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Lanusia93 wrote:Mika 28, dobre wiadomości
Ach, te Wasze maluszki zawsze większeMoja królewna na szczęście nadrobiła, ale główkę ma maleńką
Boże, co za kretyn...
kto?? P.??
Mika28 ja już sama nie wiem ostatnio jak byłam u swojej ginki to mi powiedziała że na zwolnieniu nie powinnam nigdzie wyjeżdżać ... też się zdziwiłam... ale tak mi powiedziała...Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMika pewnie ze mozesz pojechac! Zus robi kontrole tylko w przypadku zwolnien lezacych bo mogac chodzic nie musi Cie byc w domu i jak zus przyjdzie a Ciebie nie bedzie to nic nie moga zrobic
wiem ze w ciazy zus moze zrobic kontrole ale nie w domu a przysylaja pismo ze trzeba sie stawic tu i tu w zwiazku z dlugotrwalym zwolnieniem. Moja znajoma tak miala ale mowila ze wyslalam zaswiadczenie od gina ze jest w ciazy ze musi sie oszczedzac bo ciaza zagrozona itp i to zalatwilo sprawe
takze jedz spokojnie
-
nick nieaktualnyMika ja nie wiem jak to jest, ale wydaje mi sie ze za granice wyjezdzac nie mozna.. A zwlaszcza jak masz bilet na samolot immieny, to moga to wykryc jakos nie? Ja sie nie znam, kiedys mi tak koleznaka mowila zeby uwazac jak sie samolotem leci a jest sie na zwolnieniu...
Lanusia ksiezniczka Twoja nadrobi nawet glowkatym sie nie martw napewno jest zdrows i wyglada slicznie, tak jak Ci sie snilo
Dacie wiare, ja dalej w lozku? Siedze jem arbuza, moj Natanielek puka ladnieCamille87, Lanusia93, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
Lanusia93 wrote:Mika 28, dobre wiadomości
Boże, co za kretyn...
ech a moje dziecie ma wielką głowę na zdjęciu tylko głowa heh...nic wiecej tam nie widzę lekarz sam powiedział że teraz w tym okresie dzidzia ma tak wielką głowę a tułów jest trochę mniejszy
Ja już trochę przytyłam i wcale sie nie dziwię że ta dzidzia tak do przodu poszła
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Mika ja nie wiem jak to jest, ale wydaje mi sie ze za granice wyjezdzac nie mozna.. A zwlaszcza jak masz bilet na samolot immieny, to moga to wykryc jakos nie? Ja sie nie znam, kiedys mi tak koleznaka mowila zeby uwazac jak sie samolotem leci a jest sie na zwolnieniu...
Lanusia ksiezniczka Twoja nadrobi nawet glowkatym sie nie martw napewno jest zdrows i wyglada slicznie, tak jak Ci sie snilo
Dacie wiare, ja dalej w lozku? Siedze jem arbuza, moj Natanielek puka ladnie
Najlepsze jest to że europejskie karty ubezpieczeniowe z zusu dostałam Ja już nie wiem co mam teraz zrobić -
positive, taak.. Nie masz facebooka, o ile dobrze pamiętam, więc nie zerkniesz, ale jakim prawem on mi coś komentuje?
Tzn. P. to E. dla tych, które patrzą i nie rozumieją, ale za długa historia, żeby tłumaczyć, ja już przywykłam do P.
Ruda27, ale fajnie, muszę moje dziecię nakłonić do współpracyCamille87 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Madzikovy.... Uszka do góry...Mojej mamie ktoś mądry powiedział...A miała liczne przeboje ze swoją teściową w swoim życiu....Wpier**** się w związek moich rodziców cały czas. Moja mama nie mogła tego zrozumieć i usłyszała....."WĄTROBA NIE MIĘSO, SYNOWA NIE CÓRKA".I faktycznie, coś w tym jest.... Teściowa zawsze stanie murem za swoim synem, niestety...Jest to bardzo przykre, tym bardziej jak ktoś wywala Twoje sekrety na światło dzienne używając ich jako jakiś argumentów, lub Bóg wie po co............ Ehhhhhh
Lanusia......Wszystko się ułoży. Ale tak jak pisały dziewczyny wyżej....Ja na Twoim miejscu bym zaryzykowała - odcięła się od tego co Cię teraz otacza....odreagowała, naładowała akumulatorkiZobaczysz będzie dobrze
Buziaki dziewczynki
Czekamy na fotki tych smacznych wypieków murzynkowychLanusia93, Camille87, Madzikovy, mala_mi lubią tę wiadomość
-
Lanusia93 wrote:Ruda27, napiszę jeszcze tylko, że dostałam niedawno taką propozycję. Żeby odetchnąć, chociaż na kilka tygodni, tam prędzej dostałabym jakieś mieszkanie... Muszę rozważyć i tą opcję.
Lanusiu kochanie, jestes młoda i wiele przed Tobą. Ten facet nie jest ciebie wart. Jedź do mamy jeżeli tylko możesz, bo tu nie spotka cie już nic dobrego ani od dziadów ani od niegoprzykre ale prawdziwe.
Ja też sporo lat temu byłam z facetem od 15 roku życia przez jakieś 6 lat i to była masakra. W końcu kiedy udało mi się z nim rozstać po jakimś czasie spotkałam mojego mężasuper faceta, który kocha mnie i naszą córką ponad życie. Wierz mi !!! nie bój się tej zmiany. Ta zmiana jest potrzebna tobie i twojemu dziecku. Więc bądź odważna i zmień swoje życie póki jeszcze masz na to czas bo jestes młoda
całujęLanusia93, pekinka82, Sylka, celia, mala_mi lubią tę wiadomość