Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzytalam na innym watku jak dziewczyny przezywaja ze ok 8 kg w 23 tyg przytyly..
Ja pierdziele, ja juz mam tyle a co bedzie pozniej?! Moja siostra w 20 tyg miala 10 kg, pocieszam sie tym ze moze nie bede miala az tak duzo jak ona..
Chyba od jutra sie zaczne ograniczac, bo jak kazda bedzie malo tyla tylko ja kluska to bedzie mi bardziej wstyd -
Kada, cudownie, że bierzecie pieska ze schroniska, my każdego naszego psa mieliśmy ze schroniska, fantastyczne jest uczucie, że możesz komuś ofiarować nowy dom. A pieski ze schroniska są takie wdzięczne.
Ja póki co daję sobie na wstrzymanie, nie mogę przeboleć sobotniej straty, mamy jeszcze małego psiaka też ze schroniska i też widzę jak ona tęskni za tym dużym....
Ty, Ruda chudzielcu! Tobie kilogramy tylko dodadzą uroku, kochanaJa właśnie wcinam biały ser ze śmietaną na słono i mam go caaaaałą michę
Na obiad mam gulasz (robiony przez babcię) i mężowi przyszły do głowy do tego kluski śląskie, więc będę je tworzyć później.
Jus1985, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Czytalam na innym watku jak dziewczyny przezywaja ze ok 8 kg w 23 tyg przytyly..
Ja pierdziele, ja juz mam tyle a co bedzie pozniej?! Moja siostra w 20 tyg miala 10 kg, pocieszam sie tym ze moze nie bede miala az tak duzo jak ona..
Chyba od jutra sie zaczne ograniczac, bo jak kazda bedzie malo tyla tylko ja kluska to bedzie mi bardziej wstyd
wez nic nie mow ja sie dzis wazylam i juz jest kolejny kilogram od zeszlego tygodnia wiec lacznie ponad 8 na plusiejuz wyszlam ponad norme bo w tym tyg ciazy powinnam max 5,6 kg przytyc ehh
-
nick nieaktualnyDziekuje dziewczyny
naprawde na zywo wygladam grubiej widac jak wszystko mi sie rozroslo
pupsko juz jest, udziska takie ochydne.. Az sie boje co bedzie pozniej..
Kamila ja i tak wiecej od Ciebie przytylam.. Ehh
Co do pieskow ja tez mialam ze schrońiska. I zawsze jestem za tym, zeby takim biednym psiakom dawac nowy domamela, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
Dzieczyny piszecie jak szalone
Paulia stresujesz sie wizyta i jak sie zbliża to coraz bardziej. Napewno tak jest. Ja też tak mam. Niepotrzebnie sprawdzasz senniki, wiem że chciałaś sprawdzić żeby się uspokoić ale nie warto bo to nie jestv prawda.
Quendi super że już zgoda. Mój o 22 jak się położyłam to zaczął się odzywać, ale o co mu chodziło nie wiem
Kasieńka powodzenia na wizycie.
Co do ruchów to czuje je dzisiaj bardzo mocno jak nigdy tak rano ale szaleje i aż brzuch przy pepku falujechciałam nagrać ale jak sie ustawiam z kamerą to przestaje, chyba podgląda mnie przez pepek
Jestem przeszczęśliwa
A co do przeczucia jaka bedzie płeć to na początku myślałam że chłopiec i mówiłam On a teraz jako§ się przestawiłam i mówię Ona
Miłego dniaKajoni, Ruda27, Moni&, Macca, Paulia87, Camille87, Sylka, positive, Quendi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez juz dawno 70 minelam..
Ogolnie nie martwie sie, jedynie jak ktos inny przezywa a mniej przytyl to se mysle, kurde cos ze mna jets chyba nie tak
Jus gratuluje falujacego brzuszka i mocniejszych kopniakowa tak czekalas a teraz bedzie maluszek szalal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 10:37
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
oj dziewczyny, ja też rosnę, każda z nas rośnie, trudno, taka nasza rola
kocham mojego bobaska i nie będę sobie ani Jemu nic odmawiać. Nie przesadzam z jedzeniem, nie jem fast foodów, gotuję w domu, myślę, że zdrowo i różnorako, ale czasem zjem czekoladę, ciastko, czy wypiję łyk pepsi, pff zdarza się.
Jus1985, celia, Macca, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a nie mowilam ze znowu naskrobiecie niewoadomo ile
Mila w drugiej ciazy szybciej i wyrazniej czulam ruchy a teraz raczej takie przelewanie na pewno nie kopniaki takie uczucie jakby dziecko fikolki robilo i sa to bardzo subtelne ruchy...
Paula nie czytaj tych glupot bo tylko niepotrzwebnie przezywasz i sie nakrecasz z twoja dzidzia wszystko jest ok nie zamarwiaj sie bo znowu beda ci sie glupoty snily.....
boze tyle napisalyscie ze juz nie wiem co ktora pisala
co do wagi to ja tez dawno przekroczylam 70 kg ale jakos sie tym nie martwie choc wiadomo kazdy kilogram bedzie bardzo ciezko zgubic to nie pierwszy raz bede sie odchudzac i jakos zawsze mi to wychodzilo tylko trzeba chciec i niestety miec dosc silna woleJus1985, Ruda27, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Kajoni u Ciebie zdarza sie, a u mnie to jest na porzadku dziennym, te ciasteczka czekoladki itd..
o kochana, czekoladę to ja jem codzienniea teraz mam taką dobrą białą z kokosem
placki w sumie też, bo jak nie od babci, to od teściowej a jak inne źródła się skończą to ja piekę bo mój mąż jest słodyczożerny, plackożerny, w ogóle na szczęście wszystkożerny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 10:43
Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ruda, zaraz wstawię te zdjęcia, choć troszkę bieda, bo zdjęcia buzi nie dostałam... Może za miesiąc będzie się ladniej układać, bo wczoraj cały czas tak bez profila była ustawiona.
Mila, Kochana staraj się nie denerwować. Wiem, wiem łatwo się mówi, ale wiesz jak jest... Gdyby było coś nie tak, to pewnie już byś wiedziała. Złe wieści to szybko się rozchodzą. Co do odczuwalności ruchów to mówią też, ze jeśli łożysko jest na tylnej ścianie to powinno się czuć ruchy wcześniej. A u mnie nic jak dotychczas, choć wczoraj potwierdzone, że wszystko z małą w porządku. Tak sobie więc myślę, że te kwestie wyczuwania ruchów wcześniej, bo to kolejna Twoja ciąża to też może kwestia indywidualna? Nie przejmuje się, jeszcze nam bobasy nieraz "dokopią"
Niebieska, mam nadzieję, że Ci się jednak ta nowa funkcja tak szybko nie znudzi. Tak dobrze Ci to idzie
.
A tak swoją drogą, wiecie dlaczego Celia tak rzadko tu zagląda? Wszystko u niej dobrze?
Moni&, masz rację, grunt to się nie nastawiać na konkretną płeć. Cieszę się, że masz takie zdrowe do tego podejście. Ja to nie mam wcale silnej woli, jak widzę, bo gdy usłyszałam, że jest ONA to juz mi tak w głowie zostało i kropka. Na szczęście wczoraj się nie zdziwiłam, LOL.
Ninkapa, kiedy dokładnie w przyszłym tygodniu masz wizytę? Zacisnę kciukasy za dziewczynkę :*
Kada, to teraz mi dałaś do myślenia. Aż strach się bać co z tej mojej wyrośnie.
Paulia, podłączam sue całympod tym ci piszą dziewczyny - wszystko jest dobrze z Twoją córeńką. To wszystko tylko głupie sny, które na tym etapie ciąży nas wszystkie wyprowadzają z równowagi!
Ależ robicie mi ochotę na jakieś ciasto, litości!!!!
Mnie wczoraj lekarz tak zagiął na wizycie, że myślałam, że z krzesła spadnę... Stwierdził bez ogródek, że szybko przybiera na wadze i mam zwolnić (6kg prawie już na plusie, wg ich wagi!!!). Ale mi się gluuuupio zrobiło. A gdy powtórzyłam to swojemu mężowi to ten na to, że ma dla mnie nowego nick'a do tego mojego forum: Monisia-Chubbynusia (czyli grubaska, ehhhh).
Czyli od dziś żadnych lodów ani podjadania u mnieAle Wam wszystkim życzę smacznego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 10:52
Kajoni, celia, Niebieska lubią tę wiadomość
-
Ha co do wagi to ja już przekroczyła 80:-( Buuuu.... Ale trudno jest jak jest ja juz mam 8 na plusie niestety i wcale dużo nie jem żebym się przejadala...
Nie było mnie godz a Wy już naskrobalyacie hihi rozmawiałam z babcia bo jej siostry syn pobił ja przedwczoraj i była zeznania Złożyć bo nie chce mu przepuścić a to człowiek który ma coś z garem nie tak powinien w psychiatryku być gnoj jeden.....
A ja będę piec murzynka dziś wygoniłam męża na zakupy chory nie chory musi mi pomagać ja z tobolami nie będę latać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 10:51
celia lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyCo do pieskow to w moim rodzinnym domu tez jest pies ze schroniska
przynioslam go z siostra jak bylam mala i teraz ma juz 13 lat
troche podupada na zdrowiu ale wiadomo wiek robi swoje
Jus te nasze dzieciaczki sa bardzo podstepne - moj tez przestaje sie ruszac jak zaczynam filmowac
Jesli chodzi o plec to mi na samym poczatku powiedzialo sie "on" i moj maz wtedy zareagowal "to co bedzie chlopaczek?"ale przeczucia jako takiego nie mialam jedynie jak wszyscy dookola nam coreczke wmawiali to mi to jakos nie pasowalo
Jus1985, celia, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Twoją babcię pobił???? Czy swoja mamę? Jeden czort! Żeby go tak przymknęli chociaż! Ale pewnie i tak nic mu nie zrobią. Za to do wiezienia wsadzą i obciążą kosztami sprawy sądowej jakaś chorą na Alzheimera kobietę bo jakąś sałatkę chciała ukraść ze sklepu... Co za kraj, co za popierniczone prawo...