Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rany dziewczyny nie jestem w stanie Was nadrobić !!!
Macca, Madzikovy, Mika87 gratuluję zdrowych pięknych dziewczynek
Jus ja póki co czuję tylko delikatne puknięcia, więc zazdroszczę falującego brzuszka
Lanusia, bardzo mnie zasmucił Twój post. Oby ułożyło Ci się jak najlepiej, ale pamiętaj, że czasem lepiej się wygadać tu na forum i poczuć wsparcie, choćby wirtualne. Trzymaj się dzielnie kochana
Paulia nie wierz w sny, są tylko odzwierciedleniem naszych emocji i lęków buzujących w głowie. Będzie dobrze
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze połówki (jakkolwiek to nie brzmi)
Niebieska super, że przejęłaś listęMam propozycję, by albo zamiast SYN? CÓRKA wpisać wybrane imiona, albo obok
Co Wy na to?
Jus1985, Macca, Madzikovy, Niebieska lubią tę wiadomość
-
Paula o matkop co za ....az slow brauje a jak sa to tylko te niecenzurowane
ja uwielbiam ciasto marchewkowe ale z orzechami wloskimi i wiorkami kokosowymi w srodku do tego robie mase kremowa ze smietanki i serka marscapone na pewno zle nazwe napisalam ale chyba wiadomo o co chodzi no i posypuje platkami migdalow mnia mniam
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille, dajesz po garach
ja chcę większe cycki!! Choć mąż i tak mówi, że urosły.
Paula, to straszne co piszesz. Mam nadzieję, że dosięgnie go "sprawiedliwość".
Jus, lody nie tuczą? Od kiedy? Czyżbym miała się przerzucić na lody?
Ninkapa, ja sama nie robiłam ciasta marchewkowego, tylko szwagierka, ale jest ono na pewno z orzechami i z hmm... słonecznikiem? A na górze jest faktycznie polane czymś białym, strasznie słodkim, wiem, że ma to serek o nazwie Philadelphia czy jakoś takJus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
celia wrote:Dziewczyny to ponawiam, bo cuś pominęłyście
Mam propozycję, by w liście zamiast SYN/ CÓRKA wpisać wybrane imiona, albo wpisać je obokCo Wy na to?
choć nie wiem czy ja się nie rozmyślę, hahah bo mi się zdanie zmienia z minuty na minutę
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulia masakra!! Mam nadzieje, ze wsadza tego dupka..
Ja nie moge sluchac i patrzec jak znecaja sie nad starszymi, dziecmi i zwierzetami.. Ubilabym takich ludzi!!
Jus smacznego
Mi cycuszki tez troszke urlosly, ale moglyby wiecejmam nadzieje, ze jeszcze sie powieksza
Camille87, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja babcie pobił nie mocno ale ma lajpo a ona ma lat 70 lat... Nie jest tak źle tylko ten skurw..ile będzie pociągniety do odpowiedzialności nie podaruje mu nawet ja... Sam fakt...
Kamilka w sumie masz rację moje cycki ważą z 15 kg obie haha. Teraz są jeszcze większe niedługo na Kolanach będę je trzymać hahaKajoni, celia, Jus1985, MILA lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Paulia87 wrote:Moja babcie pobił nie mocno ale ma lajpo a ona ma lat 70 lat... Nie jest tak źle tylko ten skurw..ile będzie pociągniety do odpowiedzialności nie podaruje mu nawet ja... Sam fakt...
Kamilka w sumie masz rację moje cycki ważą z 15 kg obie haha. Teraz są jeszcze większe niedługo na Kolanach będę je trzymać haha
lubię tylko część o cyckachPaulia87, Jus1985, celia lubią tę wiadomość
-
Celia jestem za tylko u mnie jutro potwierdza płeć na 100% jak się pokaże mała ale mam imiona dziewczynka Maja a chłopak Marcel tylko mówili że ma noszę dziewczynkę ale jutro się okaże...
celia lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]