Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBTW- Kajoni, mój mąż ma na imię Adam i ostatnio mu mówię, "ooo, jedna dziewczyna z Forum będzie miała synka i będzie miała na imię Adaś", a on na to "ale piekne imię wybrała..."
A tak naprawdę Adamy to super chłopaki!Kajoni, Paulia87, Jus1985, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQuendi wrote:Kobietki Moje!
Mój mąż obudził mnie o 1 w nocy bo on cyt" już nie może wytrzymać że się do mnie nie odzywa i przeprasza za swoje zachowanie. .." o 1 w nocy-myślałam że go ......
Potem razem zasnelismy-heh po co mi funduje takie jazdy-a ja w ciąży przeżywam wszystko jak leci!!!
Ale wygrałam-nie odezwałam się pierwsza
Miłego Laseczki, lece do pracy a padaaaaaa
Slodki ten Twoj mazwidzisz jak go sumienie gryzlo
po zlosci ludzie mowia rozne rzeczy nie ma co ich brac do serca
Quendi lubi tę wiadomość
-
Paula, glowa do gory. Ja nigdy nie wierzylam w senniki,w sny, bo po prostu w nich odbijaja sie nasze leki i potrzeby.
Zmienilam sobie date porodu na belly i wychodzi na to, ze dzis zaczelam 6 miesiacmatko, ale to leciiiii
Ale jestem glodna, chyba musze wstac. Synal chyba mnie popiera bo stuka i puka jaka mama niedobra i jesc nie dajeCamille87, Ruda27, Paulia87, celia lubią tę wiadomość
-
Kamilka tak, już następnego dnia były do odbioru
Dziewczyny to kiedy teraz pieczemy jakieś ciasto ?
A co do imion to my wybraliśmy z mężem Nela
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 09:43
Camille87, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Nadia wrote:BTW- Kajoni, mój mąż ma na imię Adam i ostatnio mu mówię, "ooo, jedna dziewczyna z Forum będzie miała synka i będzie miała na imię Adaś", a on na to "ale piekne imię wybrała..."
A tak naprawdę Adamy to super chłopaki!Paulia87, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
amela wrote:Kamilka tak, już następnego dnia były do odbioru
Dziewczyny to kiedy teraz pieczemy jakieś ciasto ?
A co do imion to my wybraliśmy z mężem NelaPaulia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmela ladne imie
u nas coreczka miala byc Neli
Wlasnie mialam pisac co do przepisu, to dupa jestem najpierw sie pochwalilam a przepisu znalezc nie umiem, juz mamie mowilam i szuka tezmoze siostra znajdzie, ale napisze wam napewno
Ja mojego murzynka wyrzucilammusze zrobic jakies inne, dawajcie pomysly ale na jakies latwe bo ja antytalencie
Ja wg tego jak tu mi dzidzie mierza to juz jestem 22 tydz dzisiajamela, Paulia87, Camille87, Kajoni, celia lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Amela ladne imie
u nas coreczka miala byc Neli
Wlasnie mialam pisac co do przepisu, to dupa jestem najpierw sie pochwalilam a przepisu znalezc nie umiem, juz mamie mowilam i szuka tezmoze siostra znajdzie, ale napisze wam napewno
Ja mojego murzynka wyrzucilammusze zrobic jakies inne, dawajcie pomysly ale na jakies latwe bo ja antytalencie
Ja wg tego jak tu mi dzidzie mierza to juz jestem 22 tydz dzisiajzrobisz kilka razy i na pewno się uda.
Właśnie zjadłam bym jakieś dobre ciacho !Ruda27 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Dzieki amela
Dziewczyny to w sumie my malo ciast z kremem mozemy nie? Bo w praktycznie kazdym kremie sa surowe jajkaMacca lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA moj murzenek maz w calosci pochlonal ja moze ze 3 kawalki zjadlam
Ja mam swietny przepis na ciasto ananasowo kokosowe ale niestety krem z surowymi zoltkami wiec odpadaa tak to ja taka nie "ciastowa" jestem
maz tylko szarlotka i szarlotka
amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykada24 wrote:ja bede pozniej jade do gliwic do schroniska pieski zobaczyc trzymcie kciuki zebysmy jakiegos wzieli:)
Kada trzymam mooooocno kciuki! Ale super ze bierzecie jakiegos ze schrońiskai to w moim miescie
Daj pozniej znacamela lubi tę wiadomość
-
Kada fajnie że chcecie wziąć pieska ze schroniska
Ja to jestem ciastowa, lubie piec i kombinować, a mój maż walałby zebym mu upiekła jakąs pieczeń ale ja i tak wole piec ciasta, A murzynka to ja prawie całego zjadłam, mąz może ze trzy kawałki zjadł
Ruda27, Kajoni, Camille87 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny