Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paulia jak drugie to pewnie mąż się zdziwił
ale wygląda smakowicie.
Daria nie przejmuj się ja też troche antytalencie jestem ale jeśli chodzi o gotowanie bo ciasta jakoś mi wychodzą raczej
Nie wiem czy zauważyłyście ale już nam stuknęło 700 stron ... a dopiero co 600 było ... ale ten czas leciWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 17:04
Camille87, Ruda27, Sylka, Paulia87, Moni&, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Celia, jak się Tobie chce to możesz powpisywać imiona w listę
To Twój autorski pomysł heheh. Ja nie dam rady tego ogarnąć. Nie zawsze mam tyle czasu, żeby to kontrolować
Co do domku dziewczyny to podpisałam już umowę z deweloperem. On czeka na nasz kredyt. Wyrabiamy sobie zdolność kredytową teraz i musimy czekać na kredyt do czerwca. Na razie wpłaciliśmy zadatek. Mam zdjęcia z budowy, wrzucę je jak wrócę do domu- bo jeszcze siedzę w pracy.
Amela, dla Ciebie przepis na carbonarrę
Podsmażasz boczuś i cebulkę na patelni, podlewasz śmietanką- koniecznie słodką !!
Potem wrzucasz jajko. Następnie makaron spagetti. Może być na odwrót- żeby sos się nie ściął za bardzo.
Na sam koniec PARMEZAN. Tylko ten ser pasuje i ja nie uznaję innych !
Możesz najpierw zrobić sos z jajkiem i parmezanem i osobno podawać makaron. Ważne żeby ten sos długo nie stał, bo sie grudkuje
Ja uwielbiam carbonarę !Sylka, Ruda27, Moni&, Kajoni, celia, amela lubią tę wiadomość
-
Oczywiście, że jest śmietanka!
Przekaż siostrze link http://www.tine.no/produkter/flote/tine-matfl%C3%B8te
Kupi praktycznie w każdym sklepie (Kiwi, Rema 1000, Coop)
Parmezan też znajdę bez problemu więc jutro będziemy wcinaćNiebieska lubi tę wiadomość
-
Jesteście kochane cmok cmok cmok mąż był w szoku bo jak jak Ruda tez jestem antytalenciem jakoś nie lubię gotować ale po dzisiejszym pichceniu coraz bardziej mi.się to podoba.... Kasia juz widzi swego maluszka oj super jutro i ja będę szczęśliwa zapomniałam kto jutro jeszcze idzie??
Moni&, Camille87, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Paulia super wygladajak na 2wypiek w zyciu:D dziewczynki uczymy sie piec bo jak nasze maluchy podrosna to beda chcialy zeby mamusia umiala cos dobrego zrobic:D
a z ta ksiazka to dobry pomysl:P
ciekawe jak tam Kasienka:)Camille87, Jus1985 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiebieska wrote:Celia, jak się Tobie chce to możesz powpisywać imiona w listę
To Twój autorski pomysł heheh. Ja nie dam rady tego ogarnąć. Nie zawsze mam tyle czasu, żeby to kontrolować
Co do domku dziewczyny to podpisałam już umowę z deweloperem. On czeka na nasz kredyt. Wyrabiamy sobie zdolność kredytową teraz i musimy czekać na kredyt do czerwca. Na razie wpłaciliśmy zadatek. Mam zdjęcia z budowy, wrzucę je jak wrócę do domu- bo jeszcze siedzę w pracy.
Amela, dla Ciebie przepis na carbonarrę
Podsmażasz boczuś i cebulkę na patelni, podlewasz śmietanką- koniecznie słodką !!
Potem wrzucasz jajko. Następnie makaron spagetti. Może być na odwrót- żeby sos się nie ściął za bardzo.
Na sam koniec PARMEZAN. Tylko ten ser pasuje i ja nie uznaję innych !
Możesz najpierw zrobić sos z jajkiem i parmezanem i osobno podawać makaron. Ważne żeby ten sos długo nie stał, bo sie grudkuje
Ja uwielbiam carbonarę !
Ostatnio u gesselrowej byla carbonara to ona mowila ze do sosu wrzuca sie goracy makaron zeby jajko sie scieloNiebieska lubi tę wiadomość
-
Monis to będziesz pierwsza... Ale się ciesze
UWAGA UWAGA wrzucam zdjęcie brzuszka jestem gruba proszę nie krytykować mojej tuszy tylko brzuszek można komentować zart
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 19:02
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]