Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ale robicie dobre ciacha mm az dostalam ochoty na cos slodkiego:P
ja wlasnie zjadlam obiad barszcz z uszkami:D
Camilie ja dzisiaj tez robie na kolacje salatke z feta:D
Kasienka trzymam kciukasy:*
kurde ja sie zaczynam stresowac jutrzejszym dniem, chyba dzis nie zasne:PCamille87, amela, Ruda27 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Kasieńka, już niedługo zobaczysz swoje maleństwo. Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło gładko... No i żebyś miała nam co opowiadać - a przede wszystkim aby było juz wiadomo kto tam u Ciebie się rozpycha w brzuszku :*
Dziewczyny, kurcze ja ucieklam wczesniej z forum bo Wy a to o lodach, a to o ciastach... Wracam po kilku godzinach a tu co? Zdjęcia ciast widzę, LOL. Nie, no żartuję, ale przyznam się, że ochotę na słodycze robocie konkretną
Amela, super ten Twój cytrynowy wyczyn wygląda! Smacznego!amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila i mam smaka na taka salatke..
Chyba daisiaj zrobie jakas do spaghetii
Monis a taki barszcz jakbym zjadla jej... Ale to za 3 tygodnie moja mamcia zrobi pyszny dla mnie
Ja troche antytalencie w kuchni.. Jestem na etapie uczenia sie gotowania itdJus1985, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
matko.....ale wy apetyt robicie
Amelka Twoje ciasto wyglada tak smakowicie ....
mmm
Kada super ta psina, ciesze sie ze decyzja zapadla
Kasienka 3mamy mocno kciukimam nadzieje, ze Twoje malenstwo bedzie chcialo wspolpracowac
amela, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Jest pycha ale mi opadło pewnie za szybko chciałam go zjeść hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 16:39
Camille87, Jus1985, Macca, Ruda27, Niebieska, Sylka, Sylka, Kajoni, positive, celia, amela, Gosiaczek, Dodi lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny