Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulia przestan masz fajna figure, masz sie czym pochwalic:) ja przed ciaza narzekalam na zbyt maly biust wiec przynajmniej teraz "poszlo w cycki" i mam nadzieje ze tak zostanie:P
kobitki od dzisiaj przestajemy narzekac na swoje figury bo przeciez jestesmy sexi mamy, lepsze niz chodakowskie i cichopki razem wziete:DJus1985, Madzikovy, Paulia87, Kajoni, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Paula a zdjęcie tylko na fb dałaś... ? poproszę i tutaj...
ja też jutro wizytuję na połówkowym... ale nie mam wyznaczonej godziny... wchodzimy według kolejki...
co do książki to fajny pomysł... ale by się to po latach czytało...
ja korzystam że M zabrał moją córcię na zakupy i jem loda...
Kasieńka czekam na wieści...Madzikovy, Jus1985, Moni&, Kajoni, Ruda27, celia, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Ja nie jestem miła, ani kochana tylko mówię prawdę
Paulia to ze masz wiecej ciała od innych szczypiorow to nie znaczy ze jestes gruba!! Nie bądź taka krytyczna
MILA, Jus1985, Moni&, Paulia87, Ruda27, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pewnie sie przedluzylo albo poleciala kompletowac wyprawkedla malej albo malego:P
dokladnie Daria, niejednachudzina chcialaby byc na naszym miejscu wiec docenmy to ze jestesmy w stanie blogoslawionym a nikt nie mowil ze bedzie latwo:)
to wiec jutro ja, positive, Paulia i ktos jeszcze?Ruda27, Kajoni, Macca, Jus1985 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Chyba jeszcze Kada jutro ale nie jestem pewna.... Oj ja też zaglądam ale Nam daje długo czekać Kaśka jak Madzia wczoraj tzn jej Zuzia:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 20:38
Macca, Madzikovy lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny