Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, dzieki za rady, pewnie pojde na usg po nowym roku, tyle chyba wytrzymam? Jutro paru godzinne dodzwanianie sie do kliniki, zobacze jeszcze co mi lekarz powie, moze wysle mnie na wczesniejsze badanie, a jak nie to od razu zadzwonie do prywatnej przychodni i umowie sie na jakis termin juz sie doczekac nie moge...
-
nick nieaktualny
-
Może napiszę tak: serduszko powinno już być w tym dniu, jeśli wszystko jest w porządku z maleństwem.
Ale są różne odstępstwa od reguły, więc może zaczekaj jeszcze tydzień. To spore pieniądze, więc lepiej zaczekać.Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualnyMMA wrote:camille a Ty gdzie pracujesz ? , weszlam na ovufreind i popatrzylam troche na wykresy dziewczyn i mi sie ich szkoda zrobilo ;/ ciesze sie ze nam sie udalo.............. !
Ja pracuje w prywatnej duzej firmie produkcyjnej gdzie zajmuje sie reklamacjami
Ogolnie praca w biurze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 15:51
-
nick nieaktualny
-
Camille87, jaki ufoludek, jaki śmieszny
No super jest A mi nie działa wejście USB, więc na razie mojej kruszynki Wam nie zaprezentuję. Czyli tak będzie wyglądało moje dziecię na piątkowym USG
MILA, u mnie potwierdził ciążę w 4 tygodniu 5 dniu, powiedział że jest w macicy malutka kropeczka. A 2 tygodnie później było serduszkoCamille87 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLanusia93 wrote:Camille87, jaki ufoludek, jaki śmieszny
No super jest A mi nie działa wejście USB, więc na razie mojej kruszynki Wam nie zaprezentuję. Czyli tak będzie wyglądało moje dziecię na piątkowym USG
MILA, u mnie potwierdził ciążę w 4 tygodniu 5 dniu, powiedział że jest w macicy malutka kropeczka. A 2 tygodnie później było serduszko
Tak sje na pleckach ulozyl ze i raczk i nozki widac takie kuleczki male
No pewnie Twoja dzidzia bedzie tak wygladac ja sie smieje ze ten pecherzyk zoltkowy wyglada jakby fasolka balonik w reku trzymalaLanusia93 lubi tę wiadomość
-
Mam fatalny, fatalny dzień Nie mam komu ponarzekać...
Chce mi się palić potwornie, nie miałam jeszcze takiej potrzeby, więc muszę coś szybciutko zjeść.
Mam bardzo dużo do zrobienia na jutrzejszy dzień, a coraz bardziej boli mnie kręgosłup.
W dodatku nie potrafię się dogadać z niektórymi na niektóre tematy, chociaż tak nie powinno być, pewne osoby robią rzeczy, których nie powinny i bardzo mnie to martwi
Mam nadzieję, że wszystko się jakoś ułoży, że rok 2014 będzie pomyślniejszy. Z tego wszystkiego odechciało mi się świąt, sylwestra, USG. Najchętniej położyłabym się i nie wstawała aż do sierpnia. I wtedy też mogłabym nie wstawać. Dotknęła mnie na chwilę potworna myśl, że nie chcę tego dziecka, że wolałabym nie być w ciąży... Nie wiem co się ze mną dzieje
Chce mi się płakać z bezsilności.
Czy tylko ja mam dzisiaj taki paskudny nastrój?Aniołek (*) 12.03.2013
Lanusia93 wrote:Mam fatalny, fatalny dzień Nie mam komu ponarzekać...
Chce mi się palić potwornie, nie miałam jeszcze takiej potrzeby, więc muszę coś szybciutko zjeść.
Mam bardzo dużo do zrobienia na jutrzejszy dzień, a coraz bardziej boli mnie kręgosłup.
W dodatku nie potrafię się dogadać z niektórymi na niektóre tematy, chociaż tak nie powinno być, pewne osoby robią rzeczy, których nie powinny i bardzo mnie to martwi
Mam nadzieję, że wszystko się jakoś ułoży, że rok 2014 będzie pomyślniejszy. Z tego wszystkiego odechciało mi się świąt, sylwestra, USG. Najchętniej położyłabym się i nie wstawała aż do sierpnia. I wtedy też mogłabym nie wstawać. Dotknęła mnie na chwilę potworna myśl, że nie chcę tego dziecka, że wolałabym nie być w ciąży... Nie wiem co się ze mną dzieje
Chce mi się płakać z bezsilności.
Czy tylko ja mam dzisiaj taki paskudny nastrój?
LANUSIA witaj w klubie. Mnie okrutnie wiele wrzeczy wnerwia. Pokłóciłam się wczoraj z jedną z matek na zebraniu rodziców w szkole córki, franca tak mnie wk.../
Lanusia93 lubi tę wiadomość