Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Kada i Wisienka czekam na relacje
A mnie jutro czeka dokładne usg. A w pt pierwsza wizyta u ginki prowadzącej Zobaczę co poradzi w kwestii moich krwiaków. Leżenie plackiem przez święta trochę mnie przeraża A dziś odpoczywamMILA, MMA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz po rozmowie z kierownikiem pogratulowal i kazal dbac o siebie musze tylko do kadr doniesc zaswiadczenie od lekarza kolezanka ktora ma mnie zstapic rozplakala sie z wzruszenia mile to bylo... bede tesknic za tymi wszystkimi ludzmi mimo stresow ludzie sami w sobie sa super...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 11:53
MILA lubi tę wiadomość
-
Camillko ja jestem ciekawa reakcji mojego towarzystwa w pracy
na pewno wszyscy zrobią duuuuże gały he he he
bedzie to moja druga pociecha. Mam skończone 33 lata i większość ludzi z mojej pracy na pewno się tego nie spodziewa. Narazie nic nie mówię, dopuki nie będę powizycie u gina -
Aggie, jeśli pójdziesz 30 grudnia na USG to powinno być już serduszko i spora fasolka. Ja bym się wcześniej nie wybierała, to będzie 6 tygodni 5 dni. 7 tydzień.
A teraz jesteś w 6 tygodniu.Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Beta 312 progesteron 16,67. Jak sprawdzałam po raz pierwszy 9 grudnia to beta była 29, a progesteron 19. Niby jest ok, ale martwi mnie ten niższy progesteron
No i właśnie po odczytaniu tych wyników dopadł mnie jakiś dół że pewnie znów za wcześnie się cieszę, że znów nic z tego nie będzie. W piątek powtórka bety co by sprawdzić jak pzyrasta, jednak mam nadzieję że trochę spokoju złapię pewnie dopiero po usg 30.Jus1985 lubi tę wiadomość
kwiecień 2013 pusty pęcherzyk
grudzień 2013 ciąża biochemiczna
marzec 2014 ciąża biochemiczna
październik 2014 ciąża biochemiczna
❤31 maja 2016 Zosia jest z nami, nasz skarb❤
-
wisienka wrote:Beta 312 progesteron 16,67. Jak sprawdzałam po raz pierwszy 9 grudnia to beta była 29, a progesteron 19. Niby jest ok, ale martwi mnie ten niższy progesteron
No i właśnie po odczytaniu tych wyników dopadł mnie jakiś dół że pewnie znów za wcześnie się cieszę, że znów nic z tego nie będzie. W piątek powtórka bety co by sprawdzić jak pzyrasta, jednak mam nadzieję że trochę spokoju złapię pewnie dopiero po usg 30.
Spokojnie, na pewno będzie dobrze jeśli progesteronu bedziesz mila za malo to Ci lekarz przepisze, głowa do góry -
wisienka, tak na przyszłość, masz taki kalkulator:
http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator
Do obsługi:
First hCG level - to twoja pierwsza beta - wpisujesz zatem 29
Second hCG level - to druga beta - tutaj 312
Pierwszą betę zrobiłaś 9 grudnia, następną chyba 17, co daje 192 godziny.
Więc w pole Hours Between Tests wpisz 192.
Przy Days Past Ovulation(DPO) wybierz liczbę, ile dni po owulacji robiłaś pierwszą betę.
Kliknij opcję Calculate, zielony przyrost bety jest Twój, żółty to taka naprawdę minimalna wartość, a czerwony odpowiednia.
U Ciebie wydaje się być dobrze
GratulacjeAniołek (*) 12.03.2013
MMA, współczuję, ja zaraz na godzinkę położę się spać, bo też mam senny dzień. Tak naprawdę to niezbyt fajnie się dziś czuję, drażni mnie wszystko, krzyczę na nieodpowiednie osoby, chociaż tak naprawdę tego nie chcę Mam dość tego, jakie emocje mnie przepełniają. Nie potrafię pohamować tej ciągłej złości.
Byłam u gina, dostałam Duphaston, 3 opakowania, kolejne 100 zł poleciało na leki I oto kolejna sprawa, która wzbudziła we mnie prawdziwą wściekłość. Muszę przerzucić się na luteinę od 12 tygodnia, akurat na tyle mi Duphastonu wystarczy, może uda mi się odłożyć jakieś drobne na maluszka. Mam bardzo, bardzo zły dzień.
Trzymajcie sięWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 14:37
MILA lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lillenka, a co się stało? Też nienawidzę szpitali, kojarzą mi się z zabiegiem, najchętniej na USG chodziłabym w inne miejsce... A że są siedliskiem bakterii to logiczne, tyle chorych osób skupionych na stosunkowo niewielkiej powierzchni.
Zdrówka dla synaAniołek (*) 12.03.2013
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm