Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochane nadrobić Was jest trudno. Po przyjściu z pracy nie mam na nic siłki...
Heh porozcinałam ze złości dzisiaj gumki w starych leginsach-tragicznie mnie uciskały! Kupiłam ciążowe w h&m ale szkoda mi ich nosić w domu.
Zaraz idę lulu bo padam dzisiaj na pyskRuda27, celia, Kajoni, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kajoni, wiem ze zartowalas:-) tez mi sie do Was tesknilo, ale jak juz sie wypadlo z tego rytmu, nazwijmy to tak, to ciezko, i dziwnie sie wraca:-P
Camille, moja mama uzywa brite i jest w sumie zadowolona, ja wole butelkowa wode:-P a ostatnio - uwaga, uwaga!! - znienawidzona przeze mnie woda gazowana, tylko taka teraz moge pic, bo zwykla sprawia ze mam mdlosci.
To lece spac bo jutro dlufgi dzien w pracy, dobranoccelia, Kajoni, Camille87, Sylka lubią tę wiadomość
-
A tak w ogóle witam z rana
Pije herbatke i jak mąż pójdzie do pracy to się jeszcze położe na 30 minutek i szykowanie do pracy.
Mam weekand pracujący-sobota i niedziela. W sobotę Dzień Otwarty w szkole, a w niedziele prowadze urodziny 4 latka
A w poniedziałek z rańca-usg
Miłego dnia Kochanecelia, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam mamusie! :*
Kada, super prezent! Takie prezenty sa cenniejsze niz nawet najdroższy zegarek,czy perfumy:) Mąż bedzie zachwycony:)
Aicha, nie zwracam uwagi na temp brzucha, raczej jest ciepły. No chyba ze w nocy sie odkryje to troszke chłodniejszy:)
Chciałam jeszcze spac, bo mój M poszedł do pracy ale juz nie umiem.Monis
[/link]