Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej.
Ja wstalam ale pogoda do kitu i dalej chce mi sie spać. Chyba pójdę jeszcze na godzinke
Kada udanej sesji
Pekinka!!! Czyżby dziś Twój dzien??powodzenia i daj znać!!! Mam nadzieje ze dostaniesz dziś potwierdzenie płci
Czy ktoś ma jeszcze polowkowe???Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 07:49
Kajoni, Jamila lubią tę wiadomość
-
ja tez nie spie od 6 masakra.. zegarek juz dostal na rocznice drogi a teraz chcialam g-shocka mu kupic ale to znowu na rocznice slubu 10 dostanie hehe teraz wymyslilam zdjecie naszej trojeczki he czyli ja Emilia i Mateuszek hehe
Moni&, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się o poranku
Ja dziś mam połówkowe w medicoverze już na 10 (we wt u specjalisty), więc trzymajcie kciuki
Pekinka daj znać co u Ciebie
Dobrze, że zobaczę maleństwo, bo właśnie się ważyłam i spadł mi 1kg w ciągu tygodniaPewnie tak bywa, ale od początku ciąży byłyby tylko 3kg nie wiem czy nie za mało ...
Aicha ja tak prawdziwie gorące to piersi mam nie brzuchNiebieska, amela, Kajoni, Macca, mala_mi, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Camille87 - 26 lat, Szczytno, 2 cykl - 29.07 SYN
Kasieńka:) - 20 lat, Limanowa, 3 cykl - 01.08 CÓRKA
Lanusia93 - 20 lat, Łowicz, 4 cykl - 01.08 CÓRKA
Ruda27 - 28 lat, Śląsk, 4 cykl - 31.07 SYN
Amela - 28 lat, Warszawa, 3 cykl - 03.08 CÓRKA
Magda2013 - 32 lata, Bydgoszcz, 2 cykl - 3.08 CÓRKA
Madzikovy - 26 lat, Szczecin, 3 cykl - 4.08 CÓRKA
OlaMnaola - 6.08
Jamila - 7.08
Kajoni - 24 lata, Kraków, 1 cykl - 5.08 SYN
Moni& - 23 lata, Tarnowskie Góry, 1 cykl - 9.08 SYN
Diablo - okolice Gniezna - 10.08
Domi IRL - 10.08
MMA - 10.08
Niebieska - 28 lat, Wrocław, 5 cykl - 10.08
Kada24 - 25 lat, Mikołów, Emilka 4latka, 3 cykl - 12.08 SYN
Macca – 33 lata, Frankfurt am Main, 12 cykl - 12.08 CÓRKA
Nezumi - 13.08
Pekinka82 - 31/32 lat, okolice Łodzi, 12 cykl - 13.08
marderkowa - 28 lat, Szczecin, 2 cykl - 15.08
Positive - 32 lata, lubuskie, Amelia 7lat, 15 cykl - 14.08
Celia – 32/33 lata, Warszawa, 12 cykl (7cs po poronieniu) – 15.08 CÓRKA
seneka - 15.08
Jus1985 - 28 lat, Siedlce, 5 cykl, 18.08
Quendi - 30 lat, Warszawa, 2 cykl - 18.08 (wg.usg 22.08)
Paulia87 - 26 lat, Łódź, 4 cykl - 18.08 SYN
mala_mi - 36 lat, Katowice, 3 cykl (1cs po poronieniu) - 19.08 CÓRKA
Ninkapa - 28/29 lat, UK, Jakub 5 lat i Maksymilian 3 lata, 4 cykl - 19.08
Aggie - 26 lat, UK, 30 cykl - 20.08
_Cleo_ - 21.08
Mika 28 - 28 lat, okolice Poznania, Natalka 5lat - 22.08
Mika1987- 26lat, Miedzyrzecz, 2 cykl-23:08 CORKA
Sylka - 26 lat, Voss/Norwegia, 3 cykl - 25.08 SYN
Mila - 33 lata, Katowice, Milenka 7lat, 7 cykl - 27.08 SYN
Gosiaczek - 29 lat, Sosnowiec,5 cykl (1 cykl po poronieniu) - 27.08 SYN
Nadia - 33 lata, Gdańsk, 30.08 CÓRKA
Aicha - 26 lat, Zabrze, 8 cykl, 29.08
Jaszczurka-
No to chłopczyki gonią dziewczynkiGratuluję Sylko pozytywnych wieści.
Ja mam dzisiaj za sobą noc nieprzespaną. Cały czas się budziłam, nie mogłam zasnąć a do tego śniło mi się, że przechodziłam operacje plastyczne bez mojej zgody !Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 12:33
Moni&, Aggie, celia, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny ja teraz tylko na chwilke bomusze ogarnac wszystko i wszystkich przed szkola i mlodego przedszkolem.... Ja brzucha nie mam cieplego
Powodzenia na polowkowych badaniach....
Noc byla ciezka bo mlody co chwilke sie budzil a to przykryj a to smoka a to pielucha no i starszak znowu plakal wiec musialam chwile u niwgo w pokoju polezec....
Co do dzbanka to fajna sprawa sama uzywam ijestem zadowolona bo ten filtr pozbywa sie z wody metali ciezkich i chloru i innych zanieczyszczenCamille87, celia lubią tę wiadomość
-
Celia za Ciebie tez trzymamy kciuki!! :*
Ruda, jak wczesniej jeździłas na rowerze i dobrze sie czujesz to pewnie rower jest wskazany ale mniej intensywnie. Joga jest chyba jak najbardziej na miejscu, ale zapytaj lekarza. W ciąży nie powinnysmy brac sie za sport jakos specjalnie intensywnie, jeśli przed ciążą czegos nie robiłysmy. No ale wiadomo, jak ktos podnosi cieżary to musi z tego zrezygnowac:Pcelia lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
celia wrote:Witam się o poranku
Ja dziś mam połówkowe w medicoverze już na 10 (we wt u specjalisty), więc trzymajcie kciuki
Pekinka daj znać co u Ciebie
Dobrze, że zobaczę maleństwo, bo właśnie się ważyłam i spadł mi 1kg w ciągu tygodniaPewnie tak bywa, ale od początku ciąży byłyby tylko 3kg nie wiem czy nie za mało ...
Aicha ja tak prawdziwie gorące to piersi mam nie brzuch
Ja przytyłam ok 2 kg i położna mi powiedziała, że wyglądam świetnie i nie mam tyć !celia, mala_mi lubią tę wiadomość
-
Ruda, Kada !
Mi lekarz powiedział, że lepiej zrezygnować z roweru. Bo takie nieamortyzowane turbulecje różnie mogą wpływać na brzuszek.
Ja uwielbiam jeździć na rowerze. W zeszłym roku kupiłam sobie nowy wypasiony. A teraz będzie stał cały sezon ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 08:43
celia, mala_mi lubią tę wiadomość
-
Hej
Ja dziś wstalam o 8 ale obudzilam się ok 3 rano i nie moglam dlugo usunąć, a mala tak kopala ze hej !
Celia trzymam kciuki za połówkowe<3 pekinka daj znać jak u Ciebie
Camillka ja nie mam żadnych " doświadczeń " z takimi dzbankami
Kada naprawde fajny prezenta dowiadywalas się jak tam się czuje Lora ?? Juz jutro chyba będzie w nowym domku
Aicha ja to mam cieple piersi a brzuch raczej normalny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 08:42
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Mi tez bedzie brakowało rowerka w to lato, no ale z brzuszkiem to na rowerze nie bardzo. No chyba że rowerek biegowy, no ale nie mam:( Wiele lat temu siostra mojej mamy była w ciąży, ale kompletnie sie nie oszczedzała, całymi dniami pracowała w jakiejs szklarni i jezdziła na rowerze dzien w dzien 15 km... Skonczyło sie to tym, że dostała krwotoku w III trym i urodziła martwe dziecko.... Niektórzy sa kompletnie nieodpowiedzialni, eh. Potem zaszła w ciąże i urodziła zdrowego chłopca.Monis
[/link]
-
nick nieaktualny