Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aicha wrote:Dzieki dziewczyny. Co do piersi to moje są takie małe ze chyba nie zauważyłam;-) ale tez troche cieplejsze. Powodzenia na wizytach. Miłego dnia wszystkim:-)
aicha małe???moje ważą chyba z pół kilo
a też z natury cyckami nie grzeszę
Kajoni, celia, aicha lubią tę wiadomość
-
Kada nie popieram jazdy na rowerze... to że komuś się udało nie zrobić krzywdy dziecku jego szczęście... ale też znam przypadki poronień po jeździe na rowerze... dla mnie dziecko jest zbyt cenne by je narażać dla własnego widzimisię... ciąża nie trwa wiecznie...
Mila a dostałaś te wyniki amnio? Przepraszam jeśli mi umknęło...
MILA, Ruda27, mala_mi, Jus1985, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypositive wrote:Kada nie popieram jazdy na rowerze... to że komuś się udało nie zrobić krzywdy dziecku jego szczęście... ale też znam przypadki poronień po jeździe na rowerze... dla mnie dziecko jest zbyt cenne by je narażać dla własnego widzimisię... ciąża nie trwa wiecznie... ..
!!! Tak wlasnie !!!
Kurde bije mi dzisiaj teochechyba z nudow i lenistwa
-
Daria nie rob smaka
kada tez mi smaka na loda zrobilas haha
ja wypilam wlasnie inke z mlekiem.
chorobsko chyba na dobre mnie opuscilo bo kaszlu juz nie mam jeah:D (nie zapeszam:P)
ja tez wole sie oszczedzac , twraz najwazniejszy jest synus:)Ruda27, Jus1985, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyJakbym nie byla takim leniem to bym zaczela teraz tanczyc
Moze cieszy mnie pogoda, moze weekend albo ogolnie dobry nastrojoby nie minal popoludniu jak maz wroci bo dzisiaj maja jakby ostatni dzien w pracy i popijawe
Jus1985, celia, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoni& wrote:Ruda ja zaczynam coraz bardziej doceniac blogie lenistwo:P i tez mi czasem odbija hehe. potem bedziemy marzyly o chwili drzemki w ciagu dnia:) ale juz sie nie moge doczekac tego czasu:D
No masz racjeteraz musimy wylegiwac sie bo pozniej czasu na to nie bedzie
Chociaz moze z jednym dzieckim nie bedzie tak zle, ja sobie tak to tlumaczeMoni& lubi tę wiadomość
-
mila no konie hehe ja mam nawet swojego u brata tylko ze ona ma 14koni hehe a sasiadka tylko 2 hehe moja ostatnio tez uciekla i brat mi gada ze zamiast skakac przez ogrodzenie jak ja gonil to pod ogrodzeniem przelazla no on myslal ze jaja ze smiechu zniesie hahahaha
Ruda27, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPositive to juz niedlugo
Chyba kazda z nas wyczekuje wakacjichociaz ja w sumie czekam na czerwiec najpierw
na ladna pogode, lenistwo totalne, pobyt z rodzinka i szal zakupow dla synka
Dziewczyny planujecie majowki? Jedziecie gdzies?
Ja bym chciala gdzies pojechac, bo pozniej nie bedzie szans az do moze zimy, zeby w gory skoczyc..
Moze uda mi sie meza na chorwacje namowic.. Od nas jest tylko 400-500 km.. No albo pragaJus1985, positive, celia, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my mamy beznadziejna pogode leje deszcz a ja jeszcze na 13 musze odebrac synka z przedszkola a pozniej musze isc po synka do szkoly....
Ja nie mam zdania co do jazdy na rowerze nigdy mnie to nie interesowalo bo nie mam zamiaru wsiadac na rower w ciazy....
Teraz ogladam beverly hill 90210 uwielbiam ten serial i ciesze sie bardzo ze leci w tv pozniej wezme sobie kapiel zeby troszke sie zrelaksowac