Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane!
Ale spałam dziś jak dzidziaJuż mam weekend i kompletnie żadnych planów na niego.. Chciałam jechać na zakupy, ale do centrum handlowego mam 100km i to droga przez góry wiec dosyć długo trwa.. Boję się jechać sama w moim stanie, a wszyscy pracują i dupa...
Niebieska dziekuję za uaktualnienie listy, proszę zmień mi jeszcze datę porodu na 25.08. Jeden dzień się przesunęła
Dziś rano dostałam wiadomość - mogę jechać na urlop do PL więc 16 kwietnia ruszamy do domku!!!Urlop mam do 10 maja więc zdążę się troche nacieszyć rodzinką
Ruda co do planów na weekend majowy, my z mężem jedziemy do Kołobrzegu
Ruda27, celia, Kajoni, Niebieska, MILA lubią tę wiadomość
-
My raczej na weekend majowy nie mamy planow, maz pewnie pojdzie do siostry na budowe, bo im wiecej im pomoze, tym moze wczesniej sie wprowadza. Czyli ja pewnie standardowo w domku, w kuchni i przed komputerem, ksiazka czy wyszywaniem.
W Krakowie pogoda nie powala, zimno jest. Glowa zaczyna mnie bolec, a tu jeszcze 4 godziny w pracy.celia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny już po i jestem ogrooooomnie szczęśliwa
Moja Justysia waży już 335g, jest 100%-ową kobietą ze wszystkimi pomiarami w normieWiek z usg dokładnie pokrywa się z moim suwaczkiem 20t0d
Na dobry początek badania podniosła kciuk do góry, więc pani doktor stwierdziła, że w takim razie na pewno będzie wszystko dobrze
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b43c5a3d78ee.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 13:30
mala_mi, pekinka82, amela, Mika 28, Ruda27, Sylka, positive, Kasieńka:), Kajoni, Niebieska, Dodi, Camille87, MILA, mika1987, Jus1985, Macca lubią tę wiadomość
-
A co do majówki, jedziemy na Mazury na ryby
Mamy swoją ulubioną leśniczówkę i tam z przyjemnością się zaszyję na kilka dni.
Teraz w kwietniu chciałabym pojechać na weekend nad morzeCzy korzystałyście kiedykolwiek z grouponów do hoteli, pensjonatów?
Ruda27, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Celia, SUPER
Cudowne 1/3 kilo
Poza tym dzisiaj masz równo połówkę ciąży
Kochane, co do roweru, to ja jestem jego ogromną fanką, ale na czas ciąży absolutnie nie mam zamiaru na niego wsiadać. Wytrzymam kilka miesięcy bez dwóch kółek. Niby prawdopodobieństwo, że coś się stanie jest małe, ale jakby jednak się stało to nigdy bym sobie tego nie wybaczyła. Dlatego wszelkie sporty wysiłkowe odkładam na bok - teraz jedynie spacery, lekkie ćwiczenia i odpoczynek
celia, Kajoni, MILA lubią tę wiadomość
-
Celia gratuluję córci
Super że wszystko dobrze
Co do majówki to jeszcze nie mamy planów. Za miesiąc wyprowadzamy się do moich rodziców, więc mam nasdzieje że uda się wprowadzić jeszcze w lipcucelia lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Gratuluję Celia :*
Właśnie słuchałam pięknej piosenki i w tym czasie napisałaś wiadomość no i się popłakałam....
Cieszę się Twoim szczęściem
Twoja córeczka pokazała kciuk w górę, a mój Synek wczoraj podczas badania cały czas pukał się po głowie.. Ciekawe o co Mu chodziło...?!
Co do kuponów do hoteli itp niestety nie pomogę, bo nie korzystałam...celia, MILA lubią tę wiadomość
-
Pekinka myśl intensywnie, że już za chwilę, już za momencik zobaczysz maleństwo
Ta świadomość na pewno doda Ci sił
Dzięki dziewczyny, ehh siedzę i cały czas się śmieję
Sylka no cóż, synuś z charakterkiem, jednoznacznie pokazał co myśli o podglądaniu go w jakiejś dziwnej porze. W końcu z reguły w ciągu dnia pewnie śpi
Serio żadna nie kupowała grouponu albo grupera? Można sporo zaoszczędzić tylko pytanie czy hotel /pensjonat dobrze traktują gości z kuponem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 12:19
pekinka82, Sylka lubią tę wiadomość