X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia, super wiesci :) mala wie jak sie komunikowac. :D

Pekinka, trzymaj sie!! Juz niedlugo poprawi Ci sie nastroj. :)

Ja nigdy nie kupowalam na gruponie czy gdzies, lubimy "jezdzic w ciemno" :)

celia, Jus1985, pekinka82 lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia gratuluje coreczki! Super sie czyta takie wiesci:)
    Ja tez mam dzisiaj dobry humorek:D a u mnie juz slonko wyszlo, bylam w sklepie i cieplutko jest:)
    co do wyjazdu to moze w maju gdzies wyskoczymy na 2-3 dni mkze Wisla:)

celia lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pekinka bidulo trzymaj sie.. Ju za pare h zobacysz swoje szczescie :)

Celia ja kupowalam :) byly to nogleci w hotelu w budapeszcie i nie mam co narzekac :) sprzatali i bylo normalnie mili :D

celia, pekinka82 lubią tę wiadomość

• Niebieska Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celia wrote:
    Pekinka myśl intensywnie, że już za chwilę, już za momencik zobaczysz maleństwo :) Ta świadomość na pewno doda Ci sił :)

Dzięki dziewczyny, ehh siedzę i cały czas się śmieję ;D

Sylka no cóż, synuś z charakterkiem, jednoznacznie pokazał co myśli o podglądaniu go w jakiejś dziwnej porze. W końcu z reguły w ciągu dnia pewnie śpi :D

Serio żadna nie kupowała grouponu albo grupera? Można sporo zaoszczędzić tylko pytanie czy hotel /pensjonat dobrze traktują gości z kuponem.

Ja kiedyś pojchałam na Litwę z gruponem i wszytsko było w porządku. Hotel 5 gwiazdek :)

celia lubi tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia gratuluje coreczki :-)
    A urlopik widze w moich rejonach :-)

U mnie slonko swieci nieziemsko spacerowalam w koszuli tylko :-) ale zalozylam bokserke pod spod bo sie w cyckach i brzuchu nie zapielam :P

A u mnie dzis w klatce ktos z sasiadow zmarl pechc chcial ze bylam na balkonie jak cialo wynosili :-(

• amela Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka u mnie tez pogoda piękna, i słonko świeci, podobno weekend ma być piękny i ciepły.
    Ujj no to przykry i smutny widok niestety ... :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 14:10

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj przykry widok :/
    U nas tez ladnie :) mam nadzieje ze caly weekend taki bedzie i cos porobie z mezem :D

• MILA Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    mila no konie hehe ja mam nawet swojego u brata tylko ze ona ma 14koni hehe a sasiadka tylko 2 hehe moja ostatnio tez uciekla i brat mi gada ze zamiast skakac przez ogrodzenie jak ja gonil to pod ogrodzeniem przelazla no on myslal ze jaja ze smiechu zniesie hahahaha

Kada a to jakaś stadnina jest?? bo ja znam taką najbliżej na kopaninach lewe na Zarzeczu?

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila, przykro mi że taki widok Cię nie ominął.

Daria, a Ty co masz "porobic " z mężem? :-D

U mnie wyszło słońce, ale pewnie tak będę musiała wyjść z pracy to da nura za chmurę.

Jeju, cały czas dziś coś jem i cały czas dalej jestem glodna. A mój mały szaleje.

relgi09k4o218c6j.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogoda już chyba o tej porze w całej Polsce powinna być ładna ;-D tak przynajmniej wczoraj mówili w pogodzie :-D

Celia śliczna dziewczynka :-D gratuluję :-D

Pekinka czekamy na wieści :-D a ja wizyta we wtorek :-D

celia lubi tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni hehe my mamy zakaz <3 takze bez takich ekscesow jak u was :P
    Biedny moj no ale jeszcze pare miesicy, chyba ze teraz lekarz pozwoli :) chociaz mi tam nie teskno, rzadko teraz mam smaczki :P
    ale chcialabym gdzies pojechac w plener, moze na slowacje :) tam sa najlepsze lody :P

Co do jedzenia tez mam dzisiaj wieksza ochote na slodycze niz przez ostatnie 2 dni.. Trudno nie bede sobie wiecznie odmawiala :P

Ale wiecie co.. Tak patrZe w lustro.. Mam juz spory brzuch.. Teraz sie ciesze ale jakby nie bylo jeszcze 4 miesiace! Przeciez on bedzie kolosalny :P

amela, Dodi, celia, Kajoni, MILA lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria dla mnie Twój brzuszek jest numer 1 !!! Jest po prostu idealny ! :)
    Mi jakoś do figli też nie spieszno ;P
    U mnie ochota na słodycze jest zawsze :D

nick nieaktualny, Kajoni, MILA lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam zakazu choć też wcale mnie nie ciągnie do <3 no ale co zrobić :-P lepiej żeby się mąż nie oglądał za innymi :-D

Mmm znowu temat lodów. Chyba nie wytrzymam.

Jej, w brzuchu to mały robi istne tornado. Jak nie z prawej to z lewej. Raz szybko raz wolno. Ja chcę mieć swoje usg w domu żeby widzieć co on tam robi! Ale to jest fajne:-D

nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, celia, Jus1985 lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny witam Was bardzo serdecznie :)

Na początku gratuluję Wam zdrowych ciąż, zdrowych dzieciaczków i świetnych wyników połówkowych dla tych, które już są po ;)

Muszę stwierdzić, że ciąża mi chyba na wzrok padła bo już jakiś czas temu szukałam sierpniowych mam, ale nie widziałam normalnie :/ a jak już Was znalazłam to OMG, próbowałam cokolwiek nadrobić, ale czytanie ostatnich bodajże 100 stron i to jeszcze nie do końca dokładnie (przyznaję bez bicia), zajęło mi pół wieczora i część dzisiejszego do południa :D Jesteście niemożliwe z tym pisaniem ale zarazem bardzo miło tu u Was i jeśli nie będziecie miały nic przeciwko pozwolę sobie tu czasem zerknąć, może i napisać, ale nie wiem czy Was dam radę ogarnąć na bieżąco mimo to, że siedzę w domu :P

Z niektórymi z Wam już miałam się okazję gdzieś spotkać tzn. mam tu na myśli kalendarz głównie bądź innym wątek i wiem również że jest tu kilka przyszłych mam z pobliskich mi miejscowości jak napewno kada, Mila, Ruda i chyba jeszcze kilka, co bardzo mnie cieszy :)

Wygląda na to, że jestem jedną z młodszych ciąż bo termin mam na 25.08 wg USG, ale fajnie, bo mogę poczytać co tam u Was i jeśli będziecie tak dobre odpowiedzieć później na kilka moich pytań to też będę wdzięczna ;)

Póki co miłego popołudnia Wam życze <3

Sylka, Niebieska, Moni&, pekinka82, nick nieaktualny, celia, Jus1985, Macca, positive, MILA lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amela wrote:
    Daria dla mnie Twój brzuszek jest numer 1 !!! Jest po prostu idealny ! :)
    Mi jakoś do figli też nie spieszno ;P
    U mnie ochota na słodycze jest zawsze :D

dziekuje jestes naprawde kochana :***

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Dodi :) fajnie ze nas w koncu odnalazlas! :)
    Wpadaj kiedy masz tylko ochote :)
    A moze powies cos o sobie? Mamy taka liste to tam Cie dziewczyny umieszcza :) napisz ile masz lat, jak dlugo sie staraliscie, skad jestes i czy wies czy synek czy coreczka :) termib porodu juz podalas :)

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Ruda :) dotarłam w końcu do Was i cieszę się niezmiernie :D

Widziałam właśnie Wasza listę i jeśli zechcecie mnie również tam wrzucić to:
    jestem z Mikołowa, mam 30 lat, był to nasz 7 cs po poronieniu, podobno na 100% noszę pod serduchem córcię, więc tego się na chwilę obecną trzymam i zastanawiam się czy tak już zostanie czy np tak jak u Pauli okaże się inaczej :P

Kajoni, nick nieaktualny, celia, Jus1985, positive, MILA lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy Dodi :)
    Daria nic się nie martw za 4 miesiące to on będzie jeszcze ładniejszy ! Ja z niecierpliwością czekam aż mój w końcu ruszy!

Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak tam nasza Pekinka się czuje i jak po badaniu, pamiętacie na którą miała wizytę ?

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mila moj brat ma okolice zor wiesz

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

‹‹ 732 733 734 735 736 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ