X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia, super wiesci :) mala wie jak sie komunikowac. :D

Pekinka, trzymaj sie!! Juz niedlugo poprawi Ci sie nastroj. :)

Ja nigdy nie kupowalam na gruponie czy gdzies, lubimy "jezdzic w ciemno" :)

celia, Jus1985, pekinka82 lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia gratuluje coreczki! Super sie czyta takie wiesci:)
    Ja tez mam dzisiaj dobry humorek:D a u mnie juz slonko wyszlo, bylam w sklepie i cieplutko jest:)
    co do wyjazdu to moze w maju gdzies wyskoczymy na 2-3 dni mkze Wisla:)

celia lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pekinka bidulo trzymaj sie.. Ju za pare h zobacysz swoje szczescie :)

Celia ja kupowalam :) byly to nogleci w hotelu w budapeszcie i nie mam co narzekac :) sprzatali i bylo normalnie mili :D

celia, pekinka82 lubią tę wiadomość

• Niebieska Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celia wrote:
    Pekinka myśl intensywnie, że już za chwilę, już za momencik zobaczysz maleństwo :) Ta świadomość na pewno doda Ci sił :)

Dzięki dziewczyny, ehh siedzę i cały czas się śmieję ;D

Sylka no cóż, synuś z charakterkiem, jednoznacznie pokazał co myśli o podglądaniu go w jakiejś dziwnej porze. W końcu z reguły w ciągu dnia pewnie śpi :D

Serio żadna nie kupowała grouponu albo grupera? Można sporo zaoszczędzić tylko pytanie czy hotel /pensjonat dobrze traktują gości z kuponem.

Ja kiedyś pojchałam na Litwę z gruponem i wszytsko było w porządku. Hotel 5 gwiazdek :)

celia lubi tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia gratuluje coreczki :-)
    A urlopik widze w moich rejonach :-)

U mnie slonko swieci nieziemsko spacerowalam w koszuli tylko :-) ale zalozylam bokserke pod spod bo sie w cyckach i brzuchu nie zapielam :P

A u mnie dzis w klatce ktos z sasiadow zmarl pechc chcial ze bylam na balkonie jak cialo wynosili :-(

• amela Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka u mnie tez pogoda piękna, i słonko świeci, podobno weekend ma być piękny i ciepły.
    Ujj no to przykry i smutny widok niestety ... :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 14:10

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj przykry widok :/
    U nas tez ladnie :) mam nadzieje ze caly weekend taki bedzie i cos porobie z mezem :D

• MILA Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    mila no konie hehe ja mam nawet swojego u brata tylko ze ona ma 14koni hehe a sasiadka tylko 2 hehe moja ostatnio tez uciekla i brat mi gada ze zamiast skakac przez ogrodzenie jak ja gonil to pod ogrodzeniem przelazla no on myslal ze jaja ze smiechu zniesie hahahaha

Kada a to jakaś stadnina jest?? bo ja znam taką najbliżej na kopaninach lewe na Zarzeczu?

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila, przykro mi że taki widok Cię nie ominął.

Daria, a Ty co masz "porobic " z mężem? :-D

U mnie wyszło słońce, ale pewnie tak będę musiała wyjść z pracy to da nura za chmurę.

Jeju, cały czas dziś coś jem i cały czas dalej jestem glodna. A mój mały szaleje.

relgi09k4o218c6j.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogoda już chyba o tej porze w całej Polsce powinna być ładna ;-D tak przynajmniej wczoraj mówili w pogodzie :-D

Celia śliczna dziewczynka :-D gratuluję :-D

Pekinka czekamy na wieści :-D a ja wizyta we wtorek :-D

celia lubi tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni hehe my mamy zakaz <3 takze bez takich ekscesow jak u was :P
    Biedny moj no ale jeszcze pare miesicy, chyba ze teraz lekarz pozwoli :) chociaz mi tam nie teskno, rzadko teraz mam smaczki :P
    ale chcialabym gdzies pojechac w plener, moze na slowacje :) tam sa najlepsze lody :P

Co do jedzenia tez mam dzisiaj wieksza ochote na slodycze niz przez ostatnie 2 dni.. Trudno nie bede sobie wiecznie odmawiala :P

Ale wiecie co.. Tak patrZe w lustro.. Mam juz spory brzuch.. Teraz sie ciesze ale jakby nie bylo jeszcze 4 miesiace! Przeciez on bedzie kolosalny :P

amela, Dodi, celia, Kajoni, MILA lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria dla mnie Twój brzuszek jest numer 1 !!! Jest po prostu idealny ! :)
    Mi jakoś do figli też nie spieszno ;P
    U mnie ochota na słodycze jest zawsze :D

Ruda27, Kajoni, MILA lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam zakazu choć też wcale mnie nie ciągnie do <3 no ale co zrobić :-P lepiej żeby się mąż nie oglądał za innymi :-D

Mmm znowu temat lodów. Chyba nie wytrzymam.

Jej, w brzuchu to mały robi istne tornado. Jak nie z prawej to z lewej. Raz szybko raz wolno. Ja chcę mieć swoje usg w domu żeby widzieć co on tam robi! Ale to jest fajne:-D

Ruda27, Dodi, Camille87, celia, Jus1985 lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny witam Was bardzo serdecznie :)

Na początku gratuluję Wam zdrowych ciąż, zdrowych dzieciaczków i świetnych wyników połówkowych dla tych, które już są po ;)

Muszę stwierdzić, że ciąża mi chyba na wzrok padła bo już jakiś czas temu szukałam sierpniowych mam, ale nie widziałam normalnie :/ a jak już Was znalazłam to OMG, próbowałam cokolwiek nadrobić, ale czytanie ostatnich bodajże 100 stron i to jeszcze nie do końca dokładnie (przyznaję bez bicia), zajęło mi pół wieczora i część dzisiejszego do południa :D Jesteście niemożliwe z tym pisaniem ale zarazem bardzo miło tu u Was i jeśli nie będziecie miały nic przeciwko pozwolę sobie tu czasem zerknąć, może i napisać, ale nie wiem czy Was dam radę ogarnąć na bieżąco mimo to, że siedzę w domu :P

Z niektórymi z Wam już miałam się okazję gdzieś spotkać tzn. mam tu na myśli kalendarz głównie bądź innym wątek i wiem również że jest tu kilka przyszłych mam z pobliskich mi miejscowości jak napewno kada, Mila, Ruda i chyba jeszcze kilka, co bardzo mnie cieszy :)

Wygląda na to, że jestem jedną z młodszych ciąż bo termin mam na 25.08 wg USG, ale fajnie, bo mogę poczytać co tam u Was i jeśli będziecie tak dobre odpowiedzieć później na kilka moich pytań to też będę wdzięczna ;)

Póki co miłego popołudnia Wam życze <3

Sylka, Niebieska, Moni&, pekinka82, Camille87, celia, Jus1985, Macca, positive, MILA lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amela wrote:
    Daria dla mnie Twój brzuszek jest numer 1 !!! Jest po prostu idealny ! :)
    Mi jakoś do figli też nie spieszno ;P
    U mnie ochota na słodycze jest zawsze :D

dziekuje jestes naprawde kochana :***

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Dodi :) fajnie ze nas w koncu odnalazlas! :)
    Wpadaj kiedy masz tylko ochote :)
    A moze powies cos o sobie? Mamy taka liste to tam Cie dziewczyny umieszcza :) napisz ile masz lat, jak dlugo sie staraliscie, skad jestes i czy wies czy synek czy coreczka :) termib porodu juz podalas :)

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Ruda :) dotarłam w końcu do Was i cieszę się niezmiernie :D

Widziałam właśnie Wasza listę i jeśli zechcecie mnie również tam wrzucić to:
    jestem z Mikołowa, mam 30 lat, był to nasz 7 cs po poronieniu, podobno na 100% noszę pod serduchem córcię, więc tego się na chwilę obecną trzymam i zastanawiam się czy tak już zostanie czy np tak jak u Pauli okaże się inaczej :P

Kajoni, Ruda27, celia, Jus1985, positive, MILA lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy Dodi :)
    Daria nic się nie martw za 4 miesiące to on będzie jeszcze ładniejszy ! Ja z niecierpliwością czekam aż mój w końcu ruszy!

Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak tam nasza Pekinka się czuje i jak po badaniu, pamiętacie na którą miała wizytę ?

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mila moj brat ma okolice zor wiesz

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

‹‹ 732 733 734 735 736 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ