Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Celia gratuluje coreczki! Super sie czyta takie wiesci:)
Ja tez mam dzisiaj dobry humorek:D a u mnie juz slonko wyszlo, bylam w sklepie i cieplutko jest:)
co do wyjazdu to moze w maju gdzies wyskoczymy na 2-3 dni mkze Wisla:)celia lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
celia wrote:Pekinka myśl intensywnie, że już za chwilę, już za momencik zobaczysz maleństwo
Ta świadomość na pewno doda Ci sił
Dzięki dziewczyny, ehh siedzę i cały czas się śmieję
Sylka no cóż, synuś z charakterkiem, jednoznacznie pokazał co myśli o podglądaniu go w jakiejś dziwnej porze. W końcu z reguły w ciągu dnia pewnie śpi
Serio żadna nie kupowała grouponu albo grupera? Można sporo zaoszczędzić tylko pytanie czy hotel /pensjonat dobrze traktują gości z kuponem.
Ja kiedyś pojchałam na Litwę z gruponem i wszytsko było w porządku. Hotel 5 gwiazdekcelia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCelia gratuluje coreczki
A urlopik widze w moich rejonach
U mnie slonko swieci nieziemsko spacerowalam w koszuli tylkoale zalozylam bokserke pod spod bo sie w cyckach i brzuchu nie zapielam
A u mnie dzis w klatce ktos z sasiadow zmarl pechc chcial ze bylam na balkonie jak cialo wynosili -
nick nieaktualny
-
kada24 wrote:mila no konie hehe ja mam nawet swojego u brata tylko ze ona ma 14koni hehe a sasiadka tylko 2 hehe moja ostatnio tez uciekla i brat mi gada ze zamiast skakac przez ogrodzenie jak ja gonil to pod ogrodzeniem przelazla no on myslal ze jaja ze smiechu zniesie hahahaha
Kada a to jakaś stadnina jest?? bo ja znam taką najbliżej na kopaninach lewe na Zarzeczu? -
Kamila, przykro mi że taki widok Cię nie ominął.
Daria, a Ty co masz "porobic " z mężem?
U mnie wyszło słońce, ale pewnie tak będę musiała wyjść z pracy to da nura za chmurę.
Jeju, cały czas dziś coś jem i cały czas dalej jestem glodna. A mój mały szaleje. -
nick nieaktualnyKajoni hehe my mamy zakaz
takze bez takich ekscesow jak u was
Biedny moj no ale jeszcze pare miesicy, chyba ze teraz lekarz pozwolichociaz mi tam nie teskno, rzadko teraz mam smaczki
ale chcialabym gdzies pojechac w plener, moze na slowacjetam sa najlepsze lody
Co do jedzenia tez mam dzisiaj wieksza ochote na slodycze niz przez ostatnie 2 dni.. Trudno nie bede sobie wiecznie odmawiala
Ale wiecie co.. Tak patrZe w lustro.. Mam juz spory brzuch.. Teraz sie ciesze ale jakby nie bylo jeszcze 4 miesiace! Przeciez on bedzie kolosalnyamela, Dodi, celia, Kajoni, MILA lubią tę wiadomość
-
Ja nie mam zakazu choć też wcale mnie nie ciągnie do
no ale co zrobić
lepiej żeby się mąż nie oglądał za innymi
Mmm znowu temat lodów. Chyba nie wytrzymam.
Jej, w brzuchu to mały robi istne tornado. Jak nie z prawej to z lewej. Raz szybko raz wolno. Ja chcę mieć swoje usg w domu żeby widzieć co on tam robi! Ale to jest fajne:-DRuda27, Dodi, Camille87, celia, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny witam Was bardzo serdecznie
Na początku gratuluję Wam zdrowych ciąż, zdrowych dzieciaczków i świetnych wyników połówkowych dla tych, które już są po
Muszę stwierdzić, że ciąża mi chyba na wzrok padła bo już jakiś czas temu szukałam sierpniowych mam, ale nie widziałam normalniea jak już Was znalazłam to OMG, próbowałam cokolwiek nadrobić, ale czytanie ostatnich bodajże 100 stron i to jeszcze nie do końca dokładnie (przyznaję bez bicia), zajęło mi pół wieczora i część dzisiejszego do południa
Jesteście niemożliwe z tym pisaniem ale zarazem bardzo miło tu u Was i jeśli nie będziecie miały nic przeciwko pozwolę sobie tu czasem zerknąć, może i napisać, ale nie wiem czy Was dam radę ogarnąć na bieżąco mimo to, że siedzę w domu
Z niektórymi z Wam już miałam się okazję gdzieś spotkać tzn. mam tu na myśli kalendarz głównie bądź innym wątek i wiem również że jest tu kilka przyszłych mam z pobliskich mi miejscowości jak napewno kada, Mila, Ruda i chyba jeszcze kilka, co bardzo mnie cieszy
Wygląda na to, że jestem jedną z młodszych ciąż bo termin mam na 25.08 wg USG, ale fajnie, bo mogę poczytać co tam u Was i jeśli będziecie tak dobre odpowiedzieć później na kilka moich pytań to też będę wdzięczna
Póki co miłego popołudnia Wam życze
Sylka, Niebieska, Moni&, pekinka82, Camille87, celia, Jus1985, Macca, positive, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitaj Dodi
fajnie ze nas w koncu odnalazlas!
Wpadaj kiedy masz tylko ochote
A moze powies cos o sobie? Mamy taka liste to tam Cie dziewczyny umieszczanapisz ile masz lat, jak dlugo sie staraliscie, skad jestes i czy wies czy synek czy coreczka
termib porodu juz podalas
Dodi lubi tę wiadomość
-
Witaj Ruda
dotarłam w końcu do Was i cieszę się niezmiernie
Widziałam właśnie Wasza listę i jeśli zechcecie mnie również tam wrzucić to:
jestem z Mikołowa, mam 30 lat, był to nasz 7 cs po poronieniu, podobno na 100% noszę pod serduchem córcię, więc tego się na chwilę obecną trzymam i zastanawiam się czy tak już zostanie czy np tak jak u Pauli okaże się inaczej
Kajoni, Ruda27, celia, Jus1985, positive, MILA lubią tę wiadomość