Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Celia gratuluje coreczki! Super sie czyta takie wiesci:)
Ja tez mam dzisiaj dobry humorek:D a u mnie juz slonko wyszlo, bylam w sklepie i cieplutko jest:)
co do wyjazdu to moze w maju gdzies wyskoczymy na 2-3 dni mkze Wisla:)
celia lubi tę wiadomość
Monis
[/link]

-
nick nieaktualny
-
celia wrote:Pekinka myśl intensywnie, że już za chwilę, już za momencik zobaczysz maleństwo
Ta świadomość na pewno doda Ci sił 
Dzięki dziewczyny, ehh siedzę i cały czas się śmieję
Sylka no cóż, synuś z charakterkiem, jednoznacznie pokazał co myśli o podglądaniu go w jakiejś dziwnej porze. W końcu z reguły w ciągu dnia pewnie śpi
Serio żadna nie kupowała grouponu albo grupera? Można sporo zaoszczędzić tylko pytanie czy hotel /pensjonat dobrze traktują gości z kuponem.
Ja kiedyś pojchałam na Litwę z gruponem i wszytsko było w porządku. Hotel 5 gwiazdek
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCelia gratuluje coreczki

A urlopik widze w moich rejonach
U mnie slonko swieci nieziemsko spacerowalam w koszuli tylko
ale zalozylam bokserke pod spod bo sie w cyckach i brzuchu nie zapielam 
A u mnie dzis w klatce ktos z sasiadow zmarl pechc chcial ze bylam na balkonie jak cialo wynosili
-
nick nieaktualny
-
kada24 wrote:mila no konie hehe ja mam nawet swojego u brata tylko ze ona ma 14koni hehe a sasiadka tylko 2 hehe moja ostatnio tez uciekla i brat mi gada ze zamiast skakac przez ogrodzenie jak ja gonil to pod ogrodzeniem przelazla no on myslal ze jaja ze smiechu zniesie hahahaha
Kada a to jakaś stadnina jest?? bo ja znam taką najbliżej na kopaninach lewe na Zarzeczu? -
Kamila, przykro mi że taki widok Cię nie ominął.
Daria, a Ty co masz "porobic " z mężem?
U mnie wyszło słońce, ale pewnie tak będę musiała wyjść z pracy to da nura za chmurę.
Jeju, cały czas dziś coś jem i cały czas dalej jestem glodna. A mój mały szaleje. -
nick nieaktualnyKajoni hehe my mamy zakaz
takze bez takich ekscesow jak u was 
Biedny moj no ale jeszcze pare miesicy, chyba ze teraz lekarz pozwoli
chociaz mi tam nie teskno, rzadko teraz mam smaczki 
ale chcialabym gdzies pojechac w plener, moze na slowacje
tam sa najlepsze lody 
Co do jedzenia tez mam dzisiaj wieksza ochote na slodycze niz przez ostatnie 2 dni.. Trudno nie bede sobie wiecznie odmawiala
Ale wiecie co.. Tak patrZe w lustro.. Mam juz spory brzuch.. Teraz sie ciesze ale jakby nie bylo jeszcze 4 miesiace! Przeciez on bedzie kolosalny
amela, Dodi, celia, Kajoni, MILA lubią tę wiadomość
-
Ja nie mam zakazu choć też wcale mnie nie ciągnie do
no ale co zrobić
lepiej żeby się mąż nie oglądał za innymi 
Mmm znowu temat lodów. Chyba nie wytrzymam.
Jej, w brzuchu to mały robi istne tornado. Jak nie z prawej to z lewej. Raz szybko raz wolno. Ja chcę mieć swoje usg w domu żeby widzieć co on tam robi! Ale to jest fajne:-D
Ruda27, Dodi, Camille87, celia, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny witam Was bardzo serdecznie

Na początku gratuluję Wam zdrowych ciąż, zdrowych dzieciaczków i świetnych wyników połówkowych dla tych, które już są po
Muszę stwierdzić, że ciąża mi chyba na wzrok padła bo już jakiś czas temu szukałam sierpniowych mam, ale nie widziałam normalnie
a jak już Was znalazłam to OMG, próbowałam cokolwiek nadrobić, ale czytanie ostatnich bodajże 100 stron i to jeszcze nie do końca dokładnie (przyznaję bez bicia), zajęło mi pół wieczora i część dzisiejszego do południa
Jesteście niemożliwe z tym pisaniem ale zarazem bardzo miło tu u Was i jeśli nie będziecie miały nic przeciwko pozwolę sobie tu czasem zerknąć, może i napisać, ale nie wiem czy Was dam radę ogarnąć na bieżąco mimo to, że siedzę w domu 
Z niektórymi z Wam już miałam się okazję gdzieś spotkać tzn. mam tu na myśli kalendarz głównie bądź innym wątek i wiem również że jest tu kilka przyszłych mam z pobliskich mi miejscowości jak napewno kada, Mila, Ruda i chyba jeszcze kilka, co bardzo mnie cieszy
Wygląda na to, że jestem jedną z młodszych ciąż bo termin mam na 25.08 wg USG, ale fajnie, bo mogę poczytać co tam u Was i jeśli będziecie tak dobre odpowiedzieć później na kilka moich pytań to też będę wdzięczna
Póki co miłego popołudnia Wam życze
Sylka, Niebieska, Moni&, pekinka82, Camille87, celia, Jus1985, Macca, positive, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitaj Dodi
fajnie ze nas w koncu odnalazlas! 
Wpadaj kiedy masz tylko ochote
A moze powies cos o sobie? Mamy taka liste to tam Cie dziewczyny umieszcza
napisz ile masz lat, jak dlugo sie staraliscie, skad jestes i czy wies czy synek czy coreczka
termib porodu juz podalas
Dodi lubi tę wiadomość
-
Witaj Ruda
dotarłam w końcu do Was i cieszę się niezmiernie 
Widziałam właśnie Wasza listę i jeśli zechcecie mnie również tam wrzucić to:
jestem z Mikołowa, mam 30 lat, był to nasz 7 cs po poronieniu, podobno na 100% noszę pod serduchem córcię, więc tego się na chwilę obecną trzymam i zastanawiam się czy tak już zostanie czy np tak jak u Pauli okaże się inaczej
Kajoni, Ruda27, celia, Jus1985, positive, MILA lubią tę wiadomość