Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Camille87 wrote:Dziewczyny czy ktoras z was uzywa filtra do wody (dzbanka)? Zastanawiamy sie z mezem nad kupnem i wstepnie zdecydowalismy sie na brite ale moze jakies opinie macie?
Ja w pracy. W krakowie poki co zimno.
Aicha, ja nie mam cieplego brzucha,ale jak Celia cycki mam gorace - bez dwuznacznych skojarzen.
Kiedys czytalam o rowerze w ciazy,bo jezdzilam do pracy 9km i w domu mam stacjonarny, to jakis lekarz sie wypowiadal, ze takie kobiety powinny zobaczyc swoje usg podczas jazdy na rowerze, jak ma sie dziecko w srodku, to moze by zmadrzaly. To ja zrezygnowalam z roweru.
Dziewczyny, powodzenia na badaniach! Czekamy na wiesci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 09:08
Camille87, Niebieska, Sylka lubią tę wiadomość
-
Amela z Lora wszystko w porzadku jutro po nia jedziemy
:D:D:D:D mamy juz bude do niej taka góralska hehe Ruda ja przy corci jezdzilam na rowerze do 7 miesiaca wiec bylo dobrze
amela, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny za wasze opinie o filtrach
Wlasnie mi chodzi nie o to zeby zastapic ta.woda wode mineralna tylko zeby pozbyc sie glownje kamienia ktory osadza sie na zebach i nerkach
Pekinka, celia trzymam kciuki za polowkowe
Milego dzionkacelia, Kajoni lubią tę wiadomość
-
To mialam cos naskrobac i mi wylecialo z tego pustego lba co... i tak stale
mozg sie kurczy
Ja zgubilam po chorobie ponad kilo, potem waga stala, polozna mowila, zeby sie nie martwic i oczywiscie w ostatnim tyg od razu kilo do przpdu skoczylo, musze uwazac na te moje cukiereczki, ale one takie dobre i po nich mdlosci przechodzatak tak wrocily
Ok, zbieram sie do tyrkidzis bedzie dluuugi dzien... milego dnia kobitki :*
MILA, Camille87, Kajoni, celia, Sylka lubią tę wiadomość
-
hej ja witam po nieprzespanej nocce...
Pekinka Celia trzymam kciuki za wizyty...
Kasieńka śliczny komplecik... kupiłam takie dwa mam z zebrą i taki w paseczki "MAM + DAD = ME".. są cudne...
i u nas też kosztowały 39,90 zł
Camille też się zastanawiamy nad filtrem do wody... chciałabym wiedzieć na ile starcza taki wkład??
Kada mam nadzieję że pochwalisz się rezultatem z dzisiejszej sesji... TUTAJ też
a córcia was nie wyda dla męża... ??
mala_mi, Kasieńka:), Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKada wiesz Tobie rower nie zaszkodzil akurat nie znaczy ze jest zalecany w ciazy. Ja bym napewno nie ryzykowala..
Tez mam nadzieje ze nam sie tu rezultatem z sesji pochwalisz
U nas juz ladniejsza pogoda, widac sloneczko i chyba jest w miare cieplouff w koncu piatek
-
pochwale sie pochwale a z corcia gadalam i mowie jej ze to prezent dla taty i nie moze wiedziec heeh
a i zrobie wam smak na loda nogger mmmmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 09:38
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypositive wrote:hej ja witam po nieprzespanej nocce...
Pekinka Celia trzymam kciuki za wizyty...
Kasieńka śliczny komplecik... kupiłam takie dwa mam z zebrą i taki w paseczki "MAM + DAD = ME".. są cudne...
i u nas też kosztowały 39,90 zł
Camille też się zastanawiamy nad filtrem do wody... chciałabym wiedzieć na ile starcza taki wkład??
Kada mam nadzieję że pochwalisz się rezultatem z dzisiejszej sesji... TUTAJ też
a córcia was nie wyda dla męża... ??
Wklad do dzwbankar starcza przecietnie na przefiltrowanie ok 150 litrow czyli srednio na okolo miesiac, wklady do brity jak patrzylam kosztuja niecale 10zl za sztuke wiec to niewielki wydatek
positive lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDrugie sniadanko wcinam.. Truskawki banan i bita smietana
ale nie duzo tej bitej, zeby nje bylo
od srody ograniczam sie i narazie wychodzi, ciekawa jestem wagi w nastepna srode
znajac zycie i tak skoczy kilo jak zawsze..
Camille87, Kajoni, MILA, celia, Sylka lubią tę wiadomość
-
Witam jakoś mało nadrabiania było od wczoraj
Sylka gratuluje wizyty
Pekinka Celia trzymam kciuki
Co do jazdy na rowerze to jak spytałam lekarza (bo mam nowy i spodobała mi sie taka forma sportu) zrobił wielkie oczy i powiedział że byłabym nieodpowiedzialna gdybym jezdziła i żebym się nie zdziwiła że moge stracić ciąże.
Moja koleżanka poroniła być może po rowerze ale ona ma jeden jajnik więc może to jakoś wpłynęło, nie chce Was straszyć same wiecie co jest najlepsze dla Was i maluszków.
U mnie dzisiaj pogoda super, słońce i ciepło zaczyna się robićwięc w domu siedzieć nie będę
Ruda27, celia, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moja sasiadka nie ma auta do konca ciazy jezdzila na rowerze i wozila syna do szkoly ma zdrowego malego hahora hehe ja tez na rowerze jezdzilam i porod szybko szedl a wczoraj nawet pobiegalam sobie bo sasiadce drugiej konie uciekly heh i musilam je lapac z mezem hehehe
MILA, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTe pare miesiecy bez rowera da sie wytrzymac bez przesady
Trzeba na siebie uwazac i tyle..
Kamilka za pozni, zjadlamale nie powiem, bylo pyszne
Widzisz fajnie Ci sie waga trzymakurcze ja mam nadzieje, ze mi tez bedzie juz wolniej rosla, a podobno od teraz ma leciec bardziej
Jus1985, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny