Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika 28 wrote:no wiem widziałam ale cieżko stwierdzić z którego skorzystać bo wiele tych obliczeń podane mi wygodzi 5miesiąc... ech tam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patrzcie jakie cudenko kupilam dla mojej córeńki
Ahh... h&m ma piekne rzeczy dla dzieciaczkow
Sylka gratuluje synusia
Co do wody to ja wypijam 1,5 litra dziennie plus do tego oczywiscie jakies herbatki i soczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 17:59
Ruda27, Camille87, Moni&, MILA, Sylka, Kajoni, celia, positive, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kochane, przepraszam bardzo za to, ze Was tak chaniebnie zaniedbuje, ale staram sie wykorzystac to, ze czuje sie calkiem nie najgorzej, i nadrabiam w pracy, zebym mogla pozwolic sobie na te wszystkie cudowne rzeczy dla maluszka
jak wracam do domu to chce sie zresetowac, troche "popykam" w gierke, ale w sumie to moj Darek bardziej korzysta z konta niz ja. Po tak dlugiej nie obecnosci ciezko mi Was nadrobic, i szczerze to czasem nie mam sily juz
ja juz nawet ksiazek nie czytam bo nim dotre do lozka to juz praktycznie spie
Plus nadrabiamy wspolne bycie z moim, poki mozemy
PS u mnie wszystko ok, czuje sie lepiej, rosne w oczach, maluszka dalej nie czuje, czasem jakies motylki ale takie delikatne, i w przyszly czwartek o 11 mam USG, mam nadzieje, malec pokaze co ma miedzy nozkami
Postaram sie jakos wkrecic z powrotem w forum, i fb. Gratuluje wszystkim zgrabnych brzuszkow, zdrowych badan, poznania plci itd
MILA, mika1987, Camille87, Ruda27, Kasieńka:), Sylka, Kajoni, Quendi, celia, Niebieska, positive, Jus1985, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kasieńka śliczny
co do ubranek H&M to faktycznie jak ja tam wejdę na dział dziecięcy to nie potrafię wyjść ha ha ha. Ale jeżeli mam być szczera to największa radość dla oczu jest przy ubrankach dla dziewczynek
normalnie obłęd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 18:23
Kasieńka:) lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za gratulacje moje kochane :* Mojego szczęścia nie da się opisać słowami
Co do picia wody ja staram się wypijać ok 1,5l dziennie i też mieszam ją z cytryną i miodem..Ale nie zawsze. Fajnie jest też dorzucić plasterek kiwi i truskawkę. Mniam
mała rzecz a cieszy
Ruda27, MILA, Moni&, Camille87, mala_mi lubią tę wiadomość
-
Hehe Aggie, witaj
tamtem komentarz to byla zarcik,ale fajnie ze zadzialal
czytalam, ze masz duzo roboty, ale coz, teskni nam sie. Tak samo brak ostatnio Lenusi i Nezumi. A tak to chyba wszyscy dosyc regularnie, raz czesciej raz rzadziej. Wrzuc jakies zdjecia i oczywiscie daj znac jak po usg
-
Kada te komplety są po 39,90 zł
Aggie super ze u Ciebie wszystko okeyczekamy na Ciebie i pamiętamy
Co do wody to ja piłam jak miałam ta kolkę...teraz sie opuściłam z piciem tej wody niestetytrzeba sie wziąć w garść i zacząć chlipać.