Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mika a Ty nam teraz bedziesz smaka nutella robic:P stopy tez mnie bola ale czasami, na bole nog jeszcze nie narzekam, chyba ze jakis gorszy dzien i nic sie nie chce to czuje ze mam nogi ciezkie i nic sie nie chce a co dopiero gdzies chodzic.
no nic mamuski ide spac dobranocMonis
[/link]
-
Pekineczko gratuluje zdrowego synka
Teraz chyba mam remis dziewczyny kontra chłopcy
Mika mnie stopy nie bolą ale może dlatego że noszę buty reeboki easytone. I tak się teraz zastanawiam czy można je w ciąży nosić skoro niby coś tam kształtująjak myślicie?
Jak zwykle pustki przed weekendowe. Dobranoc dziewczynki :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 22:14
pekinka82, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
He he pierwsza w sobotni poranek
Buu szykuje się do pracy...wrrrr
Mąż już odprawiony z kanapkami.
Jeszcze jutro i lecimy na usg, jak mi się Maluch odwróci pupką to się uśmieje;-) każdą ewentualność biorę pod uwagę.
Miłego, pięknego dnia-bo zapowiada się mistrzostwo słonecznepekinka82, celia, Sylka, MILA lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Jamila gratuluję córki!
Zgadzam się z Amelą, nie piszcie za dużo, bo ja też zbieram się na zajęcia i wrócę wieczorem to żebym nie miała znowu eseju do nadrabiania
U nas słońce! Pięknie się zapowiada dzień. Jak zwykle wtedy kiedy średnio mam możliwość z niego korzystać.
Miłego dnia kochane!Sylka, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Mika ja mam czasami bole nog, jak troche pochodze.. Ale moze od butoww sumie to jakos nie mam bardziej niz zawsze mialam.. Na szczescie nie puchna jeszcze tak..
Najbardziej sie boje ze mi stopa urosnie, zalamie sie
U nas ladna pogoda tez wybywamy gdzies korzystac
Jamila gratuluje coreczki!
Sylka lubi tę wiadomość
-
hej hej:)Mamuski blagam pomozcie:/ co jakis czas mam uczucie, wrazenie jakbym miala dostac @..nie mam przy tym bolow zadnych..ale wiecie no takie uczucie jakby mi mialo zaraz cos poleciec..nie wiem czy to normalne?ale wczoraj wieczorem juz sie zaczelam martwic:(
-
Mika nie pomoge Ci bo ostatnio bole jak na @ mialam na poczatku ciazy,wydaje mi sie ze kazde bole sa normalne w ciazy,chyba ze bol jest naprawde silny, macica nieustannie rosnie. dla pewnosci zadzwon do swojego lekarza, moze on Cie uspokoi.Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
u nas tez pieknje slonecznie
ide z siostra na miasto chyba pobuszowac po lumpeksach
Mika nie wiem co oprocz boli okresowych moze dawac uczucie okresu?
Moze za duzo myslisz tym? Za duzo sie martwisz? Ja nawet jak mialam bole okresowe to nic nie polecialo wiecnTobientym bardziejkorzystaj z dnia i sie nie denerwuj
-
nick nieaktualnyWczoraj u znajomych weszlysmy z kolezanka na temat porodow i ona powiedziala ze jesli bedzie w ciazy to chce cc bo boi sie naciecia krocza itp. Twierdzi wrecz ze kobiety po cc wcale dluzej nie dochodza do siebie niz te po porodzje sn.. nie chcialam sie z nia klocic ale chyba malo wie co?
Ja chocby nie wiem co chce rodzic snwy?
celia, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymika1987 wrote:Dzieki Moni..no wlasnie ja np nie mam boli tylko no nie wiem jak to opisac..takie uczucie jakby mialo Ci zaraz cos poprostu poleciec..na poczatku myslalam ze to normalne,ale teraz to mnie to troche dziwi..
Mika ja mialam wczesniej tak, ze takie wrazenie jakby np tampon mial mi wypascmartwilam sie ze moze cos z macica czy szyjka.. Ale bylam u lekarza i powiedzial mi ze to nirmalne i wszystko bylo ok..
Poczekaj ja tak mialam z 2-3 dni chyba jakos.. -
nick nieaktualnyKamila tez mysle, ze kolezanka nie do konca wie co mowi.. Cc to jednak operacja, rozcinaja Ci brzuch, nie mozesz dzwigac jakis czas i jednak dojscie do siebie trwa dluzej.. Chocby patrzac na to, ze po cc dluzej o pare dni sie zostaje w szpitalu..
Ja tez chce rodzic naturalnie, najlepiej bez znieczulenia.. Ale zobaczymy jak wyjdzie. Chialabym glupiego jasia, wiem ze to nue daje duzo ale moze troche mnie rozluzni i nie bede taka zestresowana
Co do nacinania, nie zawsze jest nacinane, czasami samo sie otwiera, a jak nacinaja to szyja i dochodzi sie do siebie.. Lepiej nacinac niz ma peknacCamille87 lubi tę wiadomość
-
Ja rodziłam SN i krocze nacinali i szybciej dochodzi się bo juz chodzisz robisz co chcesz a po cc 12h leży a potem trudno się chodzi i co lepsze nic prawie się nie da zrobić w domu
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Witam sie ii ja my juz wszyscy po sniadanku
Gratuluje udanych wizyt i poznania plci
Mika co do tego uczucia toja tez miewam nawet jakby cos wylatywalo ale myle to to wydzielina bo mam jej bardzoooo duzo
Co do porodu to nie chce cesarki dwojke rodzilam silami natury pierwszy porod byl bardzo duzy popekalam bo tutaj raczej nie nacinaja duzo krwi stracilam szyli ponad godzine mialam 2 znieczulenia bo takie skurcze no i synek byl duzy a tego sie nie spodziewali i wychodzil z raczka przy glowce natomiast 2 porod to praktycznie nie zdazylam sie rozebrac i juz urodzilamposlo bardzo szybko ledwo co zdazylismy bo mialam juz skurcze parte powiem szczerze ze zapytana po pierwszym porodzie czy chce wiecej dzieci powiedzialam tak wszyscy byli zdziwieni a jeszcze po pierwszym porodzie musieli mnie myc na lezaco dostalam silna anemie bo tyle krwi stracilam jak wstalam do toalety to w polowie drogi padlam z wycienczenia ale mimo takiego porodu nie balam sie drugiego czy teraz trzeciego to jest cudowne przezycie duzo adrenaliny i w ogole.....
Dzis jedziemy ze starszakiem na trening pilki noznej a pozniej do domku mecze ogladac bo moj maz to jest fanatykiem pulki noznej i ja troszeczke tez....
Zycze milej soboty....Ruda27, celia, Niebieska, Jamila, Kajoni, Dodi, amela lubią tę wiadomość
-
ja tez chce rodzic silami natury, a slyszalam ze w pierwszej ciazy zawsze nacinaja no chyba ze sie ktos nie zgodzi ale wole pozwolic sie naciac niz narazac sie na pekniecie. tez bym chciala glupiego jasia moze nie duzo daje ale jakis "efekt placebo" heh. no i fakt, ze jak nie wystapi zarazenie zoltaczka to po 2 dniach mozna wyjsc ze szpitala i w domu zajmowac sie juz maluszkiem:)
Mika moze odpocznij, poloz sie i wypoczywaj caly dzien to jutro juz przejdziecelia lubi tę wiadomość
Monis
[/link]