Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny. ale mialam dzisiaj przezycie az mnie ciarki przechodza. wracalismy do domu ja prowadzilam i skrecalam w prawo na skrzyzowaniu z lewej bylo wolne a z prawej strony jak juz skrecilam jakis baran wyjechal na moj pas moj do mnie krzyknal uwazaj a ja w ostatnim momencie wyhamowalam bo go dopiero zauwazylam normalnie by mi wjechal na czolowe! no co za h** jeb*** wyprzedzal i tak szybko jechal ze jakby przywalil to nie wiem co by sie stalo. dziekuje Bogu i Babci bo woem ze nad nami czuwa zawszze Ja o to prosze ze nic sie nie stalo. glaszcze teraz mojego synka i dziekuj za to szczescie... troche mi juz przeszlo bo byliamy jeszcze na spacerze, moj M tez zdenerwowany strasznie. ja juz chyba do auta nie wsiade w najblizszym czasie za kierownice a najlepiwj do porodu bo mam po prostu traume po dzisiejszym dniu. ucMonis
[/link]
-
Monia...Przecież to nie Ty mu wyjechałaś.... To on pędził jak dupek. Ja też kiedyś wyjechałam kolesiowi, bo go nie widziałam, a on wyprzedzał na łuku- i wyjechał mi zza TIRa... I bym otarła się z nim bokiem.
Więc spokojnie... nie daj się traumie i lękowi.
Wsiadaj do autka i nie myśl o tym zdarzeniu.
Zrobiło się ciepło i oszołomy jeżdżą po ulicach...Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
najgorsze jest to, ze mozna jezdzic przepisowo, ostroznie a sa tacy debile cfaniaczki cholerne jezdza jak idioci, jeszcze co niektorzy pod wplywem %
wiem ze ja jechaalam prawidlowo bo skrecajac z prawo pas muszw miec wolny a jakis baran wyprzedza sobie na skrzyzowaniu! brak slow. ciezko mnie bedzie teraz przekonac do jazdy, tym bardziej ze chodzi bardziej o bezpieczenstwo naszego nienarodzonego jeszcze synka. zreszta niedlugo bede miala wymowke bo brzusio juz tak urosnie ze bedzie mi po prostu niewygodnie a ja musze aobie fotel przysunac maxymalnie bo mam krotkie nogi:)
no nic nie mysle juz o tym. ide sie wykapac i spac:)
a co so wypadkow to w moim miesciw zginela dziewczyna 23 lata, miala brac slub niedlugo, miala 4 letbie dziecko i wsiadla na motor z kolega ktory byl pod wplywem %. facetowi sie nic nie stalo a ona zginela na miejscu, wczoraj byl pogrzeb...
dobra koniec tych smutnych tematow, piszcie lepiej jak Wam minal dzien:)
ja spacerek, potem u rodzicow, poten znowu spacerek czyli bardzo aktywnie:) a teraz kapiel i uciekam spac dobranoc :*celia, Jus1985 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobrze ze mnie kark nie boli bo jakby mnie tak mocni przewialo to by moglo tak byc
Moni wszystko tylko nie mleko z czosnkiem!podziwiam was za picie tej mikstury
wezme wit c, poki jest ok to nie bede sie faszerowac..
Maz mnie wkurzyl pojechal rano na ryby a z psem na dwor nie wyszedl
Podziekowalam mu przez tel za pomoc - zamiast pomagac to mi doklada roboty
I jak zapyta o obiad tez mu powiem - nie zrobilam bo NIE.
katastrofa... -
Cześć dziewczyny
My wczoraj z wieczoru z gitarą wróciliśmy o 1A dziś juz jadę na zajecia i mam do 16
Nie dość, że późno się położyliśmy to jeszcze snu było o godzinkę mniejAle nic to pośpiewaliśmy sobie i było super ; D
Kada bardzo się cieszę, że Lora już z Wami
Moniś nawet nie chcę sobie wyobrażać tej sytuacji. Mnie właśnie ta bezradność wobec debili najbardziej w jeździe przeraża.
Piękna pogoda korzystajcie z dnia
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
witajcie Kobitki:))
faktcznie czlowiek wstaje a tu juz kolo 10 i ma sie wrazenie ze jakos poranek szybko ucieka:)ale za to bedzie dluzej jasno..tutaj tez piekne slonko, lubek z psem poszedl po swieze buleczki:D
Maja ma gdzies Mamusie i nie daje o sobie znakow zycia:)Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny