Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMika nie ma reguly co do ruchow.. na innych watkach tez byly dziewczyny ktore ruchy zaczely po 22tc, ale nie mam pojecia od czego to zalezy.. najwazniejsze ze dzidzia rosnie i ma sie dobrze
Ja mam dzis beznadziejny dzien, pogoda piekna za oknem a ja caly dzien leze na kanapie i ogladam telewizje, z mala przerwa na sen o 11.. maz poszedl z psem na dzialke a ja zostalam i smece...
Czuje sie beznadziejnie -
Camille ja juz luzuje wlasnie z tymi ruchami:)
Kochana ostatnio znajoma mi napisla: Kasia wypoczywaj jak najwiecej bo macierzynstwo to praca 24/24:) Takze Kochana leniuchuj sobie:)a jutro bedzie nowy dzien i bedziesz sie czula lepiej:)celia, Camille87, Ruda27, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamilka czasami po prostu musimy
nie leniuchujesz tak codziennie wiec mysle ze nie ma co sie tym przejmowac
raz na jakis czas nam sie nalezy
Mika co do ruchow, to jak sama juz wiesz Twoja kruszynka jest malutka i mimo ze fika Ty tego nie czujesz.. Kamila pisala ze sa dziewczyny co jeszcze pozniej zaczely czuc bo ok 22 tydzien.. Nie martw sie
My wrocilismy ze spaceru.. Nogi mam w d.. Obtarly mnie i mocze je w misce
Na koniec maz mnie zdenerwowal i nie rozmawiam z nim
Napisalam do szefa i od jutra ide na l4 mam ich wszystkich gdziesCamille87, Sylka, celia, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUuuuu Ruda w koncu wymarzone l4!
teraz to sie zacznie blogie lenistwo
Mnie maz tez dzis zdenerwowal i sie poklocilismy ale ostrzegalam zeby mi w droge nie wchodzil
Dzis lezenie do gory brzuszkiem jutro posprzatam i ugotuje obiad
A byliscie w tym parku?celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe Kamila Ci faceci.. Masakra
moj robi podchody, teraz mnie mizia po plecach.. Ja twarda jestem
Tak bylismy w tym parku, duzo chodzenia az mnie plecy bolaly, ale robilismy przerwy.. Od jutra leze i zaczynam obijanie.. Chociaz tydzienCamille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak chce tydzien posiedziec, pozniej tydzien do pracy i od 12 wolne i urlop do 27 kwietnia.. 30.04 mam wizyte tu u gina i chce blagac o papiery zeby wiecej nie robic
licze ze sie uda.. Wiec kwiecien bedzie mysle fajny bo wiekszosc w polsce
Kamila i dobrze, to faceci powinni sie starac -
nick nieaktualny
-
ja bylam na spacerku z M, ale mnie nogi bola:P teraz odpoczywamy i wcinam kisiel:) ale znajac zycie za jakkas godzinke jeszcze sie przejdziemy po osiedlu chociaz:D widze ze mialyscie intensywny weekend to super:)
Paulus slonce zdrowiej szybko!:*
celia lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila tez to powtarzam, ale moj nerwus jest i dopiero pozniej do niego dociera..
Monia to widze masz jak ja, ale ja sil juz na spacer nie mam.. Pozostaje w lozku
Paula duzo zdrowka kochana! Ty to masz z tymi chorobamiantybiotyk pomoze i bedzie lepiej.. Trzymaj sie slonce!
-
kada pochwal sie zdjeciani na fb:)
Kamila odpoczywaj poki mozesz potem bedziemy miec rzadko czas na lenistwo. ale ja juz sie tego braku czasu na nic niw moge doczekac
Daria to fajnie ze idziesz na l4 a potem urlopik odpoczniesz i nie bedziesz sie przejmowac praca:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 18:53
Ruda27, Camille87, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny