Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
PAULA.... Mega poprawiłaś mi humor tym swoim wpisem o zabobonach
Aż się popłakałam ze śmiechu
...To z kształtem brzucha, to mnie się sprawdziło i w moim otoczeniu również...ale reszta- to istny ubaw po pachy
Camille87, Paulia87, celia lubią tę wiadomość
-
Witam w pniedziałek
Paula w jakie to idiotyzmy ludzie wierzą !!!!!!!!! Matko i córko
W niektóre to wierzę jak np kształt brzucha i faktycznie córka obiera urody w ciążyale bez przesady z tą resztą
Ktoś ma wizytę dzisiaj ???
Ktoś ma jutro?? bo ja właśnie jutro, ale to jeszcze zwykła wizytaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 07:23
-
nick nieaktualnyDzis i ja wczesniej
Mila ja mam jutro wizyte
A mnie z rana taki potworny kaszel zlapal ze az Kubusia obudzilam biedny sie chyba wystraszyl bo zsczal skakac mi po brzuchu na wszystkie strony.. ale juz sie uspokoil i znow spi
U nas piekna pogoda ale dzis zostaje chyba w domu...MILA, Ruda27, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane
Kamila to zrobilas pobudke Kubusiowi hehe
Jutro za was laseczki trzymac bedziemy kciuki!ale to juz nie ma za co i tak wszystki jest dobrze
Paula fajne te zabobony, moja mama i babcia wierza w jakies.. Np ciagle mi mowia ze mam mie robic glupich min
Ja lezenie i lezenie dzisiajale cos mnie ten brzuch boli, dziwnie to jest az sie boje ze cos z szyjka?!
Dziewczyny czy wasze dzieciaczki tez czesto uciekaja od reki nawet waszej? Mnue ti trochr martwi.. Czasami mam jakies glupie mysli, o tych dzieciach autystycznych co nie lubia dotykuwiem nir powinnam tak myslec, ale chcialabym zeby moj kopal w moja reke a nie przestawal
czasami tylko daje wtedy tez a czasami przestaje,, a moze wymyslam?
Madzikovy czekamy na zdjeciaMoni&, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi sie wydaje ze to przypadek ze czasem dzieci uciekaja od reki
no bo na pewno nie zawsze ucieka
Moj tez czasem od mojej ucieka wczesniej przylozeniem reki wrecz wywolywalam kopniaki a teraz jak sie rusza a ja poloze reke to tez przestajemoze czuje blogosc od ciepla i zasypia
Jesli chodzi o jutrzejsza moja wizyte to ja tam sie jakos nie podniecam
Wiem ze wszystko dobrze ciekawa jestem tylko ile podrosl i poprosze o nagranie w 4d na pendraku to wam wrzuce na fb
A Ty mowisz o 3 na suwaczku odliczajacym?
On jakos dziwnje liczy bo wczoraj bylo 3 miesiace 4 tygodnie i 1 dzienMoni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOo to czekamy na nagranie Kubusia
ja bede miala za jakies 3 tyg, to bedzie juz duzy chlopaczek
A to widzisz wczoraj przegapilam ta 3 a tak czekalamrzeczywiscie cos glupio liczy, no ale fajnie patrzec jak czas leci
Co do reki to bde dzisiaj wytrwale czekalaniech sie oswaja z mamusia
Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana z przychodni od 3 nad rana nie śpię bo coś z żołądkiem mam boli jak siedzę i jak leżę masakra wymioty biegunka eh aż synek kopał non stop a w żołądku jakieś igły polane kwasem takie mam odczucie blee
-
nick nieaktualnyNo to drzemaj, jak czujesz ze tego potrzebujesz
ja w ciazy chyba tylko raz czy 2 spalam w dzien.. Czasami mimo mega zmeczenia nie umialam..
Ja zaraz biore sie za sniadanir, kawke i moze jest jakis moj serial nowy na necieCamille87 lubi tę wiadomość
-
Hej mamusie! Wstałam wyspana, obejrzałam juz nowy odcinek "Lekarzy" na tvnplayer i Was czytam:) Mój synus dzisiaj znowu spokojniejszy, daje kopniaczki ale rzadko i nie są takie mocne. Leniuszek mały:)
Paula ale sie uśmiałam, niektóre te przesądy to masakra jakaś. Ciekawe kto to wymyslił. Ja tam w takie bzdury nie wierze, starsze pokolenia to miały przerąbane bo takie zabobony to była świetośc. Moja mama do dzisiaj wierzy w takie bzdury (pochodzi z wsi gdzie "psy d**** szczekają) i jak ostatnio sie oparzyłam żelazkiem w reke to mi powiedziała że sie założy ze moje dziecko bedzie miało ślad na rece:/ no chore jakies. Co do kształtu brzucha tez sie nie zgadzam, kolezanka mi gadała ze głowe da sobie uciąc ze bede miala córke bo mam "brzuch na córke" a tu synek hehe, to samo z cerą sie u mnie chyba nie sprawdza, bede miała synka a tylu niedoskonałości (ładnie mówiąc) na twarzy nie miałam nawet jak okres miałam. Co sie moze u mnie sprawdziło, no ja uważam to za zwykły zbieg okoliczności, mdłości miałam w wiekszosci wieczorami i to by zwiastowało synka:)
Madzia, zdrówka dla dziadka:) Ja jeszcze nie szaleje na zakupach, nie żebym nie chciała i raczej nie poszaleje w tym miesiacu bo mamy troszke nieciekawą sytuacje finansowa, w tym miesiacu musimy jeszcze sie wstrzymac, ale od maja to juz zaczne szalec pełną parąWczoraj rozmawiałam przez szwagierka przez skype'a to znowu kupiła ciuszki dla naszego synusia, jak ja jej sie odwdziecze:) Juz planuje kocyki nam pokupowac, buciki itp. Ale meczyła mnie o płec od początku ciąży bo juz chciała kupowac:P Jest dla mnie jak siostra:)
Mila jutro bede trzymac kciukasy za wizyte:)
Daria, jak Cie brzuszek boli to leniuchuj cały dzien, napewno z szyjka wszystko wporządku, moze wczoraj długo pochodziłas i dlatego:)
A co do dotyku to mój synus tez rzadko kiedy kopie gdy reke przystawie, moze dzieciaczki sie po prostu uspokajają gdy czuja nasz dotyk:)
Ja sobie zjacłam w łożeczku jabłko na śniadanie, potem pójde do sklepu to kupie jakies swieże bułeczki i cos do tego:) A planów jako takich dzis nie mam. Zjadłabym jakies dobre ciasto, szybkie w przygotowaniuA i dzisiaj na obiad mam gołąbki, z tesciowa robimy bo od wczoraj miałam smaka
celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMonis co do reki i uspokajania malca chyba masz racje.. Jak nas czuje to sie uspokaja
Z tym zabobonem z oparzeniem, moja mama tez mi gada
Ja wstalam zrobilam sobie buleczke i kawke bezkofeinowa..
Monis juz niedlugo maj, to bedzie zakupowe szalenstwoja tez sie doczekac nie moge juz tych wiekszych zakupow, jak lozeczko wozek itd.. Ale to jakos czerwiec-lipiec
Kada kurcze, musialas sie czyms zatruc.. Trzymaj sie kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 08:55
Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO matko Kada wspolczuje
trzymaj sie tam i wracaj do zdrowia! Dobrze ze poszlas do lekarza!
Daria ja to nie potrafilabym zliczyc ile drzemek w coagu dnia zaliczylam w tej ciazychoc w poprzedniej bylo gorzej - wracalam z pracy i nawet obiadu nie jadlam tylko lulu hehe
-
nick nieaktualny