X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • MILA Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pekinka82 wrote:
    MILA Ty dzisiaj masz wizytę??? Jak tak to ja już trzymam kciuki :)

Kada zdrówka Ci życzę i trzymaj sie dzielnie...pij wodę..

Ja mam jutro kochana ;-)

pekinka82, celia lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula bierz antybiotyk.. Lepsze to niz meczarnia i pelno zarazkow.. Szybciej sie wyleczysz i bedziesz pelna energii :)

Kamila ja tez zaczne sie ruszac, po wizycie u gina zapytam czy moge cwiczyc cos.. Chociaz mysle ze to mi nic nie da, ale jak pomysle ze bede wazyla plus 25 kg to masakra jakas

Camille87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia jesli boli Cie gardlo to moze kup sobie tabletki do ssania - ja mialam tantum verde sa bezpieczne w ciazy a naprawde pomogly mi :-) nie martw sie tym antybiotykiem lekarze wiedza co robia na pewno antybiotyknmniej Ci zaszkodzi niz ta choroba.. a antybiotyk zeby byl skuteczny bierze sie min tydzien wiec kazda chora ciezarna to przechodzila ;-) zdrowka :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Paula bierz antybiotyk.. Lepsze to niz meczarnia i pelno zarazkow.. Szybciej sie wyleczysz i bedziesz pelna energii :)

Kamila ja tez zaczne sie ruszac, po wizycie u gina zapytam czy moge cwiczyc cos.. Chociaz mysle ze to mi nic nie da, ale jak pomysle ze bede wazyla plus 25 kg to masakra jakas

Zastanawiam sie powaznie nad basenem ale jakos sie przelamac nie moge...
    Musialabym jakis stroj jednoczesciowy kupic, maz na pewno bylby za i chodzilby ze mna..

Mila to wspolczuje ze jeszcze musisz pracowac tym bardziej ze taka pogoda teraz ale cel jest szczytny wiec i pewnie motywacja do pracy wieksza :-)

MILA lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Afrodytka wrote:
    Ja uskuteczniam filtr pod zlew - również daje radę :) http://www.youtube.com/watch?v=8hwTqrzYi40

Dzieki, juz kupilam dzbanek brity :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja plywac nie umiem i tak.. Ale czasami poszlabym na basen, zwlaszcza ze mam za darmo u siebie na termach, ale nie dosc ze sie wstydze to po 2 sie boje pozniej miec infekcje.. Narazie mam spokoj, a poczatki wiecznie cos mialam wiec wole zeby tak zostalo..
    Pozostana mi spacerki jak bedzie ladna pogoda, plus mniej jedzenia a wiecej owocow i napoi jak bedzie cieplo :) i jak lekarz pozwoli chce isc na joge dla ciezarnych raz w tygodniu..

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez ske wstydze :P tym bardziej ze nasz znajomy jest ratownikiem na tym basenie haha ;-)
    Ale na prawde zaczynam zle sie czuc ze soba :-( to smutne ale mam takie zaniedbane cialo z cellulitem ehh
    Nawet nie wiesz jak ogromne nadzieje pokladam w tej pogodzie! Arbuzy truskawki koktajle zero slodyczy :O

MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila to wspolczuje ze jeszcze musisz pracowac tym bardziej ze taka pogoda teraz ale cel jest szczytny wiec i pewnie motywacja do pracy wieksza :-)[/QUOTE]

Kamilko no tylko tak to sobie tłumaczę :-( b. długo czekaliśmy żeby zacząć pracę nad domem, ale niestety koszty są na tyle wysokie że kredyt musimy wziąć i to jakieś ok 180.000 tys więc sama widzisz. Ale kiedy się już wszystko to skończy to chyba się popłaczę ze szczęścia bo będziemy miec dużo wiecej miejsca i mój wymarzony taras :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 09:49

Ruda27, Camille87, Moni&, Jus1985, positive, Sylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ja mam to samo, z tym ze ja mialam zawsze spory cellulit na nogach, a teraz jest on ogromny, mam az pomarszczona skore, faldy takie.. Wstydze sie tego, w lato jak wyskocze gdzies?? :(
    Jak patrze na te fajne ciezarowki, takie chude a tu brzuszek to mnie skreca,. Ze czemu ja musze tak wygladac, nie dosc ze biala to tak oblesnie wyglada :P

Camille87, Niebieska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria mi sie wlasnie wydawalo ze masz ciemna karnacje ?! ja to jestem bladzioch i opalam sie na czerwono..
    Tez zazdroszcze tym dziewczynom ktorym w ciazy rosnie tylko brzuszek, moja siostra tak wlasnie pieknie wygladala z corcia.. mowie sobie ze po porodzie schudne ale ja juz nie raz sie odchudzalam i wiem jak ciezko jest zrzucic 1kg ktory tak szybko przybywa w tydzien teraz :-( najwazniejsze aby dziecko zdrowe bylo bo co nam z ladnej figury gdyby dzieci byly chore, uposledzone?! :-)

Mila to strasznie duzo kasy! My za tyle mieszkanie kupilismy :O
    W takim razie powazny remont sie szykuje ale na na koniec jakie zadowolenie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 09:57

MILA, celia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila masz swieta racje.. Ja bym mogla byc rebeka ale byle dzidzia zdrowa byla.. To najwazniejsze..
    Jednak nie zmienia to faktu ze zle sie czuje, jak patrze jak wygladam. Na te moje uda, pupe fuuuujjjj..
    A karnacje mam dosc jasna, ale nie mega biala... I tak czuje sie oblesnie.. Jak bedzie lato troche musze opalic chociaz ramiona, zeby az tak zle nie wygladaly :P

Mila, dostaniecie kredyt, raz dwa i domek bedzie wasz! :) zazdroszcze, my musimy jeszcze pare lat czekac..

Camille87, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mam jelitowke :-( odwodniona jestem trochę

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze warto by zaczac masowac te ramiona i uda.. zawsze sie troche ten cellulit rozbije :-)
    I tak sobie mysle ze jednak warto pic duzo wody, bo wtedy woda nie zatrzymuje sie w organizmie a ona tez podowuje puchniecie i cellulit.. ja to na dzialce sie walne na lezaczku ja juz bedzie cieplutko to zlapie troche slonka :-)

MILA, celia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    No i mam jelitowke :-( odwodniona jestem trochę

Cos Ty jadla dzieciaku? :-( pij wode skoro odwodniona jestes! Zdrowka!

• Niebieska Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ponoc ciązy nie wolno sie opalac, bo zostaja plamy barwnikowe na twarzy :( ja moze nie mam bladej karnacji ale po zimie to chyba każdy jest biały :P

celia lubi tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada też to przechodziłam i źle wspominam. Ale trwało tylko dzień i noc..

ckaiflw1up047qr9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ja pije zawsze wode, nie mega duzo ale mysle ze ok 1-1,5 litra.. Od zawsze w sumie.. A cellu mam wiekszy od mojej mamy i siostry razem wziete..
    Ale masz racje bede rozmasowywac. Chcialam banki robic, kiedys maz mi na udach i pupie robil :P ale w ciazy nie wolno :( a kremow tez nie chce na cellu uzywac.. Jedynie te dla kobiet w ciazy specjalne co sa..
    Ale Ci zazdroszcze z ta dzialka.. Ja nie mam gdzie sie opalic :/

Kada to duzo pij! No nie dobrze jak jestes odwodniona.. Uwazaj na siebie i Mateuszka!

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska wrote:
    ponoc ciązy nie wolno sie opalac, bo zostaja plamy barwnikowe na twarzy :( ja moze nie mam bladej karnacji ale po zimie to chyba każdy jest biały :P

Tak ale jak sie uzyje kremu z filtrem to moze nie mebdzie tak zle ;-)

Niebieska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mysle, ze troche mozna sie opalic. Ale zakrywac oczywiscie brzuszek.. Nie ma co przesadzac z mega opalenizna ale troszke na sloneczku jest wskazane :)

Niebieska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z tym cellulitem to przerabana sprawa :( ja tez nawet na stojaco widze nierownosci na udach i posladkach :/

‹‹ 745 746 747 748 749 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ