Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja mysle, że łóżeczko i wózek to bedziemy kupowac całkiem na końcu, koniec czerwca- do połowy lipca max, bo potem nie wiem czy bede sie w wstanie ruszyc haha:) Ale ciuszki, skarpetki, jakies kosmetyki to napewno zaczne kupowac
Na razie to koniecznie musze kupic jakies spodnie i płaszczyk wiosenny bo sie juz nie dopinam do kurteczki
Kada trzymaj sie:* Jutro Ci przejdzie, zobaczysz
Ja tez nie umiem spac w ciagu dnia, czesto leniuchowałam w I trymestrze prze dzien, przymknełam oczy ale zasnac nie dało rady.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 09:00
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyJa spodnie ciazowe tez musze jeszcze jakies kupic.. Najlpeiej juz jakis ciensze, bo wczoraj mialam czarne jeansy i bylo mi za cieplo.. Ciekawe jak z taka dupa armata bede wygladala..
Lozeczko i wozek tez na koncu, a kosmetyki i inne potrzebne rzeczy do pielegnacji czy posciele to juz wczesniej i stopniowomusze najpierw pozapisywac i posegregowac co mam od siostry i ile czego zeby nie kupowac za duzo, bo to tak korci
MILA, Moni&, Camille87, Niebieska, Sylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Ja zjadlam nalesniki wypilam kawe i leze w salonie w pizamie i szlafroku
Cos czuje ze zaraz sie jeszcze zdrzemne bo sie nie wyspalam...
ehhhh zazdroszczębo ja się nie wyspałam. Miałam jakieś dziwne czuwanie od 5 rana. Miałam wrażenie że spóźnię się do pracy
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Ja spodnie ciazowe tez musze jeszcze jakies kupic.. Najlpeiej juz jakis ciensze, bo wczoraj mialam czarne jeansy i bylo mi za cieplo.. Ciekawe jak z taka dupa armata bede wygladala..
Lozeczko i wozek tez na koncu, a kosmetyki i inne potrzebne rzeczy do pielegnacji czy posciele to juz wczesniej i stopniowomusze najpierw pozapisywac i posegregowac co mam od siostry i ile czego zeby nie kupowac za duzo, bo to tak korci
Ja to mam problem że jak przybieram to od razu w uda mi idzie -
nick nieaktualnyMila ciesz sie zw tylko uda, mi w uda, pupe i ramiona,,, oblesnie to wyglada
Moj synek to zlosnik.. Kopal teraz, widzialam na brzuchu i jak filmuje to cisza, przestaje krecic i znowu kopie.. Pod reka tez i to mocniejmoj skarb
MILA lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Mila ciesz sie zw tylko uda, mi w uda, pupe i ramiona,,, oblesnie to wyglada
no ale to mi też wszedzie ogólnie tylko mam wrażenie że najbardziej w uda
a co do ruchów to doczytałam że "w dużej mierze zależy od umiejscowienia łożyska. Jeśli łożysko znajduje sie z przodu, pierwsze ruchy będą mniej wyraźne i poczujesz je prawdopodobnie dużo później niż kobieta, u której łożysko znajduje się na tylnej ścianie macicy"
Muszę jutro zapytać o to łożysko bo raz było z tyłu a raz z przodutzn wiem że ono sie nie przemieszcza tylko raz gin widział tak a potem siak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 09:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaria mam to samo - idzie mi w uda tylek ramiona no j brzuch
ale nawet na twarzy tyje ehh az oczy mam podpuchniete
masakra jakas...
Co do filmowania to i ja tak mam i chyba Sylka albo Kajoni pisala ze tez chciala ruszajacy sie brzuch nagrac to dzidzia przstwala kopaczlosliwce male hehe
Ja dla siebie nie kupuje nic no moze jakies bluzki wieksze dluzsze bo plaszczyka chyba sie nie oplaca.. jest juz tak cieplo ze czasem w samym sweterku wychodzilamDodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez plaszczyka kupowac nie bede, bo i tak sie nie dopne w zwykly a na ciazowy szkoda mi kasy.. Jedynie spodnie ciazowe bo to musze miec
To dzidzie chyba czuja ze sa filmowane i na zlosc robia heheale niedlugo bedzie juz mocno brzuch falowal to nie bedzie wyjscia i bedziemy widziec i krecic czesto
Kamila co do przytycia, to na twarzy tez juz przytylama gdzie tam wakacje.. Boje sie tego troche jak bede wygladala, bo chyba to jeszcse do mnie do konca nie dociera, ze bede taki slońik
MILA, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kamlka a ciągnie cie do słodkiego? bo widzisz u mnie tez chłopiec a jednak bardziej mnie ciągnie na słodkie niż odwrotnie
i niby nie wierzę w te przepowiednie to jednak cały czas mnie to martwi bo powiedziano że będzie chłopak a tu własnie te moje smaki na słodkie
już sama nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 09:27
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Ja sie najbardziej obawiam przytycia na twarzy:( I tak juz mam pucołowatą okrągłą twarz a co dopiero bedzie za +10kg
Niech idzie w uda, w tyłek, w cycki, w brzuch, rozstepy nawet przezyje tylko nie cholera jasna w twarz
Nie zniose widocznego drugiego podbródka:( Mam nadzieje ze szybko zrzuce. Zreszta znając moją silna wolne to po porodzie WYRZEKNE sie wszystiego co niezdrowe i tuczące, bede sie katowac oczywiscie dostarczac zdrowe jedzenie zeby synus mógł pic zdrowy pokarm. To bedzie koniec wielkiej ciążowej rozpusty bez wyrzutów sumienia:P
Mila a Ty idziesz tez na połówkowe do Centrum Medycznego Sodowskiego w Katowicach? Polecam dr Walaszek-Gruszka, przemiła pani doktor, w internecie czytałam to ma same dobre opinie :)No i za badanie zapłaciłam 280 zł. Ale każde pieniadze sa warte takich szczegółowych badan i świadomości, że moje dziecko rozwija sie prawidłowo:)
Mila, mnie tez ciągnie do słodkiego...niestety... a bedzie synWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 09:31
Ruda27, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Kada trzymaj się skarbie :-* a u mnie beznadzieja biorę ten antybiotyk dziś bo całe gardło piecze mnie jak piorun nic a nic mi lepiej jest zła ze to takie chorubsko boje się antybiotyk brać ale czy ja mam wyjście? Chyba nie
to już 5 dzień męki... Jakbym wzięła w sob byłoby już lepiej ale ja swoje nie będę yruv się haha głupek ze mnie....
Monir tez te zabobony doprowadziły do łez ze śmiechu..[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Camille87 wrote:A Ty nje wybierasz sie na l4?
No narazie nie mogę. Będziemy się starać o kredyt na rozbudowę domu i to ja bedę głównym kredytobiorcą. Gdybym poszła na L4 byłoby mi trudniej dostać ten kredyt, a pod drugie musiałabym się zobowizać ze zaraz po macierzyńskim wrócę a ja chce iść na rok rodzicielskiego. I kur... musze się męczyć jeszcze podejrzewam jakieś 2 msc - masakra !!!!!!!!!! -
Kajoni wrote:My uzywamy, juz pewnie ze 4 lata. Jest swietny do sokow i jako woda do picia. My tez ta wode lejemy do czajnika elektrycznego i w ogole nie ma na nim kamienia. Polecam. My mamy filtr w prezencie od mamy meza a filtry sami juz dokupujemy, ale nie brite, jakies tansze ale tez dobre.
Ja uskuteczniam filtr pod zlew - również daje radęhttp://www.youtube.com/watch?v=8hwTqrzYi40
Camille87, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokladnie kto jak kto ale Ty masz najwieksza pewnosc plci
Ja jem wszystko na slodkie rowniez mam czesto ochote
I wiecie co? Wczoraj powaznie myslalam nad swoim wygladem i postanowilam ze zaczne robic jakies cwiczenia .. mam chyba w gazecie pokazane jakies wygibasy w ciazyi ciesze sie ze wiosna juz niedlugo same owoce bede jadla
MILA lubi tę wiadomość