Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki !
Zobaczcie jak mi brzuszek wybiło w tym tygodniu ! Już go widać
No i doszedł kg na plus do wagi. Teraz już ponad 3 kg przytyłamI wszystko w ciągu tego tygodnia
Według belly zaczęłam 6 m-c . Ale nie chce mi się wierzyć
Jamila, pekinka82, Ruda27, Camille87, Moni&, karm3lka, Dodi, Sylka, Kajoni, celia, Jus1985, mala_mi, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiebieska ladnie Ci rosnie
fajnie widac juz roznice
Ja tez mysle ze 6 miesiac jest od okolo 22-23 tygidnia, wiec jeszcze troszke musimy poczekac
My jedziemy dzisiaj do takiego ogrodu na dpacer, moze na lodeczki
Kamila to Cie maz zalatwil.. Ty sie umow z kolezanka i nie rob obiaduCamille87, Niebieska, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki
Czy Wy też wychodząc na spacer widzicie więcej ciężarówek niż zawsze??
Wiosna i pokazują się brzuszki, lub mamuśki z wózkami. Chowały się przez zimę (my też)
...a tu teraz albo z brzuszkiem, albo z wózkiem
WIOSNACamille87, Niebieska, Dodi, Sylka, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Niebieska ladnie Ci rosnie
fajnie widac juz roznice
Ja tez mysle ze 6 miesiac jest od okolo 22-23 tygidnia, wiec jeszcze troszke musimy poczekac
My jedziemy dzisiaj do takiego ogrodu na dpacer, moze na lodeczki
Kamila to Cie maz zalatwil.. Ty sie umow z kolezanka i nie rob obiadu
Maz sie wytlumaczyl- podobno pies byl tak zaspany ze nie chcial sie legowiska zwlec
Niech mu bedzie ale dzis nie moj dzien lepiej niech mi w droge nie wchodzi
A wam sie piekny dzien zapowiadazazdroszcze - u nas nie ma takich atrakcji
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypekinka82 wrote:Hej Dziewczynki
Czy Wy też wychodząc na spacer widzicie więcej ciężarówek niż zawsze??
Wiosna i pokazują się brzuszki, lub mamuśki z wózkami. Chowały się przez zimę (my też)
...a tu teraz albo z brzuszkiem, albo z wózkiem
WIOSNA
Haha pekinka sluszna uwagaja tez wszedzie widze albo brzuszki albo mamy z wozkami
A moze po prostu wczesniej nie zwracalysmy na nie uwagi.. ?pekinka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMIka daj swoj brzuszek
na fb masz wiadomosc, nie wiem czy widzialas
Kamila to dobrze ze maz sie wytlumaczyl
A co do atrakcji to tu duzo nie ma w poblizu, chyba ze do wiednia jechac, ale moj starsznei nie lubi bo wiecznie tam jest ruchCamille87, Moni& lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczęta
witam również positive, z którą się rozminęłam ostatnio
Pekinko serdecznie gratuluję synka
Mila witaj równieżja termin wg ostatniego USG mam na 25.08, więc masz kilka dni starszą ciążę a jeśli chodzi o lekarza to póki co chodzę do Kiełbasińskiego
hej Madzikovylepiej późno niż wcale dołączyć do tak miłego grona
Jamila Tobie serdecznie gratuluję córeczki
ejjjjj.... ale mi smaka tym grillem narobiłyściekurcze może już w najbliższy weekend też sobie coś z grilla zrobimy jak będzie ładna pogoda bo wczoraj jakoś nie było okazji.
kada super, że Lora jest już z Wami
Moni masakryczna sytuacja normalniewspółczuję bo wyobrażam sobie jak bardzo musieliście się wystraszyć i wyobrażać sobie już co by było gdyby. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło i nie życzę Wam już takich przygód
Niebieska super brzuszek
wogóle to dziękuję za przygarnięcie mnie do grupy na FBwczoraj w nocy na szybko przejrzałam Wasze focie z brzucholkami i się przeraziłam, bo Wy takie laski jesteście
Ja wczoraj dużo rzeczy w domu porobiłam bo jak mąż chce pomóc to trzeba go maksymalnie wykorzystać, więc to uczyniłamdzisiaj pogoda piękna i mój właśnie wybiera się na rower a ja zostaję oczywiście w domu, ale jeszcze trochę cierpliwości i będę brała wózek i w długą
Ruda gdzie do ogrodów się wybieracie, jeśli można wiedzieć?
Miłego dnia Wam życzę :*
będę oczywiście podczytywać a na spacerek samotny sobie chyba też wyskoczępekinka82, celia, MILA, Jamila, Sylka, Kajoni, Moni&, Niebieska, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dodi
Ja jestem w austrii i tutaj jedziemy odpoczywacale nie wiem czy to wypali, bo mielismy o 14 wyjsc ja czekam z obiadem a moj polecial mecze obstawiac takze nie wiem czy bedzie sens tam jechac bo to pod wiedniem
Ja tez sie dzidzi nie moge doczekac, spacerkow z wozeczkiem
Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
Coś mi to właśnie nie pasowało bo na liście masz Śląsk a teraz o Wiedniu wspominałaś i złupiałam hehe
może Wam się jeszcze uda wyskoczyć, w końcu dzień już nieco dłuższy
Kurcze ja niby 19 tydzień zaczęłam wczoraj a mam wrażenie, że jesteście tak daleko ode mnie hehecelia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki!! W piątek byliśmy u lekarza aby sprawdzić czy po tej mojej gorączce nic małemu się nic nie stało ale wszystko ok..... ze mną nie,jest super mam silny kaszel i od,jutra zacznę przyjmować antybiotyk Zinat ledwo zipie myślałam że mi przejdzie ale to 4 dzień choroby i mi jest coraz lepiej ale lekarz boi się,że przy kaszlu i silnym Katarze jaki mam może mi się szyjka skrócić i będzie trzeba zakładać szew... Wiec dziś taka pogoda piękna u Nas a ja leżę w łóżku aż płakac mi się chce boje się wyjść na dwór wiecie aby nie przeziębic się jeszcze bardziej.. Lekarz mnie troszkę zmartwil ta szyjka ale dam rade....
Dorota ja nie miałam okazji powitać Cie na naszym forum wiec WITAM SERDECZNIE BUZIAKWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 14:56
celia, Dodi, Niebieska, Jus1985 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
witam w niedzielę
Jamila Moje Gratulacje córeczki
Mika z tym czuciem ze ma zaraz coś polecieć to ja też tak miewam. A tak jak pisała Ninkapa to u mnie to też wydzielina
Paula zdrowiej
A ja cały czas sie martwie że tak mało i żadko zdarza mi się poczuć maluszkajuż sama nie wiem
myślałam że o tym czasie i przy drugiej ciąży będę go już czuc a tu doopa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 15:29
Jamila lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulia zdrowka :* dobrze ze nie ulegasz pieknej pogodzie i wygrzewasz sie w domku
A ja z sentymentu poczytywalam nasz watek od poczatkujakie to byly czasy jak kazda marzyla aby drugi trymestr zaczac i meczyla sie z mdlosciami a teraz nasze malenstwa takie duze
MILA, pekinka82, Paulia87, Dodi, celia, Ruda27, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Jamila gratuluje dziewczynki
Mika co do bólów jak na @ to nie po mogę bo nie mam takowych, nie denerwuj się i nie myśl tyle o tym, ale zapytaj gina o to.
Kamilka co do CC to nie jestem zwolenniczka chyba ze tego wymaga sytuacja to wtedy nie ma wyjścia. Moja kolezanka pol roku temu miala CC i do tej pory nie może dojść do siebie, ale wiadomo ze każda kobieta inaczej to przechodzi i jedna może za tydzień wstać i biegać a drugiej to zajmie por roku, tego nie przewidzimy.
Daria musimy wymyslec i upiec jakieś dobre ciacho na przyszly tydzień
Kada super ze Lora jest juz z Wami
Moni to straszne co się dzieje na drogach, trzeba bardzo uważać !! Dobrze ze nic Wam się nie stało !!!
Kamilko mi samo mleko z miodem zawsze pomaga, bez czosnku bo tez bym nie dala rady tego wypić !
Niebieska widać ze brzusznej pomalu rośnie
Paulinko dużo zdrowka kochanakuruj się
A my wczoraj byliśmy u teściów moich rodziców i u mojej siostry i szwagra wrocilismy o 2 w nocy wiec wstalam o 11 prawie, jeszcze czas zmieniony
Pogoda dziś i wczoraj piękna
Zabiera my się z mężem za obiad, buziaki, mil ego dnia, wpadne wieczorem :-*
Dodi, Camille87, Sylka, celia, Ruda27, Niebieska lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Witaj Paula
dużo, dużo zdrówka Ci życzę i mam nadzieję, że jednak szew nie będzie potrzebny
Mila jak widać między nami jest 3 dni różnicy a ja też chyba nie czuję maleństwano chyba że nie wiem że to, to.... Jedyne co widzę jak brzuch mi się unosi, ale to wygląda tak jakby serducho tam waliło więc już nie wiem...
MILA lubi tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczyny!
Troszkę mnie tu nie było, miałam dość intensywny weekend grillowo - spotkaniowyKiełbaski z grilla to mam już dość hehe Ale pogoda u nas piękna więc korzystamy, tym bardziej, że mąż ma wolny weekend
Powiem Wam, że od dwóch dni coraz intensywniej czuję synka, nawet przy różnych czynnościach czuję jak daje o sobie znać. To bardzo przyjemne
Mika ja w PL będę od 18.04. do 10.05 więc terminy nam się pokrywajątrzeba uskutecznić jakieś spotkanie
celia lubi tę wiadomość
-
oo super Sylka:))to zorganizujemy jakies spotkanko:)
Dziewczyny ja jutro zaczynam 21 tydz a nie czuje prawie wcale ruchow:/ czasem cos puknie i tyle..a waze 54 kg i drobnych osob naleze.. lekarz tydz temu powiedzial ze dzidzia jest za mala zabym czula ruchy..wiec czekam, az sie rozbryka:)i nie ukrywam ze bywam wrecz zla o to ze wszystkie juz czuje tylko ja chodze i sie zamartwiam czy jest ok..takze rozumiem Was Kochane:)MILA lubi tę wiadomość