Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!!!
Ale dziś dobrze spałamCo do porodu też chcę rodzić naturalnie, ale chyba będę chciała znieczulenie.... Zobaczymy jeszcze jak to wyjdzie, bo poród jest nieprzewidywalny..
Jus ja też chodzę w reebokach easytone i nie sądzę, żeby mogły zaszkodzićFajnie amortyzują i nie obciążają stawów, a to że mięśnie się kształtują to tylko plus, choć ja tak zbytnio w to nie wierzę
Moni&, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
12 CÓRECZEK- 10 SYUSIÓW :
Camille87 - 26 lat, Szczytno, 2 cykl - 29.07 SYN
Kasieńka:) - 20 lat, Limanowa, 3 cykl - 01.08 CÓRKA
Lanusia93 - 20 lat, Łowicz, 4 cykl - 01.08 CÓRKA
Ruda27 - 28 lat, Śląsk, 4 cykl - 31.07 SYN
Amela - 28 lat, Warszawa, 3 cykl - 03.08 CÓRKA
Magda2013 - 32 lata, Bydgoszcz, 2 cykl - 3.08 CÓRKA
Madzikovy - 26 lat, Szczecin, 3 cykl - 4.08 CÓRKA
OlaMnaola - 6.08
Jamila - 7.08 CÓRKA
Kajoni - 24 lata, Kraków, 1 cykl - 5.08 SYN
Moni& - 23 lata, Tarnowskie Góry, 1 cykl - 9.08 SYN
Diablo - okolice Gniezna - 10.08
Domi IRL - 10.08
MMA - 10.08
Niebieska - 28 lat, Wrocław, 5 cykl - 10.08
Kada24 - 25 lat, Mikołów, Emilka 4latka, 3 cykl - 12.08 SYN
Macca – 33 lata, Frankfurt am Main, 12 cykl - 12.08 CÓRKA
Nezumi - 13.08
Pekinka82 - 31/32 lat, okolice Łodzi, 12 cykl - 13.08 SYN
marderkowa - 28 lat, Szczecin, 2 cykl - 15.08
Positive - 32 lata, lubuskie, Amelia 7lat, 15 cykl - 14.08
Celia – 32/33 lata, Warszawa, 12 cykl (7cs po poronieniu) – 15.08 CÓRKA
seneka - 15.08
Jus1985 - 28 lat, Siedlce, 5 cykl, 18.08
Quendi - 30 lat, Warszawa, 2 cykl - 18.08 (wg.usg 22.08)
Paulia87 - 26 lat, Łódź, 4 cykl - 18.08 SYN
mala_mi - 36 lat, Katowice, 3 cykl (1cs po poronieniu) - 19.08 CÓRKA
Ninkapa - 28/29 lat, UK, Jakub 5 lat i Maksymilian 3 lata, 4 cykl - 19.08
Aggie - 26 lat, UK, 30 cykl - 20.08
_Cleo_ - 21.08
Mika 28 - 28 lat, okolice Poznania, Natalka 5lat - 22.08
Mika1987- 26lat, Miedzyrzecz, 2 cykl-23:08 CÓRKA
Sylka - 26 lat, Voss/Norwegia, 3 cykl - 25.08 SYN
Mila - 33 lata, Katowice, Milenka 7lat, 7 cykl - 27.08 SYN
Gosiaczek - 29 lat, Sosnowiec,5 cykl (1 cykl po poronieniu) - 27.08 SYN
Nadia - 33 lata, Gdańsk, 30.08 CÓRKA
Aicha - 26 lat, Zabrze, 8 cykl, 29.08
Jaszczurka-
Dodi- 30 lat, Mikołów, 7 cykl po poronieniu,25.08 CÓRKAMoni&, Dodi, Ruda27, celia, Jamila, pekinka82, Jus1985, mala_mi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Zgodnie z forumowymi pokusami, zjadłam dziś kaktusa, a w piekarniku piecze się murzynek
Dziś idę na urodziny do 2-latka, a potem na wieczór gitarowy do znajomych, więc bardzo przyjemna sb przede mnąA za oknem pięknie, naprawdę cudowny czas na m się trafił na widoczną ciążę
No prawie równe proporcje na naszej liścieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 11:52
Sylka, mika1987, Jus1985, mala_mi, Kajoni, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaria, jak mozesz?!
takim koktajlem kuisz? Sumienia nie masz
Widzialam dzis na bazarku truskawki za 9zl/kg ale nie kupilam .. chyba jeszcze nie..
A wlasciwie dopiero co wrocilam z miasta kupilam pare bodziakow spodenki i bluzetakie malutkie to wszystko hehe
Zastanawiam sie jaka bedzie pogoda jak jasze szkraby sie urodza.. siostra rodzila 24 lipca i mowila ze zaraz tak sie zimno zrobilo deszcz padal i malo ktore body letnie ubierala corci.. takze ja juz nie kupuje z krotkim rekawkiem mam troche od siostry i starczy
Pogoda jest cudna! Robie pranie, maz na dzialce warzywa sieje za dwie godzinki wraca i obiecal ze dalej pokoikiem sie zajmie
Milej soboty!!celia, positive lubią tę wiadomość
-
Sylka wrote:Znam Międzyrzecz, bo ja pochodzę z Międzychodu
Widzisz, gdybyś była na miejscu to umówiłybyśmy się na kaktusika, Bo ja przyjeżdżam do PL na 3 tygodnie
Kochana a kiedy przyjezdzasz?bo ja jade do domu:)i bede od 3.04-8.04 potem od 18 do 8.05:))Sylka lubi tę wiadomość
-
Witam weekendowo
Dzisiaj wpadłam tylo na chwilke. Od rana jestem na działce na wsi, właśnie ślinka mi cieknie bo grill już się robimniam
Co do porodu to chciałabym sn ale bardzo się boję ale na szkole rodzenia pewnie jakoś to tak wytłumacza że trochę strach opadnie. Moja koleżanka miała cc na życzenie (kiedyś tak było można) i przy drugiej ciąży też musiała mieć cc chociaż już po doświadczeniach wcześniejszych nie chciała.
A wiecie może czy to prawda że po poronieniu może być cc? że niby takie wskazanie?celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle tu cisza.. Juz coraz bardziej tak bedzie, w koncu sie robi cieplo i zal w domu siedziec..
My wlasnie na spacerku, lody zjedzone i siedzimy nad malym stawem w parku
Monis udanego grilla
Kamilka ja tez kupilam bodziaki, koszule i spodenki dla synka
Nie moge sie doczekac jak bede w polsce szalec na zakupach
Milgo popludnia dziewczynykorzystajcie
Kajoni, Moni&, celia, Dodi, Jus1985, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Grill mmmm i skrzydelka:)niestety nie mam mozliwosci,ale za tydz bede w domku to jak bedzie ladna pogoda to zrobie grilla:D a co do porodu to sama nie wiem?jestem waziutka w biodrach i polozna mowila ze jak dziecko bedzie mialo np 4kg to napewno bede miala cesarke..
-
nick nieaktualnyJus ja tez na grillu
zmienilam plany i dalaczylam do meza
wlasnie pochlonelam kielbaske i kiszke ziemniaczana
Co do porodu po poronieniu to raczej nje prawda - moja siostra po poronieniu dwa razy rodzila naturalnie
Moja kolezanka ma dziwne wyobrazenie o cc - mysli ze jest male naciecie kobieta wychodzi zaraz do domu i funkcjonuje jak przed porodema niech ma i sie sama przekona
ja tez sie troche obawiam porodu sn ale siostra mimo wielogodzinnych porodow bez znieczulenia i dwoch naciec przekonuje ze to piekne doswiadczenie i z checia chcialaby jeszcze raz rodzic sn
mysle ze damy rade i my
Daria kwiecien juz za rogiemto sobie poszalejesz !
Ruda27, Moni&, celia, Dodi, Jus1985, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co? Skonczyl mi sie plyn do plukania wiec do prania postanowilam wlac tego odrzucajacego lenora myslac ze moze juz mi nie bedzie przeszkadzal ten zapach ale sie mylilam
glowa mnie rozbolala jak wieszalam pranie i cos czuje ze bede musiala wyplukac je jeszcze raz w nowym plynie ...
-
nick nieaktualny