Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi witaj ... cieszę się że nas odnalazłaś...
co do twoich pytań nie robiłam potrójnego testu więc nie mam żadnego porównania , a co do badania połówkowego jest bardzo podobne do genetycznego... mierzą maluszka sprawdzają jego narządy i czy rozwija się prawidłowo... badanie pozwala wykryć wady np serca, nerek... wcześniej nie było to możliwe...
Ruda śliczny prezent dostałaś... u mnie w pracy też się składają ale po porodzie...
Ja nie wiem jak ale u mnie cały dzień było okropnie na dworze... lubuskie się coś psuje z pogodą...
Sylka mi się Zac podoba... ale w pl musielibyście dać Zachariasz
a z twoich typów też bym Aleksandra obstawiała...
celia, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Już jestem
właśnie wróciłam
Więc mój maluszek się dzisiaj zawstydził, lub strzelił focha...Nawet nagniatanie brzucha nie zmusiło go do odwrócenia...
Pomiary ma właściwe na dzień ciąży
I......SYNEK
Nic nie mówiłam lekarce....co wiem....więc potwierdziłamimo, że zakrywał się jak mógł, to tam cosik odstawało
positive, mala_mi, celia, Kajoni, Niebieska, MILA, Sylka, amela, Madzikovy, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda.... Tu mamy spory i kłótnie....Intensywnie myślimy nad imieniem
Co mojemu chłopu się podoba, to mnie nie ..... i odwrotnie
Dziewczynki w ogóle dziękuję za trzymane kciukasyRuda27, Camille87, amela, Moni&, celia, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
pfffffffffff ale żeście znowu naskrobały
Pekineczko super kochanagratulję synka
Dodi witajna kiedy ty masz termin bo suwaczek widziałam i wychodzi później niż ja
do jakiego lekarza chodzisz?
Ruda super prezent. U mnie tez jak przychodzą z pracy to zawsze czymś fajnym ale przychodzą dopiero po porodziepekinka82, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Pekinka super, gratuluje synka
Ciesze się że duzo nie naskrobałyście to nie musiałam dużo nadrabiać
Mi się Aleksander też podoba ale kojarzy mi się z Kwaśniewskim
Kamilka Kubuś bardzo ładnie
Mój Mąz właśnie usnął na kanapie a ja tu do Was zaglądamale chyba sama zaraz usnę
MILA, pekinka82, Dodi, Camille87, Kajoni, Sylka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Pekinka serdeczne gratulacje
kolejny synek
super, moze nam sie statystyka wyrówna
najważniejsze ze zdrowy
super wieści!!
Witaj Dodi, fajnie ze ktoś jeszcze dołączanas nigdy nie jest za dużo
a im wiecej tym lepiej
celia, pekinka82, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Pekinko:)jeszcze chwila i nasza zaloga sie wyrowna:))i bedziemy potem swatac:D
a ja zjadlam buleczke z nuttela:)i wiecie co?od jakiegos czasu jak tylko dluzej pochodzeczy to po sklepach czy na wogole w coagu dnia..to strasznie mnie bola piety i stopy:( czy tez tak macie?pekinka82, celia lubią tę wiadomość
-
dziewczynki dobranoc ide do wyrka bo oczy sie zamykaja i plecy bola... nie piszcie jutro za dużo bo ja mam jutro wyjazd do rodzinki i nie bede mogła tak często zaglądać tu
Paulinko napisz jak po wizycie
buziaki, miłego weekendu :*celia, Madzikovy, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif