Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe no Kamila od turka
Tez tak mam jak siedze w domu, jestem mega leniwa i nic sie nie chce..
U nas na szczescie ladna pogodachwile pochodzilismy po rynku i na lodach bylismy..
A teraz spluczka sie zepsula, moj ma nerwy i siedzi w lazience caly czas..Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja siedzę w kawiarni obok szkoły angielskiej córkii czekam aż skończy. zajęcia. . Z
amówiłam sobie dużą. porcje lodów. z bitą śmietaną. i chyba. się zaraz porzygam :-SS.
boże czemu ja.jestem. taka zachlanna.Ruda27, Moni&, Camille87, Sylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki
Nie było mnie od wczoraj bo neta nie miałam wczoraj a dzisiaj dopiero usiadłam.
Celia i Ninkapa gratuluje wizyt
Quendi współczuje stresu wczorajszego, dobrze że zdecydowałaś się iść na IP przynajmniej się uspokoiłaś teraz tylko żeby ten bòl przeszedł. Trzymaj się i odpoczywaj.
Positive zdrówka
Józefina witaj i ròwnież zdrowia życzę może spròbuj gorącej herbaty z sokiem malinowym, imbirem i cytrynka i pod koc.
Pekinka pytałaś ou nas to tak raz dwa w tyg, nic nie boli i jest przyjemnie, tylko musi być ochota i siły
Ostatnio jestem taka zmęczona, śpie do 8-9 pòźniej koło 16 drzemka i o 21 już śpie na stojąco Wy też tak macie?
Dzisiaj troche dużo sprzątałam i teraz się boje bo ruchów chyba dzisiaj nie czułamRobiłam przerwy siadałam kładłam się na lewym boku jadłam słodkie piłam sok z pomarańczy i nic. Boje się
celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daria dziś upieklam cytrynowca, ostatnio mi bardzo posmakowal
a Ty cos pieczesz ? zapraszam do mnie na ciacho
Jus ja sporo spie , wstaje po 10 od kilku dni.
Camille87, Jus1985, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny