Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia dokładnie nawet niektóre dziewczyny robiły po 18 tc także myśle że jutro CI zrobi
Spokojnie my tu trzymamy wszystkie kciuki zaciśnięte i będzie dobrze kochana
Daria :* :*
lece do tego sklepu bo mnie to i tak nie ominie:)MILA, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Quendi i Józefina to my sąsiadki chyba jesteśmy
Amela i Józefina, tak jak pisałam wcześniej, też na żelazną się wybieram i chodzę do lekarza z tego szpitala. A do szkoły rodzenia jestem już zapisana i zaczynamy 6 maja
Mila kwas foliowy tak jak dziewczyny biorę tylko w witaminach prenatalnych. A pierwsze połówkowe miałam 20t0d i było ok
Mój M mam myślę, że będzie przy porodzie, ale chcę żeby stał obok i nie patrzył tak całkiem w miejsce akcjiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 13:19
amela, mala_mi, betina89, Dodi lubią tę wiadomość
-
Celia mój mąż nawet jak chcial zajrzec to mu nie pozwolili, on ma Ciebie wspierac a nie akcje porodową
Ps. Zostawiam Ci moj nr 503462204 i plis napisz bo mam parę pytań a nie wiem jak często uda mi sie tu zagladac bo jedno dziecko, drugie w drodze, remont i praca to troche zabiera czasu
Dziewczyny ja teraz mieszkam przy metrze racławicka a przeprowadzam sie blisko m stokłosy...celia lubi tę wiadomość
Rysia -
witam Cie Jozefina:)
Amela swietne te leginsy!
Ja biore kwas foliowy w witaminach Omegamed Optima.
a co do porodu to chce zeby moj maz byl przy porodzie, on tez chxe, prawde mowiac nie wyobrazam sobie rodzic bez niego, chce zeby byl przy przyjsciu na swiat naszego synka i cieszyl sie razem ze mna tymi najpieknieszymi chwilami. oczywiscie co do przecinania pepowiny nie mam wymagan. jak bedzie chcial to to zrobi ale nie jest to dla mnie takie wazne.
bylam dzisiaj w mojej pracy pogadac z dziewczynami wszystkie zaskoczonw ze juz mam taki brzuszek:P az milo:)
amela, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNooo ciesze sie bardzo
stresowalismy sie tym, juz nie chodzi o koszta porodu samego, ale o pozniejsze koszty, wizyt u lekarza dla dziecka itd,. A tak to nie ma problemu uff
jedynie papiery w czerwcu dostaniemy..
Objadam sie wlasnie arbuzem mmmmDodi lubi tę wiadomość