Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Józefina to choć zapiszemy się do szkoły rodzenia tam i będziemy razem chodzić
Czytałam wiele opinii że nie trzeba mieć tam żadnego lekarza czy położnej a przyjmują normalnie i zajmują się jak każdą inną pacjentką, także myślę że nie bedzie akurat z tym problemu
Józefina, celia, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Oj Milciu kochana jesteś
Wiesz ja nie biorę już osobno kwasu foliowego ale w tym witaminach prenatalnych które łykam jest już kwas foliowy. Ja byłam na połówkowych 20t i 1 d i było ok dzidzia już była odpowiednich rozmiarów, także myśle że u Ciebie będzie ok !MILA, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Józefina wrote:Hej dziewczyny,
Jestem nowa na forum, milo mi do was dołączyć sierpniowe mamusie.
To moja druga ciąża, córeczka w maju będzie miała 2 latka:).
Termin porodu mam na 4 września ale że to będzie cesarka to prawdopodobnie będzie to sierpień dlatego też postanowiłam dołączyć do Waszego forum.
Kupiliśmy z mężem mieszkanie na Ursynowie i za miesiąc planujemy skończyć remont i się przeprowadzić. Są tu może jakieś dziewczyny z okolic Ursynowa?
Pozdrawiam wszystkie mamusie:)
Mokotów pozdrawia Ursynów
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Jozefina
Amela super wygladasz w tych leginsachmilo poznac Twoj brzuszek z przodu
wcale nie rosnie tak powoli jak piszesz
Mila ja mam kwas foliowy w prenatalu classic ale moj gin juz dawno mowil ze jest niepotrzebny ?!
A ja posprzatalam mieszkanie zaraz ide wloski umyc i przegladam DZIECKO bo przyszla kolejna gazetka
amela, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMila ja biore kwas foliowy tylko w witaminach. Femibion 2
Ninkapa i tak podziwiam, wiem ze zorganizowanie jest wazne, ale jednak to 3 dzieci do tego chlopcow.. Ja widze jak moi siostrzency lobuzuja to ja bym oszlala chyba a jest ich dwoch
Dziekuje Anitko Ty jestes kochana :*
Co do porodu, to bedzie moj maz (chyba ze bede rodzila wczesniej i on nie zdazy przyjechac, ale watpie w koncu to troche potrwa)napewno nie bedzie zagladal co dzieje sie na dole, a bedzie stal przy mojej glowie i mi pomagal i wspieral.. Juz pare filmikow ogladalismy i chce go troche do tego przygotowac
Aa i co do prenatalnych, to chyba Paulia tez miala jakos po 19 tygodniu..amela, Dodi lubią tę wiadomość