Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
co do klnacych ciezarnych na porodowce to i ja sie bede zaliczac:D haha dobrze ze dziecko jak wyjdzie z brzuszka to nie bedzie jeszcze rozumiec slow bo ciezko by bylo z.dawaniem dobrego przykladu haha od urodzenia:P
a co doto ja mam teraz takie zajebiste orgazmy ze az moj mnie musi uciszac bo tesc spi za sciana haha:P
my nie mamy zakazuale w mojwj ulubionej pozycjo rj ja na gorze juz mi brzuchol przeszkadza:P trzeba przestudiowac kamasutre:P
pekinka82, Ruda27, celia, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyJa mam pozwolenie od lekarza ale nie moglismy sie przemoc.. na poczatku ciazy mielismy zakaz ale jak tylko gin dal zielone swiatlo w grudniu to
czesciej ale te skurcze przy orgazmie nie trwaly dlugo..
Pekinka a wy macie pozwolenie?Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane Moje...
Niedawno wstaliśmy-odsypialiśmy IP
Positive Slonce pij duzo ale malymi lykami z przerwami. Smecta pomaga tez na jelitowki. Trzymaj się Kochana
Ja probuje się dodzwonić do lekarza zeby dal L4 bo na IP nie wypisuja.
Pogoda fatalnaaaaa...pada słońce pada słońce itd -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Mamusie
Ja tradycyjnie dziś pospałam do 10
Daria moja Nelka też dużo kopie w nocy i wieczorem, a kopie wszędzie na dole też ostatnio to jakoś w boku mnie zaczęła kopać
NIebieska ja też nie czytam ani nie oglądam nic co związane jest z porodem, wiadomo ze to jest tak indywidualna sprawa, że nie jesteśmy przewidzieć jak będzie u nas
Milcia już jutro połówkowe, kochana trzymam kciuki
Positiv biedulko ;(
Ja z mężemniet, ostatnio mąż powiedział mi że się boi a on wytrzyma a najważniejsza jest Nelka także u nas na razie post
Quendi mam nadzieje że dobrze się czujesz
U mnie też pogoda brzydka, pochmurno i chyba na deszcz się zanosi.
A właśnie listonoszka przyniosła moje leginsy, upii
miłego dniacelia, Sylka, MILA, pekinka82, Niebieska, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda u mnie z kopaniem podobnie, czuję póki co tylko na dole, ale po różnych stronach
Pekinka, no my abstynencję sexualną mamy od początku ... mam nadzieję, że to jak z jazdą na rowerze, nie zapomina sięNa następnej wizycie podpytam ginka czy da zielone światło, ale boję się i sama nie wiem...
Positive biedactwo pij dużo. Mnie na szczęście ominęła ta "przyjemność".
Z bólami mam podobnie jak wy, to znaczy jakby tych ciągnięć trochę więcej było. Trudniej też mi się podnosić. Nic tylko z taczką na podtrzymanie brzucha będę latem jeździć
Quendi obyś już miała święty spokój i nudęRuda27, pekinka82, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Są bardzo wygodne ! miękkie w dotyku, dosyć cienkie czyli na lato dobre (ale nie prześwitują), jestem zadowolona
celia, Ruda27, mala_mi, Camille87, Niebieska, Moni&, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hej dziewczyny,
Jestem nowa na forum, milo mi do was dołączyć sierpniowe mamusie.
To moja druga ciąża, córeczka w maju będzie miała 2 latka:).
Termin porodu mam na 4 września ale że to będzie cesarka to prawdopodobnie będzie to sierpień dlatego też postanowiłam dołączyć do Waszego forum.
Kupiliśmy z mężem mieszkanie na Ursynowie i za miesiąc planujemy skończyć remont i się przeprowadzić. Są tu może jakieś dziewczyny z okolic Ursynowa?
Pozdrawiam wszystkie mamusie:)amela, celia, Ruda27, MILA, Camille87, Sylka, pekinka82, Moni&, Niebieska, Dodi lubią tę wiadomość
Rysia -
czesc dziewczyny:)
Bole takze miewam i nawet macica-brzuch wieczorkiem twardnieje mi ale to przewaznie jak leze na plecach albo jak na boku...
Positive zdrowka mnie na szczescie zadna jelitowka jeszcze nie dopadla ale u nas panuje wiec mam nadzieje ze mnie to ominie
Dzisiaj wieczorkiem idziemy z dzieciaczkami do cyrku:)
jakos na dniach zrobie segregacje ubranek moich dzieci bo duzo juz maja za malych no i wyciagne te malutkieale i tak bede brac i prasowac po przyjezdzie z Pl czyli w polowie czerwca i wtedy tez jakos kupimy wozek lozeczko mamy tylko dzieciaczkom musimy kupic lozko pietrowe...
jak bedziemy w Pl to chce zabrac obie babcie na usg 3/4d i sama chce miec taka paiatke na plycie i jeszcze raz podejrzec plec:D bo u nas to bylo juz ostatnie usg...
nic mi sie dzisiaj nie chce robic jakos sie zmusilam do pozamiatania podlogi:D pogoda beznadziejna od tyg mamy ciagla mgle i deszcz a dzis to raczej mzawka zimno jak na kwiecien oby szybko zrobilo sie cieplo bo moja kurtka robie sie zamalawa i splaszcza mi brzuch:D no ale juz blizej tej wiosny niz dalej:D
celia, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość