Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiebieska masz stuprocentowa racje! Ja czytam czy slucham takich wiadomosci ale nie biore ich do siebie, tzn zal mi tej dziewczyny ale w zaden sposob nie wplywa to na moj stosunek do porodu sn
Moja mama mi mowila ze porod bardzo boli, siostra tez i po synu mowila ze nie chce wiecej dzieci ale jak zaszla w kolejna ciaze i przechodzila kolejny porod ktory tez byl ciezki teraz mowi ze bol jest rekompensowany widokiem dzieciaczka ktorego klada na piersii moze znow rodzic
Mila ja Cie rozumiem, poza tym chyba jest zalecenie cc jesli kobieta juz raz cc miala prawda?
Positive biedakuco z tymi jelitowkami?
zdrowka Kochana..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 09:34
Niebieska, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mila nie martw sie Ty juz przynajmniej masz jakies pojecie o porodzie a wiekszosc z nas bedzie przechodzilo to po raz pierwszy i naprawde nie wiemy czego sie spodziewac. bolu sie nie boje, bo wiem ze bedzie bolalo pragne tylko zeby malenstwo urodzilo sie zdrowe bez zadnych komplikacji. laski damy rade:) ale powiem Wam czym blizej tym bardziej zaczynam o tym myslec i sie bac, na poczatku ciazy w ogole nie myslalam, wydawalo sie to takie odlegle a to jeszcze TYLKO 4 miesiace
Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
CELIA, Justynka jest śliczna
Żadnej rysy Jaruzelskiego nie dostrzegam
Gratuluję udanej wizytyNasze córcie idą stopa w stopę
I kochana, dziękuję za fotkę:* wyglądasz obłędnie! Piękny brzusio
Uduszę Was za to gadanie o grubościach i tłustościach. Na zdjęciach, które udało mi się do tej pory zobaczyć żadna z Was nie jest gruba!!! Widać już ciążowe krągłości i tyle.
MONI, tak, zostały nam 4 miesiąceTylko i aż...
Moni&, Ruda27, Camille87, pekinka82, celia, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja czasem jak wstaj na siku w nocy i mam taki napiety obolaly brzuch czasem az gdzies kluje i boli to mysle sobie o porodzie i p tym jak ja to wytrzymam.. tez sie boje ale tyle kobiet rodzi i zyje to przezyjemy i my
moj maz sie smieje ze bede klela hehe
pekinka82, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypekinka82 wrote:DZIEWCZYNKI OTWARTE PYTANKO
JAK TO JEST TERAZ ZE....PRÓBUJECIE, NIE BOLI NIC WAS?
My probowalismy raz ale w mojej ulubionej pozycji () gdy jestem na gorze to przeszladza mi brzuch a w innych pozycjach jak brzuch nie przeszladza to mi sie nie podoba
i tak jakos dziwnie... ale nic nie bolalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 10:28
Ruda27, pekinka82, celia, Sylka, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny