Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiebieska masz stuprocentowa racje! Ja czytam czy slucham takich wiadomosci ale nie biore ich do siebie, tzn zal mi tej dziewczyny ale w zaden sposob nie wplywa to na moj stosunek do porodu sn

Moja mama mi mowila ze porod bardzo boli, siostra tez i po synu mowila ze nie chce wiecej dzieci ale jak zaszla w kolejna ciaze i przechodzila kolejny porod ktory tez byl ciezki teraz mowi ze bol jest rekompensowany widokiem dzieciaczka ktorego klada na piersi
i moze znow rodzic 
Mila ja Cie rozumiem, poza tym chyba jest zalecenie cc jesli kobieta juz raz cc miala prawda?
Positive biedaku
co z tymi jelitowkami?
zdrowka Kochana..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 09:34
Niebieska, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mila nie martw sie Ty juz przynajmniej masz jakies pojecie o porodzie a wiekszosc z nas bedzie przechodzilo to po raz pierwszy i naprawde nie wiemy czego sie spodziewac. bolu sie nie boje, bo wiem ze bedzie bolalo pragne tylko zeby malenstwo urodzilo sie zdrowe bez zadnych komplikacji. laski damy rade:) ale powiem Wam czym blizej tym bardziej zaczynam o tym myslec i sie bac, na poczatku ciazy w ogole nie myslalam, wydawalo sie to takie odlegle a to jeszcze TYLKO 4 miesiace
Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]

-
CELIA, Justynka jest śliczna
Żadnej rysy Jaruzelskiego nie dostrzegam 
Gratuluję udanej wizyty
Nasze córcie idą stopa w stopę 
I kochana, dziękuję za fotkę:* wyglądasz obłędnie! Piękny brzusio
Uduszę Was za to gadanie o grubościach i tłustościach. Na zdjęciach, które udało mi się do tej pory zobaczyć żadna z Was nie jest gruba!!! Widać już ciążowe krągłości i tyle.
MONI, tak, zostały nam 4 miesiące
Tylko i aż...
Moni&, Ruda27, Camille87, pekinka82, celia, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja czasem jak wstaj na siku w nocy i mam taki napiety obolaly brzuch czasem az gdzies kluje i boli to mysle sobie o porodzie i p tym jak ja to wytrzymam.. tez sie boje ale tyle kobiet rodzi i zyje to przezyjemy i my
moj maz sie smieje ze bede klela hehe
pekinka82, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypekinka82 wrote:DZIEWCZYNKI OTWARTE PYTANKO

JAK TO JEST TERAZ ZE
....PRÓBUJECIE, NIE BOLI NIC WAS?
My probowalismy raz ale w mojej ulubionej pozycji (
) gdy jestem na gorze to przeszladza mi brzuch a w innych pozycjach jak brzuch nie przeszladza to mi sie nie podoba
i tak jakos dziwnie... ale nic nie bolalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 10:28
Ruda27, pekinka82, celia, Sylka, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny