Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
Positive wspolczuje, dziewczyny juz wszystko napisaly, pij aby sie nie odwodnic, ale chyba najlepiej malymi lyczkami. Duzo zdrowka.
Pekinka mi tez jest ciezko sie przerzucac w nocy na boki, choc ostatnio z tym jest coraz lepiej.. oby nie zapeszaca co do serduszkowania my nie mamy zakazu, ale jakos,,,moj strach...a W chyba kuma o co chodzi... chociaz raz probowalismy, nie bolalo, ale po moj W sie zapytal czy Zuzka go widziala i ze myslal o niej
zajebiscie co?
Quendi odpukac ciesze sie ze narazie jest u Ciebie okey. oby tak dalej.
Ruda moja Mala kopie jak leze na lewym boku po lewej stronie i po srodku, wczoraj w nocy o 12, 1 znowu odstawiala cza-częto jej ulubiona godzina na buszowanie
chociaz teraz tez ja czuje
ale nie zawsze z rana
Amelka fajne te spodnie, ale Ty jestes szczuplaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 12:16
amela, celia, Ruda27, pekinka82, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Madziu my też się boimy
z resztą M nie naciska bo sam się boi także spoko
Oj kochana niby szczupła ale gdzie ja z przed ciąży a teraz
Józefina leginsy są bardzo wygodne naprawdeMadzikovy lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
amela wrote:Madziu my też się boimy
z resztą M nie naciska bo sam się boi także spoko
Oj kochana niby szczupła ale gdzie ja z przed ciąży a teraz
Józefina leginsy są bardzo wygodne naprawdenie grzesz
-
nick nieaktualnyWitamy Cie Jozefina
Amela swietnie wygladasz w tych leginsachmatko ja w takich bialych bym byla jak bialy wieloryb
Madzikovy sie usmialam z tym co Twoj powiedzial pohahahaha
Ninkapa ja tez bede szla z mama na usgmusze ja nauczyc jak sie filmiki na telefonie robi, bo chyba pierwszy raz moj maz ze mna nie pojdzie bo zostanie w austrii do swiat.. Ale zobaczymy
Szczerze Cie podziwiam za 3 dzieci
My chyba zostaniemy przy 1 ewentualnie za pare lat drugie
Moj Nataniel w kopie roznie, najbardziej lubie jak w okolicach pepka bo wtedy moge widziec jak sie brzuch ruszaale przed snem juz daje czadu wlasnie na dole
wazne ze fikolkuja sobie i nie wazne gdzie w sumie
ciekawa bylam czy wasze tez maja upodobana do przebywania w dolnej czesci macicy
Ja sie zebralam, ogarnelam kuchnie, umylam wlosy i ide do wanny na chwile polezec
amela, celia, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Nie no Madziu jest ok, i tak jem kiedy mam ochotę nie ograniczam sie za bardzo
Wiesz co do porodu to jeszcze się wacham bo mój gin prywatny pracuje w szpitalu MSWIA także albo tam albo na Żelaznej w Zośce tylko tam nie mam lekarza tylko bym chodziła do szkoły rodzenia tam, A Ty gdzie planujesz?celia lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
witaj Jozefina....
Ruda do co 3 dzieciaczkow to wiesz co zawsze chcialam 2 tylko mowilam ze jesli 2 bedzie chlopiec to wtedy ostatni raz sprobujemy no i niestety nie wyszlo ale i tak jestesmy bardzo szczesliwi z synka na poczatku trudno jest ale uwierz mi wszystko zalezy od zoorganizowania mamy i jak bedzie dysponowac czasem mi to na razie jakos wychodzi:dRuda27, Niebieska, Dodi lubią tę wiadomość
-
Amela oczywiscie ze maz bedzie przy porodzie nie wyobrazam sobie rodzic bez niego a on nie wyobraza sobie zeby przegapic taki wazny moment wszystko robil przecinal pepowine i nawet patrzyl jak glowka wychodzila a pozniej jak mnie szyli tylko ten widok troszke mniej go interesowal bo dzo krwi bylo a on mdleje na widok krwi:D
-
Ninkapa no wiesz dla mnie to nie jest takie oczywiste bo ja akurat nie chce żeby mój mąż był przy porodzie, źle bym się czuła a i on sam nie chce. Ale chciałam tylko poznać Wasze opinie na ten temat. Ja ide z mama rodzić.
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif