Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No Quendi
tak jak mówi Kamilka, order powinnas dostać. Nie mogło byc inaczej z Malenstwem. A teraz tylko odpoczywaj!!!!
Dobranoc Ruda, dobrze ze przechodzi... A z tym magnezem juz Wam mówiłam z 3 razy, ze powinnysmy brać go codziennie praktycznie do końca ciazy.
Zjadłam jeszcze cwiartke arbuza... Zaraz zwymiotuje....Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam mamuski z rana:D
Celia gratuluje slicznej corci<3
Quendi ciesze siw ze wszystko wporzadku i ze si uspokoilas. dobrze zrobilas ze pojechalas, tyle h ale przynajmniej wiesz ze wszystko jest ok i to przemeczenie i jakis ucisk a przynajmniej masz l4. teraz slonce lez, odpoczywaj, leniuchuj ile sie da!:*
nikapa jeszcze raz gratuluje synusiato jeszcze troche i druzyna pilkarska hehe:D w mojej rodzinie bylo na oderot jeden facet moj ojciec i reszta kobiety a do tego jeszcze pies -suczka hehe:P
dobre z tym Jaruzelskim, Celi` skad mu sie to wzielo haha
a co do magnezu to dobrze jest brac codziennie ja od poczatku ciazy biore i nie mam zadnych skurczow jedynie ciagniecia itp ale to normalne.celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ja też się witam z rańca
Ninkapa gratuluję !!! faktycznie rodzinka pl ha ha ważne ze zdrowe kochana
Celiuś córeczka superGdzie ten twój chłop Jaruzelskiego tam widzi
Matko te chłopy ha haha ha
Quendi bidulko to żeś sie naczekałabrak słów
A ja sie dzisiaj rano ważyłam i jestem happybo od ostatnio tydzień temu wazyłam 63,2kg a dzisiaj 63,4
yupiiiii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 07:25
Moni&, celia, Ruda27, Niebieska, Camille87, Sylka, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
Dzisiaj 23 tydzien zaczynam jupiichociaz wam powiem, ze jakos wolno czas mi leci..
Nataniel duzo w nocy buszuje, budze sie a ten kopie, a co nedzie pozniej heh?!
Czy wasze maluszki tez kopia na dole? Ja jakmleze na lewym boku on tak nisko jakby przy jajniku kopal, chyba jego ulubione miejsce..
Niedlugo wstaje i zdjecie musze zrobic przed sniadaniem
Mila gratuluje super wagi!!! Kada Tobie tez, fajnie ze nie tyjecie
Ja wczoraj duzo rozmawialam z wieloma osonami, i wiem ze na wiele rzeczy nie mam wplywu.. Jak ktos ma taka tendencje i geny, czesto i tak przytyje.. Woda jak sie zbiera tez nie poradze za wiele na to.. Jest dobrze i tyle
Milego dnia laseczki!
Czy ktos ma dzisiaj wizyte?Moni&, celia, Sylka, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny zwazylam sie znowu, bo nie pasowala mi wczorajsza waga i jest mniej.. Musislam wczoraj byc jakas opuchnieta.. Bo wychodzi ze normalnie 1kg na tydzien jak dotychczas.. Wiem ze to i tak duzo ale jednak lepiej niz 1,6
Moni&, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ruda ciesze sie, że zmieniłas nastawienie:) Najważniejsze, że nasze maleństwa rosną i dają o sobie znac:) Jej jeszcze jakies 4 miesiące i powitamy na świecie tak długo wyczekiwanych członków rodziny:) Boziu jak ten czas szybko zleci:) Mi z kolei czas szybko leci, mimo braku konkretnych zajec, ale na taką labe jak na razie nie narzekam:D Wiosne mamy, cieplutko sie robi wiec jest ok, gorzej gdybym musiała w domu przez zime siedziec wtedy bym chyba zwariowała:P
Daria, ja tez od dziecka miałam tendencje do tycia, wychowywały mnie babcia, ciotka w domu i było non stop jakies jedzenie, jakies kaszki, słodycze i wyglądałam tragicznie:/ Jak miałam 13 lat to tak intensywnie zaczełam sie odchudzac i schudłam z 15 kg ale za to jakie problemy zdrowotne miałam. Wiem, że za pare miesiecy pewnie sie nie poznam (wole sie z tym liczyc:)) ale wszystko dla tej maleńkiej istotki, którą juz tak strasznie mocno kocham. Ciesze sie, że jestem w ciąży, ciesze sie tym stanem i wiem że ma swoje "skutki uboczne" ale jestesmy kobietami i wiele rzeczy musimy znosic:) Po porodzie i tak zrzucimy, diete bedziemy miec przymusowa, bo wielu produktów nie mozna jesc przy karmieniu wiec chcąc nie chcąc kilogramy same poleca. teraz tyjemy dla maluszka a później bedziemy chudnąc dla maluszka, żeby nasze dzieciaczki miały super sexi mamusie
Co do kopniaczków Daria, to ja tez czesto czuje synka po prawej stronie nisko na dole, własnie jakby przy jajnikach. Czasem sie zastanawiam czemu tak nisko skoro macica juz jest wyzej:P No ale one maja jeszcze dużo miejsca wiec moze po prostu upodobał sobie miejsce niżej
Mój zaczął mnie nazywac cieżarówką bo brzuch mi przez ten miesiac tak urósł hehe. A że M ma brzuszek to sie cieszy, że ja juz mam wiekszy od niego:P Ci faceci:PRuda27, celia, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMonis masz calkowita racje! Uwazam tak jak Ty naprawde
Ogolnie ja zawsze tylam.. Zawsze mialam schodki, ze tylam 3 kg chudlam 2 i tak w kolko cale zycie.. Przed slubem robilam diete to schudlam 7 kg.. Bylam z siebie zadowolona za to kazdy mowil ze lepiej wygladam jak mam wiecej cialka..
Mam tak samo z siostra, ona ma identycznie niestety i tak cale zycie sie z tm borykamy..
Co do ciazy, ja sie liczylam z tym ze bede duzo wieksza. Ze dojde do 90 minimalnie.. Tylko jak juz zobaczylam to na wadze to tak dziwnie mnie to zdolowalo, bo wszystkie w kolo tyja mniej.. Jakby nie forum i porownywanie to bym to olala napewno.. Nie czuje sie jeszcze taka gruba
Wiecej nie bede narzekalanadrobie makijazem i ciuszkiem i bede tez fajnie wygladala na koncowce
Po porodzie tak jak mowisz sie wezmiemy i bedzie spadac wagamaluszki beda miec sexi mamuski
Ps Mońia Ty przeciez jestes chuda?!Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość