X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to wszystko super się skończyło :) warto było nawet te 5h czekać na tak pozytywne wieści... Bardzo się cieszę <3 a teraz pamiętaj oszczędnie, dużo odpoczywaj i dużo relaxu :)

• Sylka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uffff Quendi... Trzymaj się zaleceń lekarza. Odpoczywaj :*

Dobranoc Dziewczyny!

pekinka82 lubi tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi najważniejsze, że wszystko dobrze, odpoczywaj kochana <3

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Quendi :) tak jak mówi Kamilka, order powinnas dostać. Nie mogło byc inaczej z Malenstwem. A teraz tylko odpoczywaj!!!!
    Dobranoc Ruda, dobrze ze przechodzi... A z tym magnezem juz Wam mówiłam z 3 razy, ze powinnysmy brać go codziennie praktycznie do końca ciazy.
    Zjadłam jeszcze cwiartke arbuza... Zaraz zwymiotuje....

Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszlam zobaczyc czy sa wiesci od Quendi.. Super ciesze sie ze jest wszystko dobrze..
    Uwazaj na siebie kochana i odpocyzwaj duzo!! Dobrze, ze masz l4 :) korzystaj

Kochane dobranoc i do jutra <3

Camille87, Moni& lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi jak się ciesze <3 to teraz dużo odpoczynku kochana ! :)

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • Quendi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 < 3 <3 dziękujemy :-*
    Obiecuje się oszczędzać.
    Order powiesiłam już na szyi he he :-)
    Dobranoc Kochane

amela, Camille87, celia, Ruda27, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :*

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :-) <3

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa.. kotki dwa... szarobure nie chca spac:)wszystkim leżakujacym spokojnej nocy:*Quendi super ze wszystko ok:)

Camille87, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam mamuski z rana:D
    Celia gratuluje slicznej corci<3
    Quendi ciesze siw ze wszystko wporzadku i ze si uspokoilas. dobrze zrobilas ze pojechalas, tyle h ale przynajmniej wiesz ze wszystko jest ok i to przemeczenie i jakis ucisk a przynajmniej masz l4. teraz slonce lez, odpoczywaj, leniuchuj ile sie da!:*
    nikapa jeszcze raz gratuluje synusiato jeszcze troche i druzyna pilkarska hehe:D w mojej rodzinie bylo na oderot jeden facet moj ojciec i reszta kobiety a do tego jeszcze pies -suczka hehe:P
    dobre z tym Jaruzelskim, Celi` skad mu sie to wzielo haha :P
    a co do magnezu to dobrze jest brac codziennie ja od poczatku ciazy biore i nie mam zadnych skurczow jedynie ciagniecia itp ale to normalne.

celia, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa p.s. Quendi prawdziwy order kazda z nas urodzi niedlugo, to bedzie prawdziwa nagroda i duma za caly ten okres ciazy:)

celia lubi tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się witam z rańca :-)

Ninkapa gratuluję !!! faktycznie rodzinka pl ha ha ważne ze zdrowe kochana :-)

Celiuś córeczka super :-) Gdzie ten twój chłop Jaruzelskiego tam widzi :-P Matko te chłopy ha haha ha

Quendi bidulko to żeś sie naczekała :-P brak słów :-P

A ja sie dzisiaj rano ważyłam i jestem happy :-) bo od ostatnio tydzień temu wazyłam 63,2kg a dzisiaj 63,4 :-) yupiiiii :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 07:25

Moni&, celia, Ruda27, Niebieska, Camille87, Sylka, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam tez i ja hehe ja sie wczoraj rano wazylam i 79,6kg mialam hehe..

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• kada24 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi a czemu ja nie wiem ze ty jestes z mikolowa??

Dodi lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)
    Dzisiaj 23 tydzien zaczynam jupii :) chociaz wam powiem, ze jakos wolno czas mi leci..
    Nataniel duzo w nocy buszuje, budze sie a ten kopie, a co nedzie pozniej heh?!
    Czy wasze maluszki tez kopia na dole? Ja jakmleze na lewym boku on tak nisko jakby przy jajniku kopal, chyba jego ulubione miejsce..
    Niedlugo wstaje i zdjecie musze zrobic przed sniadaniem :)

Mila gratuluje super wagi!!! Kada Tobie tez, fajnie ze nie tyjecie :)
    Ja wczoraj duzo rozmawialam z wieloma osonami, i wiem ze na wiele rzeczy nie mam wplywu.. Jak ktos ma taka tendencje i geny, czesto i tak przytyje.. Woda jak sie zbiera tez nie poradze za wiele na to.. Jest dobrze i tyle :)

Milego dnia laseczki! :)
    Czy ktos ma dzisiaj wizyte?

Moni&, celia, Sylka, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zwazylam sie znowu, bo nie pasowala mi wczorajsza waga i jest mniej.. Musislam wczoraj byc jakas opuchnieta.. Bo wychodzi ze normalnie 1kg na tydzien jak dotychczas.. Wiem ze to i tak duzo ale jednak lepiej niz 1,6 :P

Moni&, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda ciesze sie, że zmieniłas nastawienie:) Najważniejsze, że nasze maleństwa rosną i dają o sobie znac:) Jej jeszcze jakies 4 miesiące i powitamy na świecie tak długo wyczekiwanych członków rodziny:) Boziu jak ten czas szybko zleci:) Mi z kolei czas szybko leci, mimo braku konkretnych zajec, ale na taką labe jak na razie nie narzekam:D Wiosne mamy, cieplutko sie robi wiec jest ok, gorzej gdybym musiała w domu przez zime siedziec wtedy bym chyba zwariowała:P
    Daria, ja tez od dziecka miałam tendencje do tycia, wychowywały mnie babcia, ciotka w domu i było non stop jakies jedzenie, jakies kaszki, słodycze i wyglądałam tragicznie:/ Jak miałam 13 lat to tak intensywnie zaczełam sie odchudzac i schudłam z 15 kg ale za to jakie problemy zdrowotne miałam. Wiem, że za pare miesiecy pewnie sie nie poznam (wole sie z tym liczyc:)) ale wszystko dla tej maleńkiej istotki, którą juz tak strasznie mocno kocham. Ciesze sie, że jestem w ciąży, ciesze sie tym stanem i wiem że ma swoje "skutki uboczne" ale jestesmy kobietami i wiele rzeczy musimy znosic:) Po porodzie i tak zrzucimy, diete bedziemy miec przymusowa, bo wielu produktów nie mozna jesc przy karmieniu wiec chcąc nie chcąc kilogramy same poleca. teraz tyjemy dla maluszka a później bedziemy chudnąc dla maluszka, żeby nasze dzieciaczki miały super sexi mamusie :D
    Co do kopniaczków Daria, to ja tez czesto czuje synka po prawej stronie nisko na dole, własnie jakby przy jajnikach. Czasem sie zastanawiam czemu tak nisko skoro macica juz jest wyzej:P No ale one maja jeszcze dużo miejsca wiec moze po prostu upodobał sobie miejsce niżej :)
    Mój zaczął mnie nazywac cieżarówką bo brzuch mi przez ten miesiac tak urósł hehe. A że M ma brzuszek to sie cieszy, że ja juz mam wiekszy od niego:P Ci faceci:P

Ruda27, celia, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monis masz calkowita racje! Uwazam tak jak Ty naprawde :)
    Ogolnie ja zawsze tylam.. Zawsze mialam schodki, ze tylam 3 kg chudlam 2 i tak w kolko cale zycie.. Przed slubem robilam diete to schudlam 7 kg.. Bylam z siebie zadowolona za to kazdy mowil ze lepiej wygladam jak mam wiecej cialka..
    Mam tak samo z siostra, ona ma identycznie niestety i tak cale zycie sie z tm borykamy..
    Co do ciazy, ja sie liczylam z tym ze bede duzo wieksza. Ze dojde do 90 minimalnie.. Tylko jak juz zobaczylam to na wadze to tak dziwnie mnie to zdolowalo, bo wszystkie w kolo tyja mniej.. Jakby nie forum i porownywanie to bym to olala napewno.. Nie czuje sie jeszcze taka gruba :P
    Wiecej nie bede narzekala :) nadrobie makijazem i ciuszkiem i bede tez fajnie wygladala na koncowce :D
    Po porodzie tak jak mowisz sie wezmiemy i bedzie spadac waga :) maluszki beda miec sexi mamuski :D

Ps Mońia Ty przeciez jestes chuda?!

Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Ty tez jesteś chuda :P

Ruda27 lubi tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
‹‹ 780 781 782 783 784 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ