WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to wszystko super się skończyło :) warto było nawet te 5h czekać na tak pozytywne wieści... Bardzo się cieszę <3 a teraz pamiętaj oszczędnie, dużo odpoczywaj i dużo relaxu :)

• Sylka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uffff Quendi... Trzymaj się zaleceń lekarza. Odpoczywaj :*

Dobranoc Dziewczyny!

pekinka82 lubi tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi najważniejsze, że wszystko dobrze, odpoczywaj kochana <3

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Quendi :) tak jak mówi Kamilka, order powinnas dostać. Nie mogło byc inaczej z Malenstwem. A teraz tylko odpoczywaj!!!!
    Dobranoc Ruda, dobrze ze przechodzi... A z tym magnezem juz Wam mówiłam z 3 razy, ze powinnysmy brać go codziennie praktycznie do końca ciazy.
    Zjadłam jeszcze cwiartke arbuza... Zaraz zwymiotuje....

Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszlam zobaczyc czy sa wiesci od Quendi.. Super ciesze sie ze jest wszystko dobrze..
    Uwazaj na siebie kochana i odpocyzwaj duzo!! Dobrze, ze masz l4 :) korzystaj

Kochane dobranoc i do jutra <3

Camille87, Moni& lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi jak się ciesze <3 to teraz dużo odpoczynku kochana ! :)

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • Quendi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 < 3 <3 dziękujemy :-*
    Obiecuje się oszczędzać.
    Order powiesiłam już na szyi he he :-)
    Dobranoc Kochane

amela, Camille87, celia, Ruda27, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :*

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :-) <3

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa.. kotki dwa... szarobure nie chca spac:)wszystkim leżakujacym spokojnej nocy:*Quendi super ze wszystko ok:)

Camille87, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam mamuski z rana:D
    Celia gratuluje slicznej corci<3
    Quendi ciesze siw ze wszystko wporzadku i ze si uspokoilas. dobrze zrobilas ze pojechalas, tyle h ale przynajmniej wiesz ze wszystko jest ok i to przemeczenie i jakis ucisk a przynajmniej masz l4. teraz slonce lez, odpoczywaj, leniuchuj ile sie da!:*
    nikapa jeszcze raz gratuluje synusiato jeszcze troche i druzyna pilkarska hehe:D w mojej rodzinie bylo na oderot jeden facet moj ojciec i reszta kobiety a do tego jeszcze pies -suczka hehe:P
    dobre z tym Jaruzelskim, Celi` skad mu sie to wzielo haha :P
    a co do magnezu to dobrze jest brac codziennie ja od poczatku ciazy biore i nie mam zadnych skurczow jedynie ciagniecia itp ale to normalne.

celia, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa p.s. Quendi prawdziwy order kazda z nas urodzi niedlugo, to bedzie prawdziwa nagroda i duma za caly ten okres ciazy:)

celia lubi tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się witam z rańca :-)

Ninkapa gratuluję !!! faktycznie rodzinka pl ha ha ważne ze zdrowe kochana :-)

Celiuś córeczka super :-) Gdzie ten twój chłop Jaruzelskiego tam widzi :-P Matko te chłopy ha haha ha

Quendi bidulko to żeś sie naczekała :-P brak słów :-P

A ja sie dzisiaj rano ważyłam i jestem happy :-) bo od ostatnio tydzień temu wazyłam 63,2kg a dzisiaj 63,4 :-) yupiiiii :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 07:25

Moni&, celia, Ruda27, Niebieska, Camille87, Sylka, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam tez i ja hehe ja sie wczoraj rano wazylam i 79,6kg mialam hehe..

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• kada24 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi a czemu ja nie wiem ze ty jestes z mikolowa??

Dodi lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)
    Dzisiaj 23 tydzien zaczynam jupii :) chociaz wam powiem, ze jakos wolno czas mi leci..
    Nataniel duzo w nocy buszuje, budze sie a ten kopie, a co nedzie pozniej heh?!
    Czy wasze maluszki tez kopia na dole? Ja jakmleze na lewym boku on tak nisko jakby przy jajniku kopal, chyba jego ulubione miejsce..
    Niedlugo wstaje i zdjecie musze zrobic przed sniadaniem :)

Mila gratuluje super wagi!!! Kada Tobie tez, fajnie ze nie tyjecie :)
    Ja wczoraj duzo rozmawialam z wieloma osonami, i wiem ze na wiele rzeczy nie mam wplywu.. Jak ktos ma taka tendencje i geny, czesto i tak przytyje.. Woda jak sie zbiera tez nie poradze za wiele na to.. Jest dobrze i tyle :)

Milego dnia laseczki! :)
    Czy ktos ma dzisiaj wizyte?

Moni&, celia, Sylka, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zwazylam sie znowu, bo nie pasowala mi wczorajsza waga i jest mniej.. Musislam wczoraj byc jakas opuchnieta.. Bo wychodzi ze normalnie 1kg na tydzien jak dotychczas.. Wiem ze to i tak duzo ale jednak lepiej niz 1,6 :P

Moni&, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda ciesze sie, że zmieniłas nastawienie:) Najważniejsze, że nasze maleństwa rosną i dają o sobie znac:) Jej jeszcze jakies 4 miesiące i powitamy na świecie tak długo wyczekiwanych członków rodziny:) Boziu jak ten czas szybko zleci:) Mi z kolei czas szybko leci, mimo braku konkretnych zajec, ale na taką labe jak na razie nie narzekam:D Wiosne mamy, cieplutko sie robi wiec jest ok, gorzej gdybym musiała w domu przez zime siedziec wtedy bym chyba zwariowała:P
    Daria, ja tez od dziecka miałam tendencje do tycia, wychowywały mnie babcia, ciotka w domu i było non stop jakies jedzenie, jakies kaszki, słodycze i wyglądałam tragicznie:/ Jak miałam 13 lat to tak intensywnie zaczełam sie odchudzac i schudłam z 15 kg ale za to jakie problemy zdrowotne miałam. Wiem, że za pare miesiecy pewnie sie nie poznam (wole sie z tym liczyc:)) ale wszystko dla tej maleńkiej istotki, którą juz tak strasznie mocno kocham. Ciesze sie, że jestem w ciąży, ciesze sie tym stanem i wiem że ma swoje "skutki uboczne" ale jestesmy kobietami i wiele rzeczy musimy znosic:) Po porodzie i tak zrzucimy, diete bedziemy miec przymusowa, bo wielu produktów nie mozna jesc przy karmieniu wiec chcąc nie chcąc kilogramy same poleca. teraz tyjemy dla maluszka a później bedziemy chudnąc dla maluszka, żeby nasze dzieciaczki miały super sexi mamusie :D
    Co do kopniaczków Daria, to ja tez czesto czuje synka po prawej stronie nisko na dole, własnie jakby przy jajnikach. Czasem sie zastanawiam czemu tak nisko skoro macica juz jest wyzej:P No ale one maja jeszcze dużo miejsca wiec moze po prostu upodobał sobie miejsce niżej :)
    Mój zaczął mnie nazywac cieżarówką bo brzuch mi przez ten miesiac tak urósł hehe. A że M ma brzuszek to sie cieszy, że ja juz mam wiekszy od niego:P Ci faceci:P

Ruda27, celia, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monis masz calkowita racje! Uwazam tak jak Ty naprawde :)
    Ogolnie ja zawsze tylam.. Zawsze mialam schodki, ze tylam 3 kg chudlam 2 i tak w kolko cale zycie.. Przed slubem robilam diete to schudlam 7 kg.. Bylam z siebie zadowolona za to kazdy mowil ze lepiej wygladam jak mam wiecej cialka..
    Mam tak samo z siostra, ona ma identycznie niestety i tak cale zycie sie z tm borykamy..
    Co do ciazy, ja sie liczylam z tym ze bede duzo wieksza. Ze dojde do 90 minimalnie.. Tylko jak juz zobaczylam to na wadze to tak dziwnie mnie to zdolowalo, bo wszystkie w kolo tyja mniej.. Jakby nie forum i porownywanie to bym to olala napewno.. Nie czuje sie jeszcze taka gruba :P
    Wiecej nie bede narzekala :) nadrobie makijazem i ciuszkiem i bede tez fajnie wygladala na koncowce :D
    Po porodzie tak jak mowisz sie wezmiemy i bedzie spadac waga :) maluszki beda miec sexi mamuski :D

Ps Mońia Ty przeciez jestes chuda?!

Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Ty tez jesteś chuda :P

Ruda27 lubi tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
‹‹ 780 781 782 783 784 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ