Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mala_mi, dziękuję bardzo
Ach, nasłuchałam się o tej glukozie jak każda z nas- o tym jak jest niesamowicie słodka, że lepiej zabrać ze sobą cytrynę, aż sama się wystraszyłam, że im tam zabrudzę parkiet
Dobrej nocy, kochanemala_mi, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyLanusia ja tez mam zrobic glukoze 75..
Co do tiramisu, sama ubolewamale odkad w ciayz jestem nie zjadlam ani troche.. Jednak sie tych jajek boje
Kochana tak wracamy do Polski, ale dopiero na poczatku przyszlego roku, ale jednakjuz sie doczekac nie moge
Kamila my tez chcemy labladoraspokojne i przyjazne pieski
Co do imienia Lanusia masz racje, to wasza decyzja ma bycu mnie we wczesniejszej ciazy miala byc Lena
piekne imie.. Ale Liliana tez super!
Aaa z waga, to u mnie pewnie bedzie 25 kg.. Teraz podobni ma sie tyc najszybciej.. Ale zobaczymy, oby nieLanusia93, Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Camille87, dostałam skierowanie, ale tam jest tylko napisane OGTT. I skierowanie na inne badania. Zajęliśmy się innymi sprawami i nie dopytałam jaką ilość kupić. A u mnie na pewno trzeba kupić własną, znam to laboratorium
Ruda27, chyba w takim razie będę musiała się powstrzymać przed tym tiramisu... Jaki ogromny żalNigdy wcześniej tego nie jadłam i jak raz spróbowałam to mnie urzekło, chyba juz 10 razy zjadłam... Dobrze, że mi o tym napisałaś..
Fajnie, że wracacie
Do jutraCamille87, Moni&, Ruda27, Kajoni, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Izka Ty jestes taka szczuplutka ze kg w ogole sie nie musisz przejmowac! A Lilianka piekne imie, sama nad nim myslalam gdyby miala byc dziewczynka:) u nas zostaje Kacperek jednak:D co niektorym sie niw podoba ale mnie to nie obchodzi to bedzie nasz synus, nasz Kacperek<3
psa bym chciala labradora ale to sa bardzo odlegle plany, najpierw chcemy wyjechac gdy maluszek podrosnie a potem bedziemy myslec:)
co tam u Mili dala znac juz? bo nie wiem czy jakiegos posta nie przegapilam:P
Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Boże....nie nadrobie Was dziś.... TYLE NASKROBAC???
masakra...a ja padnieta jestem ze szok, wiec jak kogoś pominelam albo cos z źle napisze to przepraszam
Sylka gratuluje udanej wizytycieszę sie ze wszystko okey
Madzia tez uważam tak jak dziewczynki ze mała za bardzo sie kręciła i wtedy nie ma szans na obejrzenie porządnie serduszka bo wszystko sie zamazuje. Wierze ze to sie wyjaśni pozytywniea i odpoczywaj!!!
Mila moje kondolencje, akurat teraz... Bardzo mi przykro, ale życie pokazuje ze to ono ma nad nami kontrole a nie my nad nim...i czasem doświadcza nas wszystkim po kolei... Czekam na wyniki Twojej wizyty dziś i jestem z Tobą serduszkiem
Lanusia!! No cieszę sie przeogromnie po pierwsze ze sie pojawilas, a po drugie ze zaczyna Ci sie układaćświetne wiadomości i oby tak dalej
związek to nieustanna praca niestety....
(kurcze jakie mądrości ze zmęczenia mnie dopadly) i piękne imię dla córeczki
baaaardzo mi sie podoba
Positive wracaj do zdrowia Kochana!!!
Gratulacje dla Miriam - cudowna ta Zojajest piękna
Camille Twój pies na tym zdjęciu jest przecudny!!!! Mniam, ale bym go wyściskała
Wróciłam pól godziny temu do domu i chyba moja Zuzka miała....czkawkepyk,pyk,pyk,pyk.... No tego to jeszcze nie grali
A i kupiłam jej piękne butyzdjęcie wstawie ....yyyy...jutro
Camille87, Ruda27, Jus1985, Sylka, Kajoni, Lanusia93, celia, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLabradorybsa cudowne! Tylko trzeba z nimi pracowac poki sa mlode bo mojej kolezanki mama wziela labradora ktorego na czas nie wychowala i niestety pies jej na glowe wchodzi
tzn nie wiem jak jest teraz ale niedawno opowiadala ze kanape zniszczyla ta suczka, zaslony pozrywala itp
Ale to pewnie jak z kazdym psem - trzeba pracy
Tak mysle jak to tiramisu wyglada - to te z kawa tak?? Jesli tak to nie jadlam w tej ciazy
mala_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaaaa i małe sprostowanie. To nie ja jej kupiłam buty.....to tatuś jej kupił. (Bo zajrzał jak pisałam i sie zirytowal ze wszystkie zaslugi sobie przypisuje
)
Camille87, Ruda27, pekinka82, Lanusia93, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzikovy wrote:Aaaaa i małe sprostowanie. To nie ja jej kupiłam buty.....to tatuś jej kupił. (Bo zajrzał jak pisałam i sie zirytowal ze wszystkie zaslugi sobie przypisuje
)
Sie zaczyna - corusia tatusiaMadzikovy, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Sie zaczyna - corusia tatusia
włosy dęba stają.
pekinka82, Camille87, MILA, Lanusia93, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
dziewcznki moje kochane sory że tak późno ale przyjechaliśmy od lekarza to jakas taka zmęczona sie czułam i wyje,,,,,chana
dzisiaj jednak było sporo emocji, stresu i płaczu
A więc ............... wszystko jest OKBartuś bez zastrzeżeń. Kość nosowa widoczna
i cała reszta od stóp do główki w najlepszym porządku. Mały wazy jakies 280 gr wszystkie narządy widoczne i prawidłowe
ten wynik z hodowli po amnio uznano za błąd w hodowli. Pani dr powiedziała ze nie ma się czym przejmować. Powiedziała tylko ze zrobi mi jeszcze dodatkowo echo serduszka ale w przyszłym tygodniu bo najpierw musze miec skierowanie od mojego gina.
Bardzo się cieszymy. A JUŻ wiem dlaczego mnie tak boli nad spojeniem łonowym jak młody się rusza, bo ma tam główkę i tam mnie tak mocno uderza ze normalnie mnie boli
Tylko jak pomyślę ile bólu musiałam ścierpieć i stresów ehhhhhhhh
Ważne ze jest dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 22:38
Madzikovy, Camille87, Moni&, pekinka82, Ruda27, Jus1985, Sylka, mala_mi, Kajoni, Lanusia93, Magda2013, Niebieska, celia, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny