Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Normalnie kamień z serca
teraz mogę iść spokojnie spać
Oby tylko u Aggie i Madzi tez wyszło ze to jedna wielka pomyłka bo dzieci sie kręciły.... Wierze ze tak bedzie...
Dobra Kochane... Bo juz wale ryjkiem w klawiaturę wefcjfnckmd mimkecnrcunrcomswlecę spać
dobranoc!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 22:41
Camille87, MILA, Lanusia93, Magda2013, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tez wierzę że u Aggie to był tylko błąd w badaniu
co do padania na pysk to własnie tak mamspadam kochane spac bo jutro od rana jade z tesciową załatwiać sprawy pogrzebu
ehhhhhhhhhhhhhhh
Mąż sobie walnął już drina i rozkleja się za teściemprzykre ale ja się ciesze że w końcu teściu przestał cierpieć
Boże świeć nad jego duszą
dobranoc kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 22:46
Madzikovy, Jus1985, Quendi, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Musiałam skombinować neta bo nie mogłam wytrzymać.
Sylka gratuluje wizyty
Mila gratulacje ciesze się że wszystko ok ... nie ma co potrafisz budować emocjetrzymaj się
Lanusia o co chodzi z tym uznaniem dziecka poczętego w usc??? ja też jestem bez ślubu, powinnam coś takiego zrobić?
Amelka ciąża donoszona jest po skończonym 36 tc. Nie polecam oznaczeń w kalendarzu bellyjest trochę ograniczony i poprzestawiane ma dużo terminów. Najlepiej porozmawiajcie ze swoim ginem czy on popiera taki podział ciąży, mòj pokręcił nosem.
Coś miałam jeszcze napisać ale już nie pamiętam. Też padam na ... klawiaturę.
Dobrej nocki laseczkiMoni&, MILA, Lanusia93, celia, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Ha! Dziś jestem pierwsza
Zaraz mykam do pracy, chciałam się tylko przywitać i życzyć wszystkim miłego dnia
No i przede wszystkim POGRATULOWAĆ MILI :*Niezmiernie się cieszę, że wszystko co złe już za Tobą :* Ciesz się Maleństwem i tym pięknym czasem ciąży
Wspieram Cię całym serduchem w tym trudnym czasie żałoby. Musimy wierzyć, że Bóg ma jakiś cel w tym wszystkim... Jedno życie daje, drugie odbiera... Pamiętaj w tych ciężkich chwilach o synku, którego nosisz pod sercem :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 05:50
Jus1985, Moni&, Camille87, MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej Mamusie Kochane!
Milus gratuluje. Super!!
Wczoraj padłam po obiadku z rodzicami. 21 ja już spałam he he. Ale w nocy się przebudziłam i nie spałam.
Dzisiaj muszę popisać trochę prac na komputerze...muszę się zmobilizować.
Lanusia ciesze się że Wam się układa! ! :-*
Buziakiiiii
Ps.a jak sprawy z naszym spotkaniem?
Moni&, Lanusia93, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam sie sobotnio
Kamilka dzięki za info :-*
Dzisiaj też jade na wieś może jakiegoś grilla zrobimy chociaż po poprzednim miałam mega zgageA później ur teściowej
zobaczą mnie tam pierwszy raz od stycznia, ciekawe czy zauważą że jestem w ciąży?!?!
chociaż u mnie nic nie wiedzą więc tam też mogą się nie zorientować
Ruda27, Moni&, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Jus tez zauwazylam ze belly zle wylicza i inaczej pokazuje wiele dat.. No ale o donoszonej ciazy i tak bedziemy informowane od lekarza.. W koncu kazda ciaza rozwija sie inaczej
Mialo byc u nas sloneczko i dupa.. Ale dobrze ze nie jejst zimno.. Nie wiem co tu robic dzisiaj..
Wy macie jakies fajne plany?
Camille87, Moni&, Jus1985, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam mamuski! ja juz nie spie, leze w lozku jeszcze:)
Sylka snilas mi sie dzisiaj:P jezdzilysmy razem na nartach w Norwegii:P
Juz to zrobisz nispodzianke tesciowej na urodziny:D ubierz sie sexi, uwydatnij brzuszek a napewno zauwaza:) wydaje mi sie ze naszych brzuszkow nie mozna juz pomylic z obzarstwem itp bo wygladaja jak typowo ciazowe brzuszki:)Ruda27, Sylka, Jus1985, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyJa tsz juz nie spie
hej!
Takie mi sie straszne glupoty snily ze hoho!!
Jus wlasnie pokaz brzuszek
Co do planow to zalezy, mamy jechac na grilla do tesciow ale jesli bedzke tez meza.szwagier z siostra to nie jedziemybo moj maz go zabije
Moni&, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny