Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda2013, ja to się tak obżeram, że aż wstyd... Moi dziadkowie nieraz na mnie spojrzą podejrzliwie, bo natychmiast po obiedzie otwieram lodówkę. Nigdy nie miałam takiego apetytu i wydaje mi się, że niedługo on minie, więc korzystam póki dopisuje
Idę na obiadOdezwę się jak już się zaaklimatyzuję w nowym domku i podłączymy internet
Camille87, Magda2013, Moni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
ja tez nie uwazam zebym jakos specjalnie niezdrowo jadla. czasem zdarzy sie jakis fast food, bardzo rzadko chipsy jedynie slodycze to moja slabosc. ale zawsze byly moja slaboscia:) nie bede sobie odmawiac gdy mam ochote na loda czy ciacho, po porodzie zamierzam wyelininowac slodycze i schudnac a teraz korzystam poki moge:D
czekam na obiadek, w piekarniku zapiekaja sie zapiekanki z cukini:D
ja na razie 5,5 kg na plusie. mam nadzieje ze wiecej niz jeszcze 10kg nie przytyje:PRuda27, Jus1985, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Te znowu o jedzeniu i kilogramach... Weźcie sobie szczeniaka jak ja, to nie będziecie narzekały. Normalnie jak jestem w domu, to zdarza mi się wcale nie wychodzić na polko, chyba że przyjedzie listonosz albo mam śmieci do wyrzucenia. A dziś? Już byłam chyba ze 6 razy po co najmniej pół godziny i bawiłam się z psiakami. Na fb wrzucę zaraz zdjęcia moich ślicznot
Mój mały kopie najczęściej po prawej stronie pępka, ale zdarza się i to dość często, że kopie od lewej do prawej czy na odwrót, tak jakby był ułożony w poprzek. Ale na ostatnich trzech usg był ułożony głową w dół.
Lanusia, dobrze, że nie masz tak dużo rzeczy do tej przeprowadzki. I Ty nic nie noś, niech Twój się morduje z bagażami
Moja mała psinka śpi, mój mały synek kopie. Idę zaraz zalać swój sernik na zimno galaretkąCamille87, Ruda27, Moni&, Jus1985, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laseczki ja wrocilam z zakupow
Wlasnie zjadlam obiad, zrobilam tortille
Lanusia co do ulozenia dziecka, on ma tyle miejsca ze sobie fika na rozne strony.. Ja tez czuje czesto nisko, przy jajnikach czy w pecherz jak kopie, a za chwile jest wysoko przy pepkutakze nie masz co o tym narazie myslec
Oczywiscie polowie pozapominalam, wiem ze o kilogramach mowiyscie. To ja sie na ten temat wypowiadac nie bede
Kajoni cudna ta Twoja psinajak maskotka
Aaa siary ja nie mam, ale tez nigdy nie sciskalam sutkow.. CzekamMoni&, Jus1985, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKupilam sobie dluga spodnice rozoa neonowa
boska jest i nie wygladam tak poteznie (na razie)
swterek i szalik
takze zakupy udane
Maz mnie zostawil, pojechal sobie na mecze.. Ja siedze wcinam arbuza i widze na forum sie cisza zrobilaMoni&, Jus1985, pekinka82, celia, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Moni& wrote:no wlasnie Jus czekamy na zdjecie brzuszka:D serio nikt nie wie o Twojej ciazy? i tyle wytrzymalas?
a przypomina mi sie ze mialas o tym oznajmic 1 kwietnia:)
ale lekarz przełożył na 8.04. Już raz poroniłam i nie było to przyjemne jak się później ktoś pytał to kiedy rodzisz, albo wogòle nie widać że jesteś w ciąży. Także teraz czekam do połówkowego i jak się okaże że żyje to powiem. Wiem może to głupio brzmi, ale....
Ja dzisiaj byłam od rana na zakupach po prezent dla teściowej i na jedzonku.
A teraz zastanawiam się w co się ubrać na te urodzinyNiebieska, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Moka zapiekanka tez byla pyszna;-) teraz to poszlabym spac:-D ale chyba pojedziemy do moich rodzicow a wieczorek spedzimy leniuchujac i ogladajac filmy bo pogoda nie za bardzo. Odpoczniemy chwile i jedziemy gdzies na lody najlepiej wloskie bo dzis za takiego loda sie dam pokroic:P
Daeia to fajnie ze zakupy udane:) ja czekam na wyplate i tez na zakupy cos synusiowi kupic a dla mnie spodnie i jakas bluzeczke:)Ruda27, Kajoni lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Sylka wrote:Gratulacje Jus! Wnioskuję, ze chwilkę po ślubie zaszłaś w ciążę
Najlepszy prezent ślubny
Sylka ja nie mam ślubu
Quendi gratuluje rocznicy
Lanusia dziękuje za info. Co do ułożenia dziecka to nie wiem ale ruchy czuje różnie raz troche nad pepkiem a raz bardzo nisko koło gumki od majtekQuendi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus podziwiam!
Ja tez stracilam poprzednia ciaze i nie chcialam sie druga od razu chwalic, ale po 12 tygodnia juz zaczelam wpsominac.. A teraz to bym wszystkim wykrzyczalaz reszta wiekszosc znajomych juz na fb moj brzusio widziala
Kiedy zobaczymy jak Ty i Twoj brzuszek wygladacie?!Jus1985, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny