Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kobitki!
My wróciliśmy z uroczystości 50lecia małżeństwa mojego wujka i cioci. Ale było mega jedzonko. He he obydwoje z mężem leżymy plackiem z przejedzenia
Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!!
Niebieska ja szłam z przekonaniem że poznam he he ale Tobie tego życzę z całego sercacelia, Niebieska, pekinka82, amela, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzięki dziewczynki
mi mąż obrał jabłko i pomarańcza i leże najedzona
Niebieska trzymam kciuki aby dzidzia w końcu pokazał co tam skrywa między nóżkami
Ale dzisiaj to mnie ciągnie ten brzuch, ledwo do kościoła dolazłam bo w prawym boku tak ciągnęło, szłam jak 100 letnia babciaZapytam jutro gina o to ale myśle że nic nowego mi nie powie, że tak ma być i już.
Dodi, Niebieska, Moni&, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Ruda śliczne te śpioszki
kurcze człowiek mógłby wybierać jedne za drugimi bo tyle tego jest
Amela, Niebieska trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze wizyty
ja też jutro jadę na prenatalne ale dopiero na 20 i mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku...
Jeśli o mnei chodzi to ja już dawno w spodnie nie wchodzę i jakoś teraz non stop w leginsach śmigam bo najwygodniejsze
Najadłam się właśnie mega i teraz mogę tu znowu na szybciora looknąć a potem tvNiebieska, pekinka82, Moni&, amela, celia, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria tez lubie ogladac smieszne zwierzeta
najczesciej wlaczamy koty i psy
Amelka to po tym jablku i pomaranczy tak sie objadlas??
Co do brzucha to ja myslalam ze to tylko chwilowo w nocy Cie zlapalo, jak tak dlugo boli to moze nospe wez jednak...amela, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
hehh nie no wcześniej zjadłam talerz spagetti i pieczonych ziemniaków
Wiesz on nie boli cały czas tylko jak szybko wstanę albo szybko ide, no i w nocy jak się przekręcam na drugi bok, i to tak ciągnie nie boli bardzo
Dodi to trzymam kciuki za połówkoweDodi, Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
Amela też pomyślałam tak jak Camille, że sie tymi owocami tak najadłaś hehe
Mam nadzieję, że to Twoje ciągniecie to tylko dalsze rozciąganie wiązadeł itp a nie coś innegoCamille87, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAha no to musisz juz sama ocenic bo to jak opisalas jak szlas z kosciola to az sie wystraszylam
Ja dlatego szybko nie chodze na spacerze z siostra zawsze powoli chodzimy a tez czuje jak mnie ciagnie tylko obok pepka ..
Dodi rowniez trzymam kciuki za polowkowe
Czyli 3 wizyty jutroDodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
a tak wogóle to bodajże wczoraj jak się smarowałam po kąpaniu przypomniał mi się Wasz forumowy tekst o oliwce baby dreams z ross, że to niekończąca się opowieść hehe kurcze chciałabym żeby się już skończyła ażeby dla odmiany coś innego kupić a ona tam wiecznie jest
no i dodam jeszcze tyle, że Wy chudzinki - laseczki to chyba macie mega ciasną skórę, że takie dżagi z Was po przekroczeniu już połówki i trochę Wam zazdroszczę, ale moja tendencja jest nieco inna i już się trzesę ale postaram się poddać zakazowi podjadania cukierków chociażamela, celia, Sylka lubią tę wiadomość
-
heh no właśnie dosyć szybko szliśmy bo za późno z domu wyszliśmy i prawie się spóźniliśmy. Ale jak już wracałam to pomalutku i nie ciągnęło
Dodi ale Ty to chudzinka też jesteś kochana !!
Ja nie moge się powstrzymać od słodkiego, próbuje ale nie wychodziDodi, Jus1985 lubią tę wiadomość
Amela ja Cię proszęęęęę
ja to z tych grubokościstych i z tendencją do szybkiego tycia bez możliwości normalnego schudnięcia, ale co tam teraz nie zwracam na to uwagi, byleby już mieć zdrowe maleństwo
amela, Jus1985, celia, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi co Ty gadasz?! Przeciez Ty taka chuda...
Amela ja mam tak samo! Tez mnie mocniej ciagnie jak w nocy sie obracam, czy szybko wstane albo wlasnie szybciej ide..
My dalej ogladamy zwierzeta.. Teraz weszlismy na agresywne dzikie zwierzeta, troche pomijam drastyczne czesci
Musze sie pochwalic, maz w koncu poczul Natanielaa jak sie ucieszyl
To jutro za 3 wizyty trzymamy kciukiza poznanie plci u Niebieskiej
amela, Jus1985, Dodi, Moni&, Niebieska, celia, Sylka lubią tę wiadomość