Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodi dajze spokoj
jestes normalna
mala mi jest chudzinka Ty jestes normalna
Daria mnie dzis hormony poniosly i sie poryczalam i maly tak zaczal mocno kopac, mimo ze bglam obrazona na meza () to polozylam jego reke na brzuchu i poczul trzy mega kopniaki ze az sie wystraszyl i mowi "o on tak mocno kopie?"
a kopal bardzo nisko gdzie miejsca malo na prawde rzadko kiedy sama takie kopnaki czulam
I tez sie ucieszyl!
Jus dawaj dawaj ja tez ciekawa jestemRuda27, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Okey, w koncu sie we curwilam i zmienilam przegladarke, i jak widac post dodany
Ta adakarola czy jak jej tam (buhahahaha) byla kilka razy na samym poczatku (zapamietalam bo znam siostry Ade i Karoline - i nie specjalnie za soba przepadamy) ale dziewczynka smieszna jest, widcznie nie potrafila sie wciagnac tutaj (a ciezko bylo z poczatku), poczula sie odrzucona i obsmarwywuje nas. Well, I am not gonna cry
Dodi, witam Cie serdecznie, chyba zawitalas tu w czasie kiedy ja oolatana bylam i czasu na nic nie mialam.
Moj mi chwilowo zabronil nadgodzin lapac
Siostry dzis zajrzaly, z prezentami na udowodnienie ze z malutka moja we wtorek okarze sie wszystko okeydostalam slicznego spiocha, sliniaczki i karuzele
ahh te moje siostry
Jutro ide kupic torta (a moglam poprosic siostre - piecze cuda) i prezent dla mojego ode mnie i coruni na wtorek na jego urodziny. Pewnie jutro juz kupie bilety do Manchester... zaczynam sie troche cykac...
a propos wagi to ja sie strasznie boje, tym bardziej ze moja mala chyba lubi cukierasy, bo stale bym je gryzlaCamille87, Ruda27, Jus1985, Dodi, amela, celia, Niebieska, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Dodi ile przytylas??
Co do oliwki mi sie 2 juz konczy
W nastepnym tygodniu zamawiam mustelle plus ta oliwka dalej
ze względu na fakt ciąży nie pogniewam się za to pytanie he hekurde 7 kg
Ruda często się smarujesz, że u Ciebie idzie to jak woda?
-
nick nieaktualnyJus ale piekny brzuszek! I nikt nie wie?! Jakim cudem
piekny jest
Kamila dIsiaj moj maly byl spokojny caly dzien, pod wieczor moj maz dal reke i trzymal tylko i maly zaczal kopacale fajnie
Jus1985, Camille87, Dodi, Moni&, celia, Sylka lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Jus sliczny masz brzuszek
taki kraglutki
Ty chyba ogolnie szczupla jestes nie?
Byłam raczej szczupła
Przy 178cm waże prawie 71 to już +6
Dziwie się tylko że nikt tego nie widziod dzisiaj śpie u mamy bo M choroba łamie. A oni pytają czy się pokłóciliśmy i takie tam ale już do wtorku
Camille87, Dodi, Niebieska, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camille dzięki
Aggie no jakoś nie zbiegłyśmy się w czasie, ale mam nadzieję, że będziesz tutaj teraz częściej i również Was będę miała okazję bliżej poznać
Ruda ta oliwka jest bardzo wodnista i może dlatego się nigdy nei kończy a poza tym ja się raz dziennie smaruję na zmianę z sexy mamą z bielendy. Czy to coś da, to się okaże później
Fajnie czytać o ruchach Waszych maleństw i w związku z tym nie mogę się doczekać kiedy i u nas będzie już coś czuć hmmm.... pocieszam się faktem, że macie starsze dzieciaczki i na nas też lada moment przyjdzie czasAggie, Ruda27, celia, Sylka lubią tę wiadomość