Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodi dajze spokoj
jestes normalna
mala mi jest chudzinka Ty jestes normalna 
Daria mnie dzis hormony poniosly i sie poryczalam i maly tak zaczal mocno kopac, mimo ze bglam obrazona na meza (
) to polozylam jego reke na brzuchu i poczul trzy mega kopniaki ze az sie wystraszyl i mowi "o on tak mocno kopie?"
a kopal bardzo nisko gdzie miejsca malo na prawde rzadko kiedy sama takie kopnaki czulam 
I tez sie ucieszyl!
Jus dawaj dawaj ja tez ciekawa jestem
Ruda27, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Okey, w koncu sie we curwilam i zmienilam przegladarke, i jak widac post dodany

Ta adakarola czy jak jej tam (buhahahaha) byla kilka razy na samym poczatku (zapamietalam bo znam siostry Ade i Karoline - i nie specjalnie za soba przepadamy) ale dziewczynka smieszna jest, widcznie nie potrafila sie wciagnac tutaj (a ciezko bylo z poczatku
), poczula sie odrzucona i obsmarwywuje nas. Well, I am not gonna cry 
Dodi, witam Cie serdecznie, chyba zawitalas tu w czasie kiedy ja oolatana bylam i czasu na nic nie mialam.
Moj mi chwilowo zabronil nadgodzin lapac
Siostry dzis zajrzaly, z prezentami na udowodnienie ze z malutka moja we wtorek okarze sie wszystko okey
dostalam slicznego spiocha, sliniaczki i karuzele
ahh te moje siostry 
Jutro ide kupic torta (a moglam poprosic siostre - piecze cuda) i prezent dla mojego ode mnie i coruni na wtorek na jego urodziny. Pewnie jutro juz kupie bilety do Manchester... zaczynam sie troche cykac...
a propos wagi to ja sie strasznie boje, tym bardziej ze moja mala chyba lubi cukierasy, bo stale bym je gryzla
Camille87, Ruda27, Jus1985, Dodi, amela, celia, Niebieska, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Dodi ile przytylas??
Co do oliwki mi sie 2 juz konczy
W nastepnym tygodniu zamawiam mustelle plus ta oliwka dalej
ze względu na fakt ciąży nie pogniewam się za to pytanie he he
kurde 7 kg 
Ruda często się smarujesz, że u Ciebie idzie to jak woda?
-
nick nieaktualnyJus ale piekny brzuszek! I nikt nie wie?! Jakim cudem
piekny jest 
Kamila dIsiaj moj maly byl spokojny caly dzien, pod wieczor moj maz dal reke i trzymal tylko i maly zaczal kopac
ale fajnie
Jus1985, Camille87, Dodi, Moni&, celia, Sylka lubią tę wiadomość
-
DziękujeCamille87 wrote:Jus sliczny masz brzuszek
taki kraglutki
Ty chyba ogolnie szczupla jestes nie?
Byłam raczej szczupła 
Przy 178cm waże prawie 71 to już +6
Dziwie się tylko że nikt tego nie widzi
od dzisiaj śpie u mamy bo M choroba łamie. A oni pytają czy się pokłóciliśmy i takie tam ale już do wtorku
Camille87, Dodi, Niebieska, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camille dzięki

Aggie no jakoś nie zbiegłyśmy się w czasie, ale mam nadzieję, że będziesz tutaj teraz częściej i również Was będę miała okazję bliżej poznać
Ruda ta oliwka jest bardzo wodnista i może dlatego się nigdy nei kończy a poza tym ja się raz dziennie smaruję na zmianę z sexy mamą z bielendy. Czy to coś da, to się okaże później
Fajnie czytać o ruchach Waszych maleństw i w związku z tym nie mogę się doczekać kiedy i u nas będzie już coś czuć hmmm.... pocieszam się faktem, że macie starsze dzieciaczki i na nas też lada moment przyjdzie czas
Aggie, Ruda27, celia, Sylka lubią tę wiadomość