Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camille: Wysłany: Dzisiaj, 20:49 Cytuj | Edytuj | Zgłoś
.......Ruda ta oliwka jest bardzo wodnista i może dlatego się nigdy nei kończy a poza tym ja się raz dziennie smaruję na zmianę z sexy mamą z bielendy. Czy to coś da, to się okaże później...............
Pomyliłam się tylko i napisałam to do RudejWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 22:13
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Tak odpowiedź już padła, więc Kamilko zostań z nami nie obrażaj się
Niebieska jak kiedyś w wyszukiwarke wpisałam rozstępy w ciąży to było kika zdjęć pleców, te rozstępy były na dole po bokach. Tam Cię swędzi?Dodi, Niebieska, Camille87, Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
Niebieska wrote:Jus..Hmmm, czasem na dole pleców ale najczęściej na łopatkach i koło ramion
Ale nie przytyłam na tułowiu. Brzuch w ogóle mnie nie swędzi.
A cycki w sumie też nie swędzą a tam się pojawiły rozstępy -
nick nieaktualnyNie no ja zartowalam
ale przynajmniej doczekalam sie odpowiedzi
Zjadlam przed chwila kanapke z 4 zabkami czosnkumam nadzieje ze nie udusze sie wlasnym smrodem hihi
I chyba taka ilosc nie szkodzi w ciazy co?
Dodi dobranoc, moj telefon juz nie ogarnial belly i musialam sie wylaczyc i podladowac tel.. ehhRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehh Kamilka to miałaś dziś smaka na czosnek
Właśnie skończył mi się krem do buzi miałam jakiś ziai ulge i zastanawiam się jaki teraz kupić, zwykły nivea? Jakich Wy używacie ? do tego mam bardzo suchą skórę na buzi !Camille87 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyTo nie smak Amelko tylko sila wyzsza
bo gardlo coraz bardziej boli mimo ssania tabletek
Ja uzywam kremu jakiegos nawilzajacego z avonu a na dzien mam lirene ale na sucha skore pomogla mi maseczka z dermiki o ktorej pisala Madzikovy.przedwczoraj drugi raz nakladalak ale skora jest nawilzona
amela, Dodi lubią tę wiadomość