Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Daria ja też smaruje ta oliwką i mam wrażenie że się nie skończy, wcześniej miałam balsam będę mamą lirene i skończył się po dwóch tyg. Mam też balsam z ross ale jak skóra jest po kąpieli to nie pachnie ładnie. Od tej oliwki w sumie też z pidżamy nie pachnie fiołkami
Dodi, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
Jus zgrabniutki brzusio! i ze nikt jeszcze nie zauwazyl az dziwne:) no ale zrobisz wszystkim niespodzianke, pewnie zaczna mowic ze sie domyslali ale noe chcieli nic mowic:P
moj nie umie wyczuc ruchow, co reke polozy czy przystawi glowe to maly przestaje kopac:PJus1985, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Moni mam tak samo jak Ty z tymi ruchami, może ze dwa razy przybił mi piątke
a tak to przestaje, a jak M tękę położy to już wogòle przestaje się ruszać
ale może to dlatego że ma taką rękę gorącą. Też tak macie że jak ktoś brzucha dotyka to tak jakby miał gorącą rękę ?
amela, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amela, mam takie same ciągnięcia i bóle, w tych samych momentach. Myślę, że to normalne i się tym nie przejmuję
Jus ! To niemożliwe, że nikt nie zauważył brzuszkaChyba, że chodzisz w bardzo luźnych ciuszkach. A może myślą, że lekko przytyłaś i nie komentują
Ale już brzusio masz ciążowy
Ja nienawidzę się smarować, fujjj. Robię to co kilka dni. Podziwiam te, które robią to dwa razy dziennie. Ja bardziej się nastawiam na moje wielkie cycki, bo tam mam rozstępy. Brzuch jeszcze gładki i wcale nie swędzi. Natomiast swędzi mnie skóra na plecach
nie wiem, jakim cudem. Dlatego jak nie mogę wytrzymać to smaruję w pierwszej kolejności plecy
I używam normalnych balsamów z Garniera, potem się cała lepię i muszę czekać goła aż wyschnę !!! Nienawidzę tego. A moje balsamy to w ogóle sie nie kończą, bo ich za rzadko używam
Ja czuję mojego maluszka bardzo często. Rano, wieczorem, w południe, w pracy, jak chodzę jak leżę... bez przerwyNawet dzisiaj w kościele mi fikał. Ale najintensywniej kopie chyba późnym wieczorem
Mój mąż poczuł ostatnio kopnięcie. Po raz pierwszy, bo nigdy nie ma o tego cierpliwości
Powiedział, że jest to bardzo delikatne. No ale my czujemy mocniej, bo jeszcze od wewnątrz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 21:25
Jus1985, Ruda27, amela, Camille87, Dodi, pekinka82, Moni&, celia, Sylka lubią tę wiadomość
-
Niebieska haha moja też w kościele dziś fikała
Też mi się wydaje że takie ciągnięcia są normalne w końcu nie ja jedna je mam:) Wiesz właśnie mi się przypomniało koleżanka mi opowiadała ostatnio że z kolei jej koleżanka miała w ciąży rozstępy nie na brzuchu tylko właśnie na plecach ale juz wcześniej miewała tam rozstępy. Ja też namuszam się na to smarowanie bo nigdy mi się nie chce, wieczorem jestem senna a rano zaspana ale zmuszam się rano i wieczorem:D
Niebieska, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
No nie, rozstępy na plecach
Nie strasz mnie nawet, że tam się pojawią
Mi się wydaje, że mam tam po prostu strasznie suchą skórę, bo przed ciążą też mnie swędziały
Oby nie pojawiły się tam te rozstępiochy ! Już na cycki nie mogą patrzećNiech przestaną rosnąć, bo się załamię
Dodi, Jus1985, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiebieska ja tez nie lubie sie smarowac nigd nie lubilam ale gdzies czytalam ze czynnosc powtarzana przez 30 dni staje sie naszym nawykiem
tak tez bylo u mnie moja siostra mowila zebym sie juz od samego poczatku smarowala zeby skore nawilzyc zawczasu bo jak zacznie brzuch rosnac i skora swedziec to moze byc za pozno
i ja smaruje juz od poczatku grudnia praktycznie - dwa razy dziennie
oczywiscie nie gwarantuje to braku rozstepow ale przynajmniej robie wszystko zeby im zapobiec
Jus1985, Niebieska, Moni&, celia, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Ja juz sie prZyzwyczailam i rano i wieczorem oliwka
!2 dzien czasami bielenda sexy mama, ale to tak co 2-3 dni bo zapominam
Kamila jakie pytanie??!
No ladnie jeszcze pyta
Pytalam czy ta oliwka z rossmana jest rzadka czy gesta? Ehhamela, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niebieska mam nadzieje że już Ci się nie pojawią te wstrętne rozstępy a z tymi plecami to tak mi sie tylko przypomniało Ty na pewno nie będziesz tam ich miała
Kamilko jakie pytanie? Coś chyba przegapiłam ...Niebieska lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif