X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JUS ...Brzuszek fajniusi-okrągły, no taka zgrabna piłeczka :)

Jus1985, celia lubią tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, zebys wiedziala ze od razu lepszy humor :D

Jus fajny masz ten brzuszek :D ale ja slowo nie wiem jakim sposobem go ukrywasz :P

Camille87, Jus1985 lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    A a oliwka jest gesta czy rzadka? Bo ja mam oliwke w zelu z johnsona i jest tak gesta ze wycisnac nie moge :P
    Smaruje sie nia mimo zapachu ;-)

To jak? :P

• Jus1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria ja też smaruje ta oliwką i mam wrażenie że się nie skończy, wcześniej miałam balsam będę mamą lirene i skończył się po dwóch tyg. Mam też balsam z ross ale jak skóra jest po kąpieli to nie pachnie ładnie. Od tej oliwki w sumie też z pidżamy nie pachnie fiołkami ;-)

Dodi, Ruda27, celia lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam oliwki johnsona różowej i jest fajna bo nawet jak się rano budze to czuje jeszcze wilgotną warstwę na skórze, dobrze nawilża :)

Dodi, Jus1985, Ruda27, celia lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amela wrote:
    Ja używam oliwki johnsona różowej i jest fajna bo nawet jak się rano budze to czuje jeszcze wilgotną warstwę na skórze, dobrze nawilża :)
    Ja mam zieloną zapach ładny ale mi nie wsiąka

amela lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus zgrabniutki brzusio! i ze nikt jeszcze nie zauwazyl az dziwne:) no ale zrobisz wszystkim niespodzianke, pewnie zaczna mowic ze sie domyslali ale noe chcieli nic mowic:P
    moj nie umie wyczuc ruchow, co reke polozy czy przystawi glowe to maly przestaje kopac:P

Jus1985, Dodi, celia lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja oliwka w zelu johnsona wogole sie chyba nie wchlania pizamybsa tluste i rano musze sie szorowac zanim krem naloze :P ale ogolnie skora jest delikatna i bardzo odzywiona :-)

Jus1985, Dodi, amela lubią tę wiadomość

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni mam tak samo jak Ty z tymi ruchami, może ze dwa razy przybił mi piątke ;-) a tak to przestaje, a jak M tękę położy to już wogòle przestaje się ruszać :-/ ale może to dlatego że ma taką rękę gorącą. Też tak macie że jak ktoś brzucha dotyka to tak jakby miał gorącą rękę ?

amela, Moni& lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Jus moj maz ma wyjatkowo goraca reke :-) nikt inny nie dotykal mojego brzuszka nie liczac mnie oczywiscie ;-)

Jus1985 lubi tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż jak przykłada ręke to mała kopie mocno, właśnie przed chwilą na dobranoc tatusia skopała :D

Ruda27, Jus1985, Dodi, Niebieska, Camille87, Moni&, celia, Sylka lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela, mam takie same ciągnięcia i bóle, w tych samych momentach. Myślę, że to normalne i się tym nie przejmuję :)

Jus ! To niemożliwe, że nikt nie zauważył brzuszka :) Chyba, że chodzisz w bardzo luźnych ciuszkach. A może myślą, że lekko przytyłaś i nie komentują :) Ale już brzusio masz ciążowy :)

Ja nienawidzę się smarować, fujjj. Robię to co kilka dni. Podziwiam te, które robią to dwa razy dziennie :O. Ja bardziej się nastawiam na moje wielkie cycki, bo tam mam rozstępy. Brzuch jeszcze gładki i wcale nie swędzi. Natomiast swędzi mnie skóra na plecach :O nie wiem, jakim cudem. Dlatego jak nie mogę wytrzymać to smaruję w pierwszej kolejności plecy :P I używam normalnych balsamów z Garniera, potem się cała lepię i muszę czekać goła aż wyschnę !!! Nienawidzę tego. A moje balsamy to w ogóle sie nie kończą, bo ich za rzadko używam :P

Ja czuję mojego maluszka bardzo często. Rano, wieczorem, w południe, w pracy, jak chodzę jak leżę... bez przerwy :P Nawet dzisiaj w kościele mi fikał. Ale najintensywniej kopie chyba późnym wieczorem :) Mój mąż poczuł ostatnio kopnięcie. Po raz pierwszy, bo nigdy nie ma o tego cierpliwości :P Powiedział, że jest to bardzo delikatne. No ale my czujemy mocniej, bo jeszcze od wewnątrz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 21:25

Jus1985, Ruda27, amela, Camille87, Dodi, pekinka82, Moni&, celia, Sylka lubią tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska haha moja też w kościele dziś fikała :D Też mi się wydaje że takie ciągnięcia są normalne w końcu nie ja jedna je mam:) Wiesz właśnie mi się przypomniało koleżanka mi opowiadała ostatnio że z kolei jej koleżanka miała w ciąży rozstępy nie na brzuchu tylko właśnie na plecach ale juz wcześniej miewała tam rozstępy. Ja też namuszam się na to smarowanie bo nigdy mi się nie chce, wieczorem jestem senna a rano zaspana ale zmuszam się rano i wieczorem:D

Niebieska, Dodi lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie, rozstępy na plecach :O Nie strasz mnie nawet, że tam się pojawią:P
    Mi się wydaje, że mam tam po prostu strasznie suchą skórę, bo przed ciążą też mnie swędziały :P
    Oby nie pojawiły się tam te rozstępiochy ! Już na cycki nie mogą patrzeć :/ Niech przestaną rosnąć, bo się załamię :P

Dodi, Jus1985, Moni& lubią tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska ja tez nie lubie sie smarowac nigd nie lubilam ale gdzies czytalam ze czynnosc powtarzana przez 30 dni staje sie naszym nawykiem ;-) tak tez bylo u mnie moja siostra mowila zebym sie juz od samego poczatku smarowala zeby skore nawilzyc zawczasu bo jak zacznie brzuch rosnac i skora swedziec to moze byc za pozno :-( i ja smaruje juz od poczatku grudnia praktycznie - dwa razy dziennie :-) oczywiscie nie gwarantuje to braku rozstepow ale przynajmniej robie wszystko zeby im zapobiec :-)

Jus1985, Niebieska, Moni&, celia, Sylka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje pytanie zostalo olane ide sie poplakac i przenosze sie na watek odrzuconych samotnych mam...

pekinka82, Jus1985, celia, mala_mi, Sylka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz sie prZyzwyczailam i rano i wieczorem oliwka :)!2 dzien czasami bielenda sexy mama, ale to tak co 2-3 dni bo zapominam :P
    Kamila jakie pytanie??! :P

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Ja juz sie prZyzwyczailam i rano i wieczorem oliwka :)!2 dzien czasami bielenda sexy mama, ale to tak co 2-3 dni bo zapominam :P
    Kamila jakie pytanie??! :P

No ladnie jeszcze pyta :P
    Pytalam czy ta oliwka z rossmana jest rzadka czy gesta? Ehh 8-)

amela, Dodi, celia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzadka, wodnista :P

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska mam nadzieje że już Ci się nie pojawią te wstrętne rozstępy a z tymi plecami to tak mi sie tylko przypomniało Ty na pewno nie będziesz tam ich miała :)
    Kamilko jakie pytanie? Coś chyba przegapiłam ...

Niebieska lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
‹‹ 813 814 815 816 817 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ