Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Kochane!
Już zrobiłam kanapki mężowi i jeszcze się kładę. Jakoś mi dziwnie dzisiaj. ..już bym się szykowała do pracy...ech. Tęsknię troszkę za dzieciakami.
Czy któraś z Was Myszki nie czuje jeszcze ruchów?
Martwie się bo u mnie sama nie wiem jak jest
Lekarz jak byłam na IP powiedział że łożysko nie ma nic wspólnego z ruchami-ja bym się chyba nie zgodziła.
Niebieska, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,
Ja nie spie, maz zrobil mi goraca herbate, gardlo mnie bardzo bolimam powieoszone migdaly ze przelykac nie moge
jakas masakra w nocy spac nie moglam przez to gardlo
Quendi, moim zdaniem polozenie lozyska ma ogromne znaczenie, bo ono tlumi kopniaki..
Nie wiem jaka teorie wyznaje Twoj lekarz, czemu nje czujesz ruchow wg niego skoro z dzidzia wszystko dobrze bylo ja ostatnim usg? Ruchy powinno sie czuc chyba do 24tc wic masz jeszcze czas -
nick nieaktualnyNo wlasnie miod mi sie skonczyl wczoraj
ale sok malinowy mam..
Wiesz mi tez byloby smutno gdybym nie czula ruchow podczas gdy tyle dziewczyn o tych ruchach pisze ale jak zdazylas zauwazyc kazda ciaza jest inna - jedna ma duzy brzuszek a druga wcale i tak jest tez z.ruchami jedne poczuja bardzo wczesniej drugie pozniej, grunt to zdrowa dzidzia, ale wydaje mi sie ze jeszcze ktos sie zamelduje nieczujacy ruchowDodi, Macca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pekinka, tez czasem mam takie kłucia, tez trwają krótko i nie zdarzają sie czesto. Wiec wydaje mi sie, że to normalne:)
U mnie pogoda ładna, słoneczko wyszło
Quendi, wiem, że sie zamartwiasz, ale najważniejsze, że z dzidzia jest ok, pewnie jak zaczniesz czuc ruchy to beda juz mocne i regularne a nie tak jak u wiekszosci z nas na początku lekkie i rzadkie a potem schizy typu "nie czułam dzis ruchów" wiec taki plusMooim zdaniem łożysko ma znaczenie tak jak jz tu dziewczyny pisały, bo tłumi ruchy jesli jest na przedniej ścianie i dlatego możesz tych ruchów po prostu nie czuc. Dziwny lekarz, że tak powiedział
Kamilka, moze idz do lekarza z tym bólem gardła? Szybciej Ci przejdzie a tak sie meczysz :* Niestety to jeszcze nie jest typowa wiosna, pogoda sie zmienia co chwile i musimy na siebie uważac, przewianie lekkie i przeziebienie gotowe. Ale z kolei zagrzanie tez nie jest dobre:/ Zdrówka Ci zycze:*
Co do kremów ja używałam z bieledny sexi mama, ale ten zapach na dłuższa mete mnie drażni. Skonczył sie wreszcie, musze kupic nowy krem i wybiore napewno cos innego:P
pekinka82, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyPekinka moj gin powiedzial ze oprocz boli kolkowych wszystko w ciazy ma prawo kluc
ja sie tego trzymam!
Monia co do lekarza to sie na razie wstrzymam bo oprocz bolu gardla nic mi nie dolega wiec antybiotyk na razie szkoda brac.. dzis sie przemoge i wyplucze gardlo sola
A krem polecam gerbera, mialam krem z bielendy i perfecty ale ten z gerbera pachnie najladniej
Tylko ze podobno nie mozna go kupic w drogerii tylko w aptece ale mozesz zamowic go na portalu doz.pl wychodzi taniej a odbierasz w wybranej aptece, wychodzi ok 20 zlpekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej myszki:)
Kamila bidulkowspolczuje Ci takiego bolu gardla.. Ale dobrze ze chesz sola przeplukac, napewno pomoze
Quendi dziewczyny dobrze pisza.. Napewno ruchy niedlugo poczujeszstaraj sie po obiedzie odczekac 5-1o min i poloz sie na lewy bok, przyloz reke do brzuszka i cierpliwie czekaj.. Nawet dluzszy czas. Albo zjedz cos slodkiego
w koncu poczujesz swoja kruszynke
Pekinka ja mam takie kluciaod dlugiego czasu juz
Oczywiscie po weekendzie, to pogoda ladna
Jeszcze dzisiaj na l4 jestem, jutro albo w srode pojde do pracy. Cos mi szef z uropelm wymyslil wiec musze z nim o tym pogadac bo chcialam od 14.04-27.04.. Zas nerwy bede mialaDodi, Moni&, pekinka82, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
U mnie raczej zapowiada sie slonecznie a poza tym wlaanie siedze w poczekalni do laboratorium bo postanowilam sobie zbadac krew, mocz i zelazo bo jak widze moj gin sie nie kwapi mi zlecic
Pekinko ja od czasu do czasu tylko mam takie ciagniecie ale to tylko tak jednorazowo.
Qendi nie wiem czy Ci to jakos pomoze ale ja tez nie czuje jako tako ruchow. Nie stresuj sie tym kochana bo dziecko to napewno wyczuje.pekinka82 lubi tę wiadomość
-
Quendi! Ja poczułam ruchy bardzo późno. A mam łożysko na ścianie przedniej
Także cierpliwości. Ani się nie obejrzysz a będzie non stop fikał
U nas przepiękna pogoda, dzisiaj 21 stopniNo ale Wrocław to polski biegun ciepła.
Ja nigdy nie używałam kremów. Ale w ciąży mam jakąś suchą skórę na twarzy.
Mąż kupił mi taki drogi krem i go oszczedzalam na maksa. Ale teraz kupilam sobie nowy w Rossmanie firmy AA KREM OŻYWCZY 24 H,KOJENIE PORAŻNIEŃ, ŁAGODZENIE, DO CERY WRAŻLIWEJ. Wcale nie mam cery wrażliwej ale on jest idealny. I nie ma dużo chemiiZdał egzamin
Dodi, celia, Jus1985, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper Monia
ja kupilam z polecenia Amelki i jestem zadowolona to i pewnie Ty tez bedziesz
Postanowilam sie zarejestrowac do lekarza na jutro w razie jakby nie przeszlo to pojde bo boje sie ze to angina a nie zwykle przeziebienie.. poki co ide plhkac sola bleeamela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, ale mi dziwnie, że nie musiałam wstawać do pracy
Żebym tylko nie zmarnowała zupełnie tego wolnego czasu
Cały weekend byliśmy w rozjazdach, więc nie mam szans Was nadrobić
Lanusia widziałam, że się pojawiłaś i wszystko idzie ku dobremu, bardzo się cieszę i niech tak zostanie
Niesamowicie rozbawił mnie cytat tej dziewczyny co odeszła do wątku dla odrzuconych. Dla mnie to jest fenomen socjologiczny, że w każdej zbiorowości/ forum prędzej czy później tworzy się grupa niezadowolonychTak samo było na ovu. Ale sądząc po tym co napisała, tylko ona ma jedynie słuszną wizję forum, więc chyba powinna stworzyć wątek jednoosobowy - nikt nie będzie jej zaniżał poziomu
Co do smarowideł ja używam te z rossmana: wieczorem oliwkę (jest baaaardzo wodnista), rano balsam. W ogóle mam suchą skórę, więc wolę nie ryzykować.
Co do kremu do twarzy, ja próbuję jak najbardziej naturalne i ostatnio najlepiej sprawdza mi się nawilżający z oeparol (z tej samej firmy co wiesiołek przy staraniach), kupuję w aptece.
Co do kłuć w pochwie, Pekinka mi też się czasem zdarz, ale rzadko.
Ostatnio przez 3 dni strasznie bolała mnie głowa, w ogóle nie mogłam się schylićAle już jest lepiej.
Niebieska, Dodi, mala_mi, Jus1985, amela, Sylka, pekinka82 lubią tę wiadomość