Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaria ladne te koszule
ta pierwsza mi sie szczegolnie podoba tlko troche krotka
Amela mi go zostalo troche wiecej niz polowa bo na noc smaruje sie oliwka a poza tym gerberem tylko piersi i hrzuch bo tylek smaruje perfecta - musze zuzyc
Jus nie wiem nie zagladalam co prawda do gardla ale bola mnie migdaly podniebienie az do zatok
Madzia sliczny brzuszek!! Faktycznke urosl!! -
nick nieaktualnyMadzia sliczny masz brzuszek
chudzinka taka z brzuszkiem, pieknie
Ja wiem jakie to koszule w zyrafy, widzialam na allegro ale nie podobaja mi sie zbytnio (chyba ze jako zwykla do porodu)A te to porzadne bawelniane na dluzej
jeszcze jedna mam upatrzona, ale to mam czas na zamowienie. koszul musi byc pare, bo w nocy jak sie ubrudza czy cos to jednak na przebranie trzeba miec
Teraz chce zamowic kocykCamille87 lubi tę wiadomość
-
ruda dobrze ze koszule do karmienia masz na guziki
rada do was nie kupujcie koszul nocnych do karminia bez guzikow!! jak ja lezalam to obok znajoma miala koszule bez guzikow taka co sie rozchodzila na cyckach non stop paradowala z cycami.. krepowala sie mocno biedna... Magda sliczny brzusio!!
Camille87, Ruda27, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamilka myślałam że dziś już Ci przejdzie chociaż troche ten ból gardła
zjedz sobie kilka łyżek miodu i potrzymaj tak na gardle ten miód !
Ja kocyki i pościel już mamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 10:52
Ruda27, Camille87 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mi mama zrobi dwa kocyki
jeden taki ozdobny a jeden w takim stylu http://www.mamasandpapas.com/product-gingerbread-knitted-blanket-70-x-90cm/786009400/type-i/
Kobitki, czy ktoras z Was ma nadal mdlosci? czy to tylko ja taki ewenement? mialam spokoj tydzien i znow sie meczeamela, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny
brzuch mi rosnie,w biodrach jestem troche szersza,uda mi urosly i troche piersi
a rece i nogi mam caly czas takie same.
Ja do porodu nie bede kupowala nowej.. mam w domu dwie koszule mysle ze wystacza. Nie sa dlugie. Kupie tylko do karmienia.Camille87, Ruda27, Niebieska, celia lubią tę wiadomość
-
hej laseczki
a ja mam dwa dni urlopu i zaraz sie biorę za sprzątanie
Daria jak dla mnie to te koszule są za drogie. Na takie rzeczy moim zdaniem nie warto wydawać az tyle kasy bo wiem jak one wygladają tuż po porodzie.
A już dawno chciałam wam powiedzieć ze jeżeli macie u siebie w pobliżu taki sklep jak PEPCO to polecm bo tam kupicie wszystko. Swietne ubranka dla dzieci, od śpioszków po ubranka na starsze dzieci. Tanie i ładnesą tez koszule nocne , super, bawełniane na guziczki za 25 zl - polecam
U nas piękna pogoda, jutro mamy pogrzebPostanowiłam że na pogrzeb pójdę i bedę w nim uczestniczyć od początku do końca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 11:13
Camille87, amela, Ruda27, Magda2013, Niebieska, Sylka, positive, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam tez koszule z guzikami wiec do porodu beda ok ktoras wybiore
kupie sobie tylko jakas po porodzie do przebrania
Amelko poprosze meza moze zajedzie po pracy po ten miod, my mielismy od znajomych miod nie taki sklepowy ... teraz nie ma jak kupic
Madzia fajnie Ci - mi akurat wszystko rosnie wlacznie z buzia
Aggie mi ostatnio zdarzylo sie raz ze mnie mdlilo ale nie wymiotowalam i ogolnie jest ok. A Ty masz.tylko mdlosci czy wymioty tez? Widze ze relacje z mama.sie poprawilyMagda2013 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj mnie to już nie mdli. Moze to jakieś chwilowe ?
Kamilko wiadomo te sklepowe to nie to samo, ja jeszcze mam dwa słoiki od wujka
Milcia myślę że dobrze że pójdziesz na pogrzebWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 11:10
MILA, Magda2013 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyMila ze jak po porodzie wygladaja? Az takie zniszczone sa?!
mysle ze az tak zle nie bedzie i posluza mi na dluzej
Nie mam zadnej na guziczki, ogolnie nie mam zadnych koszul nocnych, wiec kupic musialam
Madzia zazdroszcze, ze ramiona nie tyja.. U mnie to okropnie
Mila, trzymaj sie jutro dzielnie! Melise sobie kupilas chociaz? Czy dasz rade bez?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 11:12
MILA, Magda2013, celia lubią tę wiadomość