Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Ja nie uzywam kremow
wiem, moze niepowazne ale jakos mi potrzebne nie sa
Chociaz na zmarszczki powinnam
hehe ja jakbym sie nie pokremowala na noc to by mi twarz na pol sie rozdarla taka mam napieta skore
Ja od dziecka kremuje twarz i nie wyobrazam sobie nie kremowac
Na zmarszczki tez by mi sie przydal juzDodi, Ruda27, amela lubią tę wiadomość
-
wypilam inke i przechodzi, ale bolala mnie cala prawa strona i ciagnelo az do prawej strony macicy, az sie wystraszylam:/ pojde chyba do apteki po nospe na wszelki wypadek.
ja kupilam ostatnio krem w avonie ktorego zawsze uzywalam ale chyba dostalam uczulenia na niego bo mi wypryski powyskakiwaly:/Monis
[/link]
-
Agus Ty tez sie doczekasz ruchow, jak juz ja czujesz to jest dobrze a zobaczysz jak zacznie kopac to hoho:) czytalam niedawno wypowiedzi mam odnosnie odczuwania ruchow i wiele bylo takich, ktorych dzieciaczki nadrabialy pod koniec ciazy bo przez cala ciaze byly niesamowicie spokojne:)
Aggie lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Moni, moja szwagierka kosmetyczka powiedziała mi, że Avon ma dużo chemii w swoich kremach. Też używałam i od razu do kosza wyrzuciłam
Ten AA co mam, jest nieuczulający
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 09:54
amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ja wczoraj bylam caly dzien na dzialce u rodzicow,siedzialam na lezaczku i sie wygrzewalam
Do smarowania uzywam emulsji z rossmana na przemian z Lirene-bede mama. A smaruje sie codziennie. Wczesniej uzywalam oliwki bambino ale po 2 dniach smierdziala mi pizama wiec z niej zrezygnowalam.
Dodi rowniez witam
Camilla to pewnie od tych lodow tak Cie gardlo boliza duzo ich nie jedz. Lepiej idz do lekarza,oby to cos powaznego sie nie okazalo..
Dziewczyny co do ruchow to powiem wam jak bylam w szpitalu to lezaly ze mna dwie dziewczyny-jedna 35tc a druga 38 tc. I np od godz.10-11 mialy liczyc ruchy. To ta w 38 tc naliczyla ich 40 a ta w 35tc tylko 5,10. Ponoc miala lozysko na przedniej scianie i dlatego prawie wcale nie czula ruchow. Czytalam kiedys ze nieraz dopiero w 26tc sie odczuwa pierwsze ruchy.Niebieska, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Zgadzam się z Magdą co do ruchòw że jeszcze macie czas.Ja też się martwiłam aż w końcu odpuściłam wyczekiwanie i zaczęłam czuć. Także nie macie się co przejmować tym bardziej że usg niedawno miałyście.
Pekinka też mam czasem takie kłucie ale nie jest specjalnie uciążliwe.
Daria pochwal się pidżamami
Magda2013, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa czytalam ze jak ruchy nie pojawia sie do 23 czy 24 tygodnia trzeba zglosic sie do lekarza.. Wiaodmo ze to indywidualna sprawa, ale lepiej to sprawdzic.. Nie chce straszyc, bo napewno Wasze maluszki zaczna brykac niedlugo
Jus a koszule takie zamowilam
http://allegro.pl/rozpinana-koszula-ciaza-karmienie-dn-bawelna-xl-i4055524734.html (szara)
http://allegro.pl/nowosc-koszula-do-karmienia-dn-bawelna-xl-i4058579440.html (papaya)
Znalazlam juz tez mate dla synkaale czekam na odpowiedz jakie sa jej wymiary
http://allegro.pl/mata-edukacyjna-maty-edukacyjne-retro-sowa-i4120068377.htmlJus1985, Magda2013, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Witam
Quendi ja wiem że to czekanie jest stresujące ale zapewne już niedługo poczujesz kopniaczki
Pekinko ja chyba nie zaobserwowałam jakiegoś kłucia w pochwie ale myśle że to jest norma w ciązy.
Widze Gerber cieszy się dużym powodzeniem :)jupi
jest warty uwagi !! Kamilko dużo go jeszcze masz bo ja to już chyba polowe. Czyli jednak gradziołko Cie nie przestało boleć
kuruj się kochana i ubieraj ciepło jak wychodzisz na dwór.
Niebieska ja dziś lece po lekarzu do rossmana właśnie kupić jakiś krem zerknę na ten co Ty polecasz
Daria super te koszule, może sobie kupie
Jus dziękuję kochana
Ja już wypiłam kawke zbożową i zjadłam ciachoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 10:47
Ruda27, Magda2013, Jus1985, Moni&, pekinka82, Dodi, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Zdjecie zrobione jeszcze przed sniadaniem
Ruda fajne te koszuleja u mnie na rynku widzialam za 25 zl do karmienia w zyrafy. Koszule musza byc co najmniej ze 3..jedna do porodu,druga do karmienia a trzecia na przebranie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 10:43
amela, Dodi, celia lubią tę wiadomość