Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Dziewczyny to czekamy na wiesci po wizytach
Kamila dobrze masz prawdziwy miodnapewno pomoze
a w domu to musicie miec tez ladne zapachy
My bylismy na spacerze i w sklepieteraz wcinam pycha lody
Dobrze ze nie jest zimno to maz wietrzyl mieszkanie
Ty tez tam uwazaj z tymi lodamiRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny !
jestem po wizycienie uwierzycie ale będę miała SYNUSIA
Ale co się ginek naszukał! Już myśleliśmy, że znowu nie poznamy płci- bo tak miał ściśnięte nóżki ! Ale mój mąż się uparł i cisnął tego biednego lekarza.
Musiał znaleźć sisiaczka od drugiej strony, to znaczy od strony pośladków.
Ukazała się piękna fajeczkaMój mąż wniebowzięty. Jak ostatnio lekarz sugerował dziewczynkę to był podłamany.
No ale od początku mieliśmy przeczucie, że chłopak. Wiadomo, że to jeszcze się może zmienić. No ale póki co mam zdjęcie małego siurka
No i od jutra idę na fitness dla ciężarówek i w tym tygodniu do szkoły rodzeniaMam pozwoleństwo od gina
Ruda27, mala_mi, celia, pekinka82, Camille87, Aggie, MILA, Sylka, Dodi, Jus1985, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no właśnie nie wiem
nie zapytałam gina a na zdjęciach z USG nie napisali
Ale ma prawidłowe wymiary, jak na 23 tydzień
Także chyba wszystko ok.
Ale jest już wielki i ma wielką głowęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 20:12
Ruda27, Camille87, Sylka, Dodi, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie. Gin mnie zbadał, wszystko ok, szyjka wysoko zamknięta, tętno małej 151
Następna wizyta 5 maja
Byłam w rosmanie kupiłam w końcu krem do buzi bambino dla dzieci
Positive trzymam kciuki za jutrzejsze połówkowe !!!!
Kada moja mała w 20ti1d ważyła 381g, ale tak ja dziewczyny pisza nie ma się co sugerować bo ta waga się zmienia z dnia na dzień
Niebieska gratuluje synkaNiebieska, Camille87, pekinka82, Ruda27, Sylka, Dodi, Jus1985, celia, positive, Kajoni lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyNiebieska gratuluje Synka!!!! :*:* kolejny siusiak
Fotka ciezka w interpretacji ale chyba cos widac
Amelka super ze wszystko ok! To dzis wizyta bez usg, tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 20:47
Niebieska, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny