Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Daria ja często się w nocy budzę tak się wierce, ale na plecach chyba nie śpie
Positive na 14:25 idę i już zaczynałam się denerwować ale włączyłam polsat i takie śmieszne rzeczy lecą że trochę lepiej jak tak nie myśle intensywnie
I nie chce znać płci oby żyło i zdrowo rosło
Niebieska nie będę podawać typòw imion bo nic pewnego nie ma i pewnie by było za dużo zmieniania
Mała mi super brzuszek
Mika super wypoczywaj, ja też uwielbiam jeździć na wieś i wypoczywać tam.
Ja już prawie 72 kg ważę 2 kg w tydzień przybyłoto przez ostatnie kilka dni tak szybko lecà te kg. Skóra na brzuchu jest taka napięta mimo smarowania
też tak macie?
celia, Kajoni, Niebieska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZgadzam sie z celia co do wazenia u lekarza.. W koncu idziemy o roznych godzinach, po jedzeniu sie zawsze wiecej wazy.. Do tego ubrania..
Ja sie waze co tydzien, mam najlepsze porownania dla siebie ile i jak przytylam.. Nanosze to na tabele na belly..
Kajoni dobrze, ze masz l4 to sobie odpocznieszJus1985, celia, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mała mi ja pije codziennie ale zbożową, takiej normalnej nie pije:)
Jus u mnie skóra jest w miarę elsatyczna, może powinnaś zmienić krem ? Spróbować jakiegoś innego i porównać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 10:34
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyMala mi przeciez na tym zdjeciu widac ze jestes mega zgrabna, zero faldek pupa jedrna
faktycznie kobiety sa dziwne
Ja pije kawe codziennie tez mam ochote czasem na wiecej ale nie pije
Mnje tez kiedys odrzucalo ale przez bol glowy sie spowrotem do niej przekonalamJus1985, celia, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
Magda2013.... Ja też pechowo zaczęłam od Sylwestra, ale staram się o tym nie myśleć ... Będzie dobrze i takiej trzeba być myśli....
Quendija mam wizytę w czwartek
I współczuję koleżanki... Ale znam ten typ osób
Mała Mi...Brzusio z dnia na dzień większy - gratulujęcelia, mala_mi, Magda2013, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
Hej
Chyba juz dziś mi lepiejmam nadzieje ze te 3 dni wystarcza i wrócę do żywych
DZIĘKUJE za zainteresowanie
JA tez mam dziś wizytęidę na 15.20
oczywiście 3mam kciuki za wszystkie
Aggie mam nadzieje ze reszta dziewczyn sie nie pogniewa, ale dziś specjalnie myślami jestem z Tobą
Camille kuruj siezdrowiej nam, a nie sie waga przejmujesz
ja tez juz jak foka wyglądam... I ryczec mi sie chce... Tzn, wczoraj chciało
Moj rogal jest okey do spania, ale i tak z niego wychodzę i próbuje spać na plecach i to mnie przeraża.Jus1985, Camille87, pekinka82, Magda2013, Kajoni, Moni&, amela, positive, Dodi, Niebieska, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus wczoraj ogladalam porodowke i tam padlo stwierdzenie ze jak kobieta nie zna plci to lepiej prze
Naprawde nie chcesz znac plci? Ja bym nie wytrzymala
Ja tez mam napieta skore na brzuchu ale tylko nad pepkiemreszta jest w miare ok
Aha no i rowniez trzymam kciuki za wizyty
Ja sie zbieram do tego lekarza..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 10:39
celia, Jus1985, Niebieska, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus mam napiety brzuch popoludniu, jak juz jestem najedzona i brzuszek wiekszy to skora napieta..
Dziewcyzny gdzie wyczuwacie macicie?? Podobno jej dno juz pare cm nad pepkiem jest, a ja widze i wyczuwam na wysokosci pepka.. Jak mysle o tym to mnie to martwi, czy wszystko tam dobrze rosnieJus1985, Moni& lubią tę wiadomość
-
Mala mi ja nie pije wogole kawy-mielonej nie lubie a rozpuszczalna raz na miesiac...moze na dwa
Pekinka ja tez staram sie byc dobrej mysli a tu stale cos sie dziejeJeszcze zapomnialam dopisac ze nie dostaniemy tez zwrotu podatku z Holandii jakies 5-6 tys.zl No idzie sie zalamac w tym roku normalnie
Ciagle nowe stresy dochodza i jak tu sie nie denerwowac.
-
nick nieaktualnyJa mam ogolnie problem z wyczuciem dna macicy - po bokach mniej wiecej czuje ale dna nie
Ale na pewno jest juz nad pepkiem bo nie mam zgiecia na brzuchu ktore zawsze mialam nad pepkiem jak siedzialam i mi sie faldki robily hihiMagda2013 lubi tę wiadomość