Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz muszę się zmusić i sama napisać ta pracę. ..a nie msm pojęcia jak
zawsze coś. Macie racje trzeba w życiu liczyć na siebie!! Zawsze się przejade-ja to taka dobra ciocia!!
Mam nadzieje że to wszystko napisze...szkoda by było studiów i kasyNiebieska, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Niebiesk dajesz czadu, 2, 5kg w miesiac
Positive z tymi myszami to dobre hehehe
Mnienz rogalem tez kark bolal ale na szczescie nie spie na plecachto chyba instynkt samozachowawczy hehe jaknsie budze na boku lewym lub prawym
Moni&, Niebieska lubią tę wiadomość
-
witajcie Kotki:)
mało mnie tu z Wami, bo jestem w swoim domku rodzinnym, a tu taak pieknie, cieplutko..z okna las widze i ciagle gdzies wybywam..I wiecie co mi zawsze sie bardzo podobalo imie Pola:)i z dnia na dzien czuje ,ze moja corcia to nie jest Maja tylko Pola:)ale mojemu to imie sie wogole nie podoba:/ i mam problem ehh..celia, Moni&, Jus1985, Magda2013, pekinka82, Dodi, Sylka, Niebieska lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Niebieska gratuluje synusiaja obstawialam u Ciebie dziewczynke jednak
Dopisz mi do listy imie Maja,bo tak prawdopodobnie ma zostac
Dodi rowniez gratulacje dla Ciebie
Madzikovy a co u Ciebie? co sie dzieje ze masz taki zly nastroj?
Wczoraj pisalysmy o palantach na drodze a mi jakis h.... wczoraj wjechal w moj zaparkowany samochod na chodniku i teraz bagaznik i tablice rejestracyjna mam wgniecionaa dopiero co nowa klape kupowalismy i mechanik nam robil bo moj maz cofajac nie zauwazyl ciezarowki i tez ja wgniotl. I musielismy wymienic
kurde ten rok cos sie dla nas pechowo zaczal
a zaczelo sie od sylwestra. Najpierw moj opel sie popsul tez poszlo troche na naprawe,potem wypalili mi dziure w kurtce i w spodniach petarda,potem znowu opel sie popsul,potem maz wjechal w tego tira,teraz szpital. No kurde stale cos.
Madzikovy, pekinka82, Dodi, Niebieska lubią tę wiadomość
-
Super, że skróciłyście listę. Chciałam już to wcześniej zaproponować, ale zabrakło mi śmiałości, bo też nie udzielam się tu aż tak mocno. Teraz jest o wiele przejrzyściej i bardziej swojsko, bo znam każdą osobę z listy
Mnie też pobolewa brzuch, głównie nocą. Dzisiaj nawet kilka razy ten ból mnie obudził. Nie mam twardej macicy, więc nie wiem co tak boli:/ Pojutrze idę do gina, więc wypytam.
W ostatnich dniach mocniej się zaokrągliłam:
Przytyłam już niby 6kg, ale jako że w drugim i trzecim miesiącu straciłam 4kg, to daje 2kg na plusie od wagi wyjściowej. Generalnie tak jak pisze Ruda będziemy się potem wspierać w zrzucaniu nadwyżek
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, zwłaszcza te obarczone większym stresem..
amela, Camille87, celia, Jus1985, Magda2013, Kajoni, pekinka82, Dodi, Sylka, Niebieska lubią tę wiadomość
-
mika mi też się Pola bardzo podoba...
mała_mi ludzie jaka ty zgrabniutka jesteś... śliczny brzusio...
magda od sierpnia wszystko będzie się układało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 10:17
celia, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam;) Jej dziewczyny ile wy już napisałyście...
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty Agiie, Positive, Jus
Quendi takie koleżanki to ja już przerabiałam w swoim życiu niestety... teraz jestem bardzo ostrożna z kim się koleguje
Niebieska lista super, też jestem za usunięciem dziewczyn które w ogóle nie uczstniczą już w forum, tylko jedna mała zmiana moja córcia to Nelka
Kamilka ja wczoraj u lekarza się zważyłam to mam 7 kg na plusie ;O te ciasta mi wychodząCo do lekarza to też mi się wydaje że powinnaś iść, niech Cie skontroluje i zobaczy czy nie trzeba podać jakiegoś łagodnego leku.
Moni ja też mam takie bóle, ostatnio właśnie pisałam dziewczyną, że w nocy jak się przekręcam na bok albo rano jak wstaje to troszkę ciągnie. Ale to normalne pytałam się wczoraj o to mojego gina. Pytał się tylko czy brzuch mi cały nie twardnieje ale jak nie to nie ma się czym martwić!
Mika Pola bardzo ładne imie moja mama bardzo chciała żebym tak nazwała córeczke
Mała mi super brzucio się zaokrągla , widać już różnice
Madzikovy jak samopoczucie dziś ?
Camille87, mala_mi, Kajoni, celia, Aggie, Sylka, Niebieska lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Aggie bede sie modlic kochana zeby wszystko dobrze skonczylo
Camilla dobrze ze idziesz do tego lekarza
A kto ma dzis jeszcze wizyte?napiszcie !kurcze tyle nas tu ze ciezko spamietac,przepraszam.
A ja w niedziele robilam porzadki w mojej szafie i znalazlam 10 zl, wczoraj tez porobilam w dwoch innych szafach i w jednej z nich znalazlam 22 zllezaly tam od sierpnia bo wtedy bylismy w Licheniu. A jakies 2 tyg temu na ulicy znalazlam tez 20 zl - co daje razem 50 zl
A za te 20 co znalazlam na ulicy kupilam dla corci reczniczek z kapturem w Pepco.
Camille87, amela, Jus1985, positive, mala_mi, Ruda27, Kajoni, celia, Aggie, Dodi, Sylka, Niebieska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahaha Madzia takie niespodzianka to i ja lubie
A mój szwagier jakieś 2 lata temu znalazł w kurtce swojej z zeszłego roku 2.000 zł
Magda2013, Ruda27, celia, Camille87, Jus1985, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Aha to Positive i Jus
tez trzymam kciuki !
Ja kupilam ten kojec motherhood ale nie spie w nim- po pierwsze mamy troche za waskie lozko i mi nie wygodnie a po drugie ciagle na nim spalam na plecach. Nie wiem jak to mozliweSpalam moze z 5 razy albo 6.
positive lubi tę wiadomość
-
o Jus doczytalam ze Ty tez mam wizyte, rowniez trzymam kciuki:*
te bole sa strasznie dokuczliwe, nawet teraz czuje takie ciagniecie po calej prawej stronie az do plecow:/ zapytam w czwartek gina o to.
Magda odsierpnia wszystko sie zacznie ukladac:*Jus1985 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Niebieska ja to się zastanawiam jak u was liczą te kilogramy. Jak bym miała się sugerować ważeniem u położnej to by oznaczało, że przytyłam od początku ciąży 0,6kg
Bo na pierwsze ważenie przyszłam po zjedzeniu dwóch talerzy zupy
Według mnie to jest kompletnie nie miarodajne, do tego ważymy się w ubraniu i butach
Mika jak dla mnie Pola to śliczne imię, ale mojemu też się nie podobało, nie wiem co z tymi chłopami
Ja śpię z wałkiem i jest cudnie, choć już nieco sflaczał. Nawet mój M ostatnio się dopraszał, że będziemy spać z wałkiem rotacyjnie, bo jest dobrem wspólnym i jemu też się spodobał
Mala_mi ... no słów brak po prostu, pięknie wyglądacieNo brzuch już taki, że ho ho, zupełnie jak u mnie w czwartym tygodniu ciąży
mala_mi, Jus1985, Dodi, Niebieska lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Powoli, troszkę poczytam i nadrobię!
Dodi, gratulacje, że będzie córeczka
Kada, ale masz fajnego lekarza, moja już nie chce dawać na nfz.
jeju, Wy znowu o kilogramach... ja się nawet nie ważę. Pójdę na wizytę to mnie zważą i będę patrzeć, ile przybrałam w przeciągu 4 tygodni a nie dzień po dniu, bo to różnie przecież bywa.
A ja właśnie wcinam ciasteczka belvita i popijam herbatką z cytrynątaka dieta
Moniś, ja mam bóle, też właśnie w nocy, jak za długo leżę w jednej pozycji, a mam dwie - na lewym boku i na plecach ale z poduchami pod plecy i jeszcze wyżej pod głowę, żebym nie leżała płasko. I właśnie jak leżę na plecach, to boli jak wstaję siku, takie ciągnięcie straszne, nie raz idę w pół zgięta do łazienki. Później przechodzi.
Co do rogala to ja właśnie zrezygnowałam z jego kupna, żeby nie być w takim "kojcu" jak napisała Jus. My póki co mamy wersalkę to jeszcze z tym rogalem było by ciasno
Niebieska, gratuluję synka!!!
I super lista, muszę dodać do zakładek tę stronę i mieć w razie czego, jakbym zapomniała kto, co i kiedy
Positive, masz wizytę? dobrze doczytałam? Jak tak to powodzenia!
Camille, gratuluję 25 tygodnia!
Aggie, wszystkiego dobrego dla męża!!! I trzymam kciuki za wizytę kochana!
Quendi, przykro mi z powodu takiej koleżanki. Eh te baby...
Jus też masz wizytę? Powodzenia!!!
Ja byłam dziś oddać mocz i krew na morfologię. Wzięłam sobie tydzień l4, bo siedzę w domu, bo moja mała i jej mama mają najprawdopodobniej zapalenie oskrzeli i ma zwolnienie do końca tygodnia, więc co będę za darmo siedziała.
Mała_mi, ale masz figurę! 2kg na plusie? co Ty chcesz zrzucać dziewczyno?
Adaś śpi, psinka śpi. A ja wcinam ciastka
Kraków piękny, ciepły i słoneczny!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 10:30
mala_mi, Jus1985, celia, Magda2013, Dodi, Sylka, Niebieska lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, baby są naprawdę dziwne: bo ja się nie postrzegam tak zgrabnie jak piszecie. Za to mam ciągle przed oczami super pupę Niebieskiej
I śliczną figurkę Celii
Więcej zdjęć mogłabym pewnie podziwiać na fb, ale nie mam konta:/
W każdym razie dzięki za miłe słowa, podbudowałam swoje ego
Mam jeszcze pytanie o kawę - pijecie codziennie? Początkowo odrzucało mnie od kawy, ale teraz piłabym nawet ze 2 na dzień..
Jus1985, celia, Kajoni, Dodi, Sylka, Niebieska lubią tę wiadomość