Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
Jusno widzisz ktos musial podjac meska decyzje
ale tak na powaznie te osoby same sie wyrzucily jie wchodzac tu pare miesiecy a lista jest niepotrzebnie tak dluga - widzialam liste na watku ogolnym to sa tam nawet dziewczyny ktore poronily a nikt ich nje usuwa
ale tam sie nie wychylam
Dodi sliczne ubranka faktycznie wydaja sie duze i mialam pisac na jaki wzrost one sachyba impuls wizytowy byl co?
A ja dzis zaczelam 25 tydzien i niestety waga pokazuje juz prawie 11kg na plusie, bije rekordy
Obwod brzuszka od zeszlgo tygodnia powiekszyl sie o 3cm (107).
Bol gardla jeszcze trohe jest ale dochodzi katar - dzis ide do lekarza...
Dodi, Jus1985, Ruda27, Kajoni, Sylka lubią tę wiadomość
-
Dodi, gratuluje wizyty i coreczki
Ja mojemu suprise zrobilam z samego rana (urodziny dzis ma - i to powoduje ze musi byc ok na badaniu, nie?) dostal torcika, i prezenty ode mnie i od corci i kartki urodzinowe od nas obu
Ja tez jestem za skroceniem listy, bez sensu trzymac kogos kto nie udziela sie u nas.
Camille87, Moni&, Niebieska, Dodi, celia, positive, Kajoni, Sylka lubią tę wiadomość
-
Kamilka dobrze że idziesz do lekarza!!
Wiem że musimy leczyć się ze względu na nasze Skarby naturalnymi metodami ale to dłuuuuuugo trwa i nie zawsze się wyleczymy.
Już od rana mam zwalony humor, popłakałam się. ...kończę studia podyplomowe tj. już skończyły się w lutym-zlożyłam pismo o przedłużenie. Koleżanka miała mnie dopisać do pracy na zal-ZAPOMNIAŁA-a tak liczyłam na to....:-,, (
Smutno mi bo ja zawsze wszystkim pomagam, robie za innych. Ech....jak się ma miękkie serce to trzeba mieć twardą du.... -
nick nieaktualnyQuendi zapytam lekarza czy jest konieczny antybiotyk - tylko w ostatecznosci sie zgodze..
Co do pracy zaliczeniowej - nie fajnie sie ta kolezanka zachowala ..ja tez sie nauczylam "jak umiesz liczyc licz na siebie"
a jakie to ma skutki? Ze nie bedziesz miala przedluzenia?
-
Kamilka, idz lepiej do lekarza, bo naturalnymi sposobami bedziesz sie zbyt długo meczyc.
Aguś to napewno bedzie Wasz szczesiwy dzien:* wierze w to:* na która masz wizyte?
Dokładnie, bedzie sie lepiej liczyc co do tej listy:) Jeśli ktos do nas nie zaglada juz od dłuzszego czasu to chyba juz nie ma zamiaru zajrzec... Skrócmy liste:)
Quendi, takie przysłowie jest "umiesz liczyc-licz na siebie" i to jest chyba sama prawda...Camille87, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyAggie wrote:Dodi, gratuluje wizyty i coreczki
Ja mojemu suprise zrobilam z samego rana (urodziny dzis ma - i to powoduje ze musi byc ok na badaniu, nie?) dostal torcika, i prezenty ode mnie i od corci i kartki urodzinowe od nas obu
Ja tez jestem za skroceniem listy, bez sensu trzymac kogos kto nie udziela sie u nas.
Aggie kiedy Ty tego torta zrobilas?w nocy?
Trzymam kciukinza was!! Bedzie na 10000000000% dobrze zobaczysz!! :*Aggie, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Dodi, naprwdę śliczne te ciuszki. I wysycenie różu takie subtelne
Quendi, ja myślę, że koleżanka wcale nie zapomniała. Laski takie są...
Aggie, no to chyba córczeka da najpiękniejszy prezent tatusiowi i pokaże jakim jest okazem zdrowiaAggie, Camille87, Dodi, Moni&, celia, Kajoni, Sylka lubią tę wiadomość
-
Moni, wizyta jest na 11:45, takze u Was w PL bedzie 12:45, takze jeszcze troche czasu przede mna, ale sie zbieramy powoli zeby na luzie dotrzec do Manchester, w ktorym ja nigdy nie bylam, dobrze ze jezyk sie zna jako tako i mozna popytac... a mnie brzuch od samego rana boli, ten stresowy bol
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam
Niektóre mamusie jeszcze nie wybrały imion. Jeżeli kogoś nie zapisałam, to z góry przepraszam. Ale ciężko jest przejrzeć forum tyle stron w tył
Dajcie znać, to uzupełnię
Camille87 - 26 lat, Szczytno, 2 cykl - 29.07 SYNKUBUŚ
Kasieńka:) - 20 lat, Limanowa, 3 cykl - 01.08 CÓRKA
Lanusia93 - 20 lat, Łowicz, 4 cykl - 01.08 CÓRKALILIENKA
Ruda27 - 28 lat, Śląsk, 4 cykl - 31.07 SYNNATANIEL
Amela - 28 lat, Warszawa, 3 cykl - 03.08 CÓRKAKORNELKA
Magda2013 - 32 lata, Bydgoszcz, 2 cykl - 3.08 CÓRKA
Madzikovy - 26 lat, Szczecin, 3 cykl - 4.08 CÓRKAZUZANKA
Kajoni - 24 lata, Kraków, 1 cykl - 5.08 SYNADAŚ
Moni& - 23 lata, Tarnowskie Góry, 1 cykl - 9.08 SYNKACPEREK
Diablo - okolice Gniezna - 10.08
Domi IRL - 10.08
Niebieska - 28 lat, Wrocław, 5 cykl - 10.08 SYNKACPEREK
Kada24 - 25 lat, Mikołów, Emilka 4latka, 3 cykl - 12.08 SYNMATEUSZEK
Macca – 33 lata, Frankfurt am Main, 12 cykl - 12.08 CÓRKA
Nezumi - 13.08
Pekinka82 - 31/32 lat, okolice Łodzi, 12 cykl - 13.08 SYN
marderkowa - 28 lat, Szczecin, 2 cykl - 15.08
Positive - 32 lata, lubuskie, Amelia 7lat, 15 cykl - 14.08
Celia – 32/33 lata, Warszawa, 12 cykl (7cs po poronieniu) – 15.08 CÓRKAJUSTYSIA
Jus1985 - 28 lat, Siedlce, 5 cykl, 18.08
Quendi - 30 lat, Warszawa, 2 cykl - 18.08 (wg.usg 22.08)
Paulia87 - 26 lat, Łódź, 4 cykl - 18.08 SYNMARCELEK
mala_mi - 36 lat, Katowice, 3 cykl (1cs po poronieniu) - 19.08 CÓRKA
Ninkapa - 28/29 lat,UK,Jakub 5 lat, Maksymilian 3 lata, 4 cykl - 19.08 SYN
Aggie - 26 lat, UK, 30 cykl - 20.08ZDROWA CÓRECZKA
MAJECZKA
_Cleo_ - 21.08 CÓRKA
Mika 28 - 28 lat, okolice Poznania, Natalka 5lat - 22.08
Mika1987- 26lat, Miedzyrzecz, 2 cykl-23:08 CORKAMAJUSIA
Sylka - 26 lat, Voss/Norwegia, 3 cykl - 25.08 SYNOLAFEK
Mila - 33 lata, Katowice, Milenka 7lat, 7 cykl - 27.08 SYNBARTUŚ
Gosiaczek - 29 lat, Sosnowiec,5 cykl (1 cykl po poronieniu) - 27.08 SYN
Nadia - 33 lata, Gdańsk, 30.08 CÓRKA
Aicha - 26 lat, Zabrze, 8 cykl, 29.08
Dodi- 30 lat, Mikołów, 7 cykl po poronieniu,25.08 CÓRKAWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 09:07
Moni&, Aggie, Dodi, Camille87, Jus1985, celia, Magda2013, Kajoni, Kasieńka:) lubią tę wiadomość
-
Aggie trzymambardzo mocno kciukaksy buziaki
Dodigratulacje coreczki
Niebieska a tobie gratuluje synka kurcze jeszcze ktoras miala usg ale zapomnialam ktoraza co szczerze przepraszam
W weekend mielismymale przemeblowanie salonu kupilismy duza corner sofe bed stol i dywanik pod ten stolik jestem mega szczesliwa co z tego ze sofa zajmuje pol salonu za to mamy gdzie usiadc cala rodzinka troszke zagracony salon ale co zrobic jak ma sie dziecito pelno wszystkiego a teraz goscie bynajmniej na materacu nie musza spac tylko sofe sie rozlozy
Wczoraj cos mnie tak kulo na dole w podbrzuszu ze jak wstalam to w polzgieciu musialam byc na szczescie przeszlo
Pozniej zajrze bo teraz sie spiesze dokonczyc odprawiac meza do pracyNiebieska, Aggie, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Niby wolne mam, ale jakaś zabiegana jestem
Niebieska gratuluję KacperkaRzeczywiście też się u Ciebie chłopca spodziewałam... i teraz myślę, że to przez Twój nick, te stereotypy
Dodi gratuluję córeczki, pamiętaj, że obraz usg to po prostu odbijane fale, łatwo o jakieś nieścisłości, kropki itp. Na pewno będzie zdrowa dziewczynkaA jakie imię wybraliście, chyba ominęłam.
Aggie jestem z Tobą całym serduchemNa pewno wszystko okaże się niepotrzebnym stresem. Wspieram z całych sił
A skoro mąż ma urodziny to już z pewnością będzie dobrze
Quendi współczuję, ale myślę tak jak Niebieska, że przez przypadek to nie zapomniała
Niebieska dobra robota, ehhh, piękna ta nasza listaNiebieska, Aggie, Camille87, Moni&, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
Hej
Czyli Aggie pierwsza wchodzi? Positive na ktora masz wizyte?
Quendi niestety niektòrzy ludzie tacy sąprzykro
Kamilka masz iść do lekarzamam nadzieje że inne dziewczyny przyłączą się do nagonki na Camille żeby w końcu do lekarza poszła
Idę się szykować bo później trzeba zacisnąć kciuki za wizyty
Aggie, Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus spokojnie spokojnie - ide na 11
choc wydaje mi sie ze antybiotyku nie dostane bo czuje ze moja choroba ewoluuje
bol gardla sie zmniejsza ale zaczynam miec katar ale niech lekarz zajrzy i sie wypowie
A temperature (pod pacha) mam 35, 5º wiec chyba juz nie zyjealbo czas termometr zmienic
Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość